جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود
سرخط خبرها

رونمایی از سامسونگ از گلکسی زد فلیپ 5G

  • کد خبر: ۳۵۷۴۵
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۱
رونمایی از سامسونگ از گلکسی زد فلیپ 5G
در حالی که انتظار می‌رفت سامسونگ در رویداد آنپکد دو هفته دیگر از گلکسی زد فلیپ 5G رونمایی کند، دقایقی قبل آنرا معرفی کرد. گلکسی زد فلیپ 5G تفاوت چندانی با نسخه 4G ندارد و تغییرات اصلی آن به چیپست قوی‌تر، پشتیبانی از نسل پنجم شبکه موبایل و چند ده دلار قیمت بیشتر محدود می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز ،گلکسی زد فلیپ با پنلی که برخلاف فولد از جهت عمودی تا می‌شود، توانسته خودش را در دل خریداران جا کند. سامسونگ هم آنقدر باهوش بوده که زیاد با طراحی قبلی ور نرود و در عوض بودجه و انرژی مهندسانش را روی گلکسی فولد ۲ بگذارد. کمپانی کره‌ای علاوه بر مجهز کردن این موبایل به چیپست قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس که از شبکه 5G پشتیبانی می‌کند، نرم‌افزار را هم کمی بهینه‌تر کرده تا بتوان اپ‌ها را همزمان به شکلی روان در دو سمت نمایشگر اجرا کرد.

رونمایی از سامسونگ از گلکسی زد فلیپ 5G

جدای از این گلکسی زد فلیپ 5G همان نسخه قبلی است و از نمایشگر ۶.۷ اینچی امولد با رزولوشن +FHD بهره می‌برد که سامسونگ آنرا «اینفینیتی فلکس» نامیده است. درون حفره نمایشگر هم دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی با اپرچر F2.4 قرار دارد.

روی پنل پشتی ماژول دوگانه‌ای کار شده که میزبان دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی از نوع واید و الترا واید با میدان دید ۱۲۳ درجه‌ای است. در کنار دوربین نمایشگر همیشه روشن امولد جاخوش کرده که ۱.۱ اینچ قطر و ۳۰۰ در ۱۱۲ پیکسل رزولوشن دارد. در این پنل اطلاعات کلیدی نظیر تاریخ، ساعت، سطح شارژ و نوتیفیکشن به نمایش در می‌آید، در نتیجه می توان آنرا نوعی نوار اعلان خارجی حساب کرد.

 

رونمایی از سامسونگ از گلکسی زد فلیپ 5G

پیکربندی حافظه هم دست نخورده مانده و گلکسی زد فلیپ 5G با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی به دست خریدارنش می‌رسد. تامین شارژ نیز بر عهده باتری دوگانه ۳۳۰۰ میلی آمپر ساعتی قرار دارد  ابعاد دستگاه در حالت باز ۱۶۷.۳ در ۷۳.۶ در ۷.۲ میلیمتر است اما در صورت بستن ضخامت آن به ۱۷.۴ میلیمتر می‌رسد.

گلکسی زد فلیپ 5G در رنگ‌های برنز و خاکستری از ۱۷ مرداد عرضه خواهد شد. قیمت در نظر گرفته شده برای این گوشی ۱۴۴۹ دلار است که از نسخه 4G حدود ۷۰ دلار گرانتر تمام می‌‌شود.

منبع:دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->