لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس معرفی نماینده وزارت خارجه در شورای راهبردی دیپلماسی سلامت قالیباف: چالش‌های اجرای برنامه هفتم با بررسی عملکرد یکساله دولت مشخص می‌شود نیویورک‌تایمز: ایران در جنگ بعدی ۲۰۰۰ موشک را همزمان شلیک می‌کند افسر صهیونیست: بدون هیچ برنامه‌ای وارد جنگ غزه شدیم حماس: سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آفریقا تلاشی برای سفیدشویی چهره اسرائیل است عربستان همچنان عادی‌سازی روابط با اسرائیل را رد می‌کند رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری دبیرکل سابق ناتو: رویارویی مستقیم با روسیه به جنگ جهانی سوم منجر می‌شود نتانیاهو بار دیگر از جلسه دادگاه گریخت ترامپ دوباره از بایدن انتقاد کرد خبرهای مهم از رفع فیلتر تلگرام در کشور | پوردهقان: توافق با تلگرام نیاز به مصوبه مجلس ندارد  رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل مرحله نخست ششمین انتخابات پارلمانی عراق به پایان رسید (۱۸ آبان ۱۴۰۴) توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو آیت‌الله علم‌الهدی: رفع مشکلات استان‌ها نیازمند افزایش اختیارات استانداران است | حل مشکل آب مشهد با استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود کرملین: دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نشده است
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س)

  • کد خبر: ۳۵۷۳۹۸
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹
آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س)
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌های علمی بانوان حوزوی، بر لزوم تقویت ساختار‌های آموزشی برای پرورش بانوان نخبه تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مدیر جامعه الزهرا (س) که طی سفر هفته گذشته این مرکز به مشهد در دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد با بیان این‌که در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی حوزه، به ویژه در بخش خواهران، نبود ساختاری منسجم و جریان مشخص حوزوی است، اظهار کرد: جامعه‌الزهرا به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های خواهران شناخته می‌شود، با این وجود هنوز جایگاه بروز و ظهور چهره‌های شاخص و اثرگذار در میان خواهران خالی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، افزایش جذابیت و تقویت ساختار آموزشی حوزه را ازمؤلفه‌های اساسی در تربیت طلاب خواهر و برادر دانست و افزود: برخی موضوعات همچون کاهش حجم تحصیلی خواهران نسبت به برادران سبب شده کیفیت تحصیل و پرورش طلاب خواهر تحت تأثیر قرار گیرد.

وی تصریح کرد: امام خمینی (ره) از آغاز انقلاب تأکید داشتند که برای بانوان باید نهادی علمی ـ تبلیغی تأسیس شود تا مبلغان باسواد و اثرگذاری برای داخل و خارج کشور تربیت کند. جامعه‌الزهرا با همین نگاه شکل گرفته است؛ تجربه نشان داده مبلغان زن در خانواده‌ها و جامعه تأثیرگذاری بیشتری نسبت به مردان دارند و این موضوع، اهمیت ایفای نقش مؤثر جامعه الزهرا را دوچندان می‌کند.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: یکی از راهکار‌های مهم، ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در دل جامعه‌الزهرا است تا چهره‌های شاخص و اثرگذار در حوزه پدید آیند. این امر همچنین موجب افزایش جذابیت طلبگی برای نسل جوان خواهد شد.

وی به ظرفیت‌های فکری و مدیریتی خواهران حوزوی اشاره کرد و گفت: با اینکه بانوان متدین، انقلابی و تحصیل‌کرده بسیاری وارد میدان شده‌اند، اما کمتر به کارگزاری‌ها و مدیریت‌های کلان راه یافته‌اند. این امرهم به محدودیت‌های ساختاری و هم به نگاه‌های سنتی بازمی‌گردد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، به رسمیت شناختن ظرفیت‌های علمی و تبلیغی بانوان را راه اصلاح برخی نگاه‌های نادرست دانست و خاطرنشان کرد: چنین رویکردی می‌تواند هم کمبود روحانی در کشور را جبران کند و هم نقش خواهران را در بدنه روحانیت و تبلیغ دین به‌طور چشمگیری تقویت نماید.

بهره‌مندی از ظرفیت بانوان حوزه در سطوح بالای مدیریتی

وی نقش بانوان تحصیل‌کرده را در حل مسائل اجتماعی و فرهنگی نظام انکارناپذیر دانست و تأکید کرد: لازم است در سطوح بالای مدیریتی و برنامه‌ریزی، جایگاه ویژه‌ای برای بانوان به‌ویژه بانوان حوزوی در نظر گرفته شود.

آیت الله علم الهدی با اشاره به لزوم فراهم‌سازی شرایط بهره‌مندی بانوان از کرسی‌های دروس خارج علما، تأکید کرد: دوره‌های مهارت‌افزایی و دانش‌افزایی ویژه بانوان باید در دستور کار حوزه قرار گیرد تا آنان بتوانند با آمادگی لازم در عرصه‌های اجتماعی حضور پیدا کنند.

وی همچنین از تشکیل کانون دانش‌آموختگان جامعه الزهرا (س) در مشهد استقبال کرد و آمادگی خود را برای ایجاد ارتباط مستمر و پایدار میان نهاد امامت جمعه مشهد و طلاب برجسته این مرکز در خراسان اعلام داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->