معامله ۱۶.۵ میلیارد دلاری بیش از ۲۱ هزار بازرگان طی ۷ ماه گذشته در مرکز مبادله ایران پیش‌بینی تولید ۲.۶ میلیون تن چغندرقند پاییزه پیش‌بینی کاهش ۱۰ درصدی تولید زعفران در خراسان رضوی پیش‌بینی بورس برای روز یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ آیین تودیع و معارفه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت برگزار شد | «باخرد» سکان‌دار جدید صمت خراسان رضوی رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: اختلاف ۳ هزار درصدی قیمت برنج از مرز تا بازار قابل درک نیست! + فیلم بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۳ آبان ۱۴۰۴) | کوییک S چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳ آبان ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۸۰ میلیون گران‌تر شد آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت ۶۰۰ هزار تومان (۳ آبان ۱۴۰۴) | توزیع گوشت گوسفندی در روزهای آینده ریزش ۳ درصدی قیمت سکه‌های پارسیان (۳ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت قیمت گل زعفران امروز چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴)‌ استاندار خراسان رضوی: انحصار در تخصیص ارز، مانع واردات برنج به استان است + فیلم اقبال به کوچک‌تر‌های بورس بیشتر شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خواهان واگذاری اختیارات قیمت‌گذاری زعفران به استان شد + فیلم تشکیل اولین جلسه تعیین تکلیف دارایی‌های بانک آینده | رئیس بانک مرکزی: فروش دارایی‌های بانک سابق آینده در اولویت صندوق سپرده‌ها است بررسی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد | ران مرغ کیلویی ۱۰۰ هزار تومان شد (۳ آبان ۱۴۰۴) دلار در مشهد چند؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) طلا در مشهد هفته جدید را با چه رقمی آغاز کرد؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | مردم دیگر مصنوعات طلا نمی‌خرند | کاهش ۷۰ درصدی تولید طلا و جواهر یارانه‌ای که آب رفت؛ از ۴۵ دلار تا ۳ دلار! | یارانه فقط برای ۳ دهک تأثیرگذار است اونس جهانی پس از ۱۰ هفته رشد، عقب‌نشینی کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) خودروسازان داخلی در یک سال اخیر محصولات خود را چقدر گران کردند؟ + جدول نرخ ارز مسافرتی گران شد قیمت دینار عراق و افغانی افغانستان امروز در مشهد چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | وضعیت خدمات‌رسانی به مشتریان بانک آینده چه می‌شود؟ قیمت امروز میوه اعلام شد (۳ آبان ۱۴۰۴) | افزایش نرخ ۵ قلم میوه در مشهد طی یک هفته
سرخط خبرها

چه تعداد خانه خالی در کشور وجود دارد؟

  • کد خبر: ۳۵۷۴۸
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۷
چه تعداد خانه خالی در کشور وجود دارد؟
وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر بر اساس گزارش مرکز آمار ایران دو میلیون خانه خالی در کشور وجود دارد که اگر صاحبان آن‌ها این خانه‌ها را به پروژه اقدام ملی مسکن تحویل دهند تسهیلات و زمین مرغوب دریافت خواهند کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح اقدام ملی با اراده مردم و استقبال خوب در سراسر کشور در حال اجرا است.
 
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اختصاص زمین خوب برای اجرای طرح اقدام ملی در استان زنجان بیان کرد: تحویل مسکن اقدام ملی در استان‌های پیشتاز آغاز خواهد شد و به تدریج این طرح که دو ساله است تحویل مردم داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه شناسایی دقیق متقاضیان اتفاق افتاده است، ادامه داد: یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در بستر‌های مختلف ثبت‌نام کردند، ۹۹۶ هزار نفر در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که پایش این افراد در دستور کار قرار دارد.

