توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی بی سی» در پی یک رسوایی بزرک مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس معرفی نماینده وزارت خارجه در شورای راهبردی دیپلماسی سلامت قالیباف: چالش‌های اجرای برنامه هفتم با بررسی عملکرد یکساله دولت مشخص می‌شود نیویورک‌تایمز: ایران در جنگ بعدی ۲۰۰۰ موشک را همزمان شلیک می‌کند افسر صهیونیست: بدون هیچ برنامه‌ای وارد جنگ غزه شدیم حماس: سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آفریقا تلاشی برای سفیدشویی چهره اسرائیل است عربستان همچنان عادی‌سازی روابط با اسرائیل را رد می‌کند رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری دبیرکل سابق ناتو: رویارویی مستقیم با روسیه به جنگ جهانی سوم منجر می‌شود نتانیاهو بار دیگر از جلسه دادگاه گریخت ترامپ دوباره از بایدن انتقاد کرد خبرهای مهم از رفع فیلتر تلگرام در کشور | پوردهقان: توافق با تلگرام نیاز به مصوبه مجلس ندارد رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل
سرخط خبرها

ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت

  • کد خبر: ۳۵۷۲۱۹
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵
ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت
ناوگان جهانی پایداری متشکل از ۲۰ کشتی با فعالانی از تابعیت‌های مختلف خود را به تونس رسانده و قرار است روز چهارشنبه پیش روی حرکت رسمی خود را به سمت غزه آغاز کند، این ناوگان هدف خود را شکستن محاصره این باریکه و رساندن کمک‌های انسانی به مردم غزه عنوان کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حدود ۲۰ کشتی از اسپانیا به عنوان بخشی از «ناوگان جهانی پایداری» طی ساعات گذشته وارد سواحل تونس شدند و تا در ادامه خود را به نوار غزه رسانده و برای شکستن محاصره آن از سوی ارتش اسرائیل و رساندن کمک‌های بشردوستانه به این باریکه تلاش کنند.

در همین ارتباط، صد‌ها تونسی در بندر سیدی بوسعید در پایتخت تونس تجمع کرده و منتظر ورود کشتی‌هایی بودند که پشت سرهم از اسپانیا می‌رسیدند.

تونسی‌ها در استقبال از این کشتی‌های شعار‌هایی از جمله: «ای غزه، ما داریم می‌آییم»، «جان خود را فدایت خواهیم کرد،‌ای فلسطین» و «غزه، نماد عزت» سر دادند.

«هیفا منصوری»، عضو هیئت اداره ناوگان جهانی پایداری به العربی الجدید گفت که چندین کشتی نیز از مالزی، ترکیه و مغرب برای عزیمت از تونس به عنوان بخشی از ناوگان شرکت‌کننده در شکستن محاصره غزه وارد این کشور شده‌اند.

منصوری تأکید کرد که تونس میزبان چندین هیئت از ملیت‌های مختلف خواهد بود و حرکت رسمی به سمت غزه قرار است از چهارشنبه آتی آغاز شود.

وی افزود که در حال حاضر افرادی با تقریباً ۴۵ ملیت در تونس حضور دارند و کشتی‌هایی نیز از ایتالیا حرکت کرده‌اند.

منصوری درمورد دلایل به تعویق افتادن سفر دریایی برای دومین بار متوالی گفت که برخی از کشتی‌هایی که از اسپانیا می‌آیند نیاز به تعمیر و نگهداری دارند، زیرا قبلاً چنین مسافت طولانی را طی نکرده‌اند.

ناوگان جهانی پایداری اعلام کرده ماموریت اصلی آن شکستن محاصره نوار غزه به دست اسرائیل و گشودن یک گذرگاه بشردوستانه برای رساندن کمک‌های انسانی به مردم فلسطین است.

«دیه‌گو الویرا»، سخنگوی هیئت اعزامی اسپانیا در این باره گفت که این سفر دریایی در طول هفت روز دریانوردی با طوفان‌ها و چالش‌هایی زیادی روبه‌رو شد، اما این چالش‌ها در مقایسه با رنج روزانه فلسطینی‌ها چیزی نیست.

الویرا تأکید کرد که هدف این ناوگان، حمایت از مردم فلسطین و محکوم کردن دهه‌ها نسل‌کشی به دست اشغالگران است.

وی تصریح کرد: ما به قهرمان نیاز نداریم، ما به سازماندهی، شجاعت و همبستگی نیاز داریم.

به گفته برگزارکنندگان، این ناوگان بزرگترین جنبش همبستگی دریایی برای غزه در تاریخ است چه از نظر شمار شرکت‌کنندگان و چه از نظر حجم بسیج بین‌المللی به طوری که اعضای آن شامل فدراسیون ناوگان آزادی، جنبش جهانی غزه، ناوگان پایداری و سازمان مالزیایی صمود است که نشانگر حمایت گسترده جهانی از این ابتکار عمل است.

در همین رابطه، احزاب سیاسی، اتحادیه‌های صنفی و چهره‌های مردمی مصر از آغاز طرح «ناوگان پایداری مصر» با هدف شکستن محاصره نوار غزه توسط اسرائیل خبر دادند.

این اقدام در چارچوب طرح ناوگان جهانی پایداری صورت می‌گیرد.

طبق بیانیه‌ای که روز یکشنبه گذشته توسط برگزارکنندگان این طرح منتشر شد، علاوه بر ۵۵ چهره مردمی، تاکنون ۱۵ گروه سیاسی و صنفی به این ناوگان پیوسته‌اند.

در این بیانیه بر فراخوان مصری‌ها برای شرکت در «ناوگان پایداری» تأکید شده و آن را «وظیفه ملی و اخلاقی» مصر در قبال مردم فلسطین دانسته شده است.

در ۲۲ اوت گذشته طبقه‌بندی یکپارچه سطح امنیت غذایی وابسته سازمان ملل (IPC) ضمن اعلام قحطی در شمال نوار غزه، نسبت به گسترش آن به سایر مناطق به دلیل محاصره مداوم اسرائیل هشدار داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->