نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی لاپید: اسرائیل خطرناک‌ترین بحران سیاسی تاریخ خود را تجربه می‌کند زلنسکی برای حضور در نشست پوتین و ترامپ اعلام آمادگی کرد نماینده پوتین با عراقچی دیدار کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بالگرد رزمی نیروی دریایی آمریکا در کالیفرنیا سقوط کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بیانات رهبر انقلاب درباره توانمندی هسته‌ای ایران؛ تیتر یک رسانه‌های جهان شمخانی به حواشی ویدئوی جنجالی عروسی دخترش واکنش نشان داد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: با مشارکت خانواده‌ها نابرابری آموزشی از میان برداشته می‌شود
سرخط خبرها

ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت

  • کد خبر: ۳۵۷۲۱۹
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵
ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت
ناوگان جهانی پایداری متشکل از ۲۰ کشتی با فعالانی از تابعیت‌های مختلف خود را به تونس رسانده و قرار است روز چهارشنبه پیش روی حرکت رسمی خود را به سمت غزه آغاز کند، این ناوگان هدف خود را شکستن محاصره این باریکه و رساندن کمک‌های انسانی به مردم غزه عنوان کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حدود ۲۰ کشتی از اسپانیا به عنوان بخشی از «ناوگان جهانی پایداری» طی ساعات گذشته وارد سواحل تونس شدند و تا در ادامه خود را به نوار غزه رسانده و برای شکستن محاصره آن از سوی ارتش اسرائیل و رساندن کمک‌های بشردوستانه به این باریکه تلاش کنند.

در همین ارتباط، صد‌ها تونسی در بندر سیدی بوسعید در پایتخت تونس تجمع کرده و منتظر ورود کشتی‌هایی بودند که پشت سرهم از اسپانیا می‌رسیدند.

تونسی‌ها در استقبال از این کشتی‌های شعار‌هایی از جمله: «ای غزه، ما داریم می‌آییم»، «جان خود را فدایت خواهیم کرد،‌ای فلسطین» و «غزه، نماد عزت» سر دادند.

«هیفا منصوری»، عضو هیئت اداره ناوگان جهانی پایداری به العربی الجدید گفت که چندین کشتی نیز از مالزی، ترکیه و مغرب برای عزیمت از تونس به عنوان بخشی از ناوگان شرکت‌کننده در شکستن محاصره غزه وارد این کشور شده‌اند.

منصوری تأکید کرد که تونس میزبان چندین هیئت از ملیت‌های مختلف خواهد بود و حرکت رسمی به سمت غزه قرار است از چهارشنبه آتی آغاز شود.

وی افزود که در حال حاضر افرادی با تقریباً ۴۵ ملیت در تونس حضور دارند و کشتی‌هایی نیز از ایتالیا حرکت کرده‌اند.

منصوری درمورد دلایل به تعویق افتادن سفر دریایی برای دومین بار متوالی گفت که برخی از کشتی‌هایی که از اسپانیا می‌آیند نیاز به تعمیر و نگهداری دارند، زیرا قبلاً چنین مسافت طولانی را طی نکرده‌اند.

ناوگان جهانی پایداری اعلام کرده ماموریت اصلی آن شکستن محاصره نوار غزه به دست اسرائیل و گشودن یک گذرگاه بشردوستانه برای رساندن کمک‌های انسانی به مردم فلسطین است.

«دیه‌گو الویرا»، سخنگوی هیئت اعزامی اسپانیا در این باره گفت که این سفر دریایی در طول هفت روز دریانوردی با طوفان‌ها و چالش‌هایی زیادی روبه‌رو شد، اما این چالش‌ها در مقایسه با رنج روزانه فلسطینی‌ها چیزی نیست.

الویرا تأکید کرد که هدف این ناوگان، حمایت از مردم فلسطین و محکوم کردن دهه‌ها نسل‌کشی به دست اشغالگران است.

وی تصریح کرد: ما به قهرمان نیاز نداریم، ما به سازماندهی، شجاعت و همبستگی نیاز داریم.

به گفته برگزارکنندگان، این ناوگان بزرگترین جنبش همبستگی دریایی برای غزه در تاریخ است چه از نظر شمار شرکت‌کنندگان و چه از نظر حجم بسیج بین‌المللی به طوری که اعضای آن شامل فدراسیون ناوگان آزادی، جنبش جهانی غزه، ناوگان پایداری و سازمان مالزیایی صمود است که نشانگر حمایت گسترده جهانی از این ابتکار عمل است.

در همین رابطه، احزاب سیاسی، اتحادیه‌های صنفی و چهره‌های مردمی مصر از آغاز طرح «ناوگان پایداری مصر» با هدف شکستن محاصره نوار غزه توسط اسرائیل خبر دادند.

این اقدام در چارچوب طرح ناوگان جهانی پایداری صورت می‌گیرد.

طبق بیانیه‌ای که روز یکشنبه گذشته توسط برگزارکنندگان این طرح منتشر شد، علاوه بر ۵۵ چهره مردمی، تاکنون ۱۵ گروه سیاسی و صنفی به این ناوگان پیوسته‌اند.

در این بیانیه بر فراخوان مصری‌ها برای شرکت در «ناوگان پایداری» تأکید شده و آن را «وظیفه ملی و اخلاقی» مصر در قبال مردم فلسطین دانسته شده است.

در ۲۲ اوت گذشته طبقه‌بندی یکپارچه سطح امنیت غذایی وابسته سازمان ملل (IPC) ضمن اعلام قحطی در شمال نوار غزه، نسبت به گسترش آن به سایر مناطق به دلیل محاصره مداوم اسرائیل هشدار داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->