اسلامی با اشاره به اینکه طرح اقدام ملی مسکن را به سه صورت عملیاتی خواهد شد، ادامه داد: نوع نخست افرادی هستند که منازل آماده شده برای آن‌ها فراهم شده و وقتی تعهدات را انجام دادند منازل تحویل داده می‌شود، در نوع دوم افراد به پروژه‌ها معرفی می‌شوند و با سازنده قرارداد می‌بندند و طبق زمان‌بندی که در قرارداد است واحد خود را تحویل می‌گیرند و گروه سوم در شهر‌های کوچک زمین را تحویل می‌دهیم و با مدیریت کارگزاری، زمین‌ها را با نظارت اقدام به ساخت می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بسته حمایتی مستاجران اعلام شده که از چهارم مرداد‌ماه جاری برای همه اقشاری که حقوق بگیر ثابت هستند و پنج نفر به بالا هستند ارائه می‌شود، عنوان کرد: افراد می‌توانند برای کمک ودیعه مسکن ثبت‌نام کنند و به صورت سیستمی برای دریافت این مهم به بانک معرفی خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه موضوع حائز اهمیت این است که مستأجران فقط کارمزد بانکی را ماهانه پرداخت می‌کنند، تصریح کرد: اصل ودیعه در پایان قرار‌داد به بانک مسترد می‌شود.

اسلامی از رایزنی با بانک مرکزی و درخواست از بانک‌ها خبر داد و گفت: این اقدام باید به گونه‌ای باشد که در سایر دسته‌بندی‌های اجتماعی هستند اگر متقاضی باشند بتوانند از تسهیلات با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار نیز بهره‌مند شوند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه کارمزد بانکی این تسهیلات ۱۳ درصد است، اظهار کرد: اگر  ظرفیت تقاضای خانواده‌های پنج نفره تکمیل شد و همه بودجه که ۲۰ هزار میلیارد تومان است را جذب نکردند، می‌توان این بودجه را به سایر گروه‌ها و خانواده‌های کوچکتر تزریق کرد.

وی با اشاره به پیش‌بینی ودیعه مسکن برای  زوج‌های جوان خبر گفت: کسانی که امسال ازدواج کنند و نتوانستند جشن بگیرند کمک می‌کنیم تا از طریق این تسهیلات خانه‌ای را رهن کنند.

اسلامی با اشاره به طرح دو فوریتی مجلس برای اخذ مالیات از صاحبان خانه‌های خالی بیان کرد: قانون اخذ مالیات از خانه‌های خالی وجود داشت و مکرر درخواست کرده بودیم چرا که این موضوع محرک تشویقی است تا شرایطی فراهم شود که خانه خالی را عرضه کنند و این مهم کمک به عرضه است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بر اساس آمار مرکز ایران بیش از ۲ میلیون خانه خالی  در کشور وجود دارد، ادامه داد: از صاحبان خانه‌های خالی دعوت کردیم تا آن را در پروژه اقدام ملی مسکن عرضه و به مردم واگذار کنند.

وی با اشاره به اجرای پروژه دو خطه کردن راه آهن زنجان به قزوین ادامه داد: اعتبار مورد نیاز پروژه را فراهم خواهیم کرد تا این پروژه تا پایان سال‌جاری به بهره‌برداری برسد.

اسلامی همچنین با اشاره به اینکه تا پایان سال‌جاری ۵۱۸ کیلومتر دیگر به آزادراه‌های کشور اضافه خواهد شد، تصریح کرد: هم اکنون  ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر آزادراه در کشور داریم که این میزان به حدود ۳ هزار کیلومتر خواهد رسید که نشان از افزایش ۲۵ درصدی دارد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه با این اقدام تحول بزرگی در بخش بزرگراه‌های کشور اتفاق می‌افتد، بیان کرد: یکی از این پروژه‌ها کنار گذر جنوبی تهران است که اتوبان کرج به قزوین که بار ترافیکی سنگینی دارد را از آبیک تا چرم شهر هدایت خواهد کرد.
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->