سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کرونا مذاکرات ایران و چین را به تعویق انداخت

  • کد خبر: ۳۵۷۶۸
  • ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸
کرونا مذاکرات ایران و چین را به تعویق انداخت
معاون وزیر خارجه گفت: شیوع کرونا برگزاری مذاکرات حضوری درباره توافق همکاری‌های بلندمدت سیاسی و اقتصادی با چین را به تعویق انداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا انصاری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه شیوع کرونا برگزاری مذاکرات حضوری درباره توافق همکاری‌های بلندمدت سیاسی و اقتصادی با چین را به تعویق انداخته است، گفت: درباره توافق ایران و چین باید صبر کنیم.

وی افزود: برای اینکه یک سند مسیر خود را طی کند، مدت طولانی زمان می‌برد و ممکن است چندین بار سند نهایی شود، اما دوباره کم و زیاد شود؛ امیدواریم سند همکاری‌های ایران و چین هر چه سریع‌تر به مرحله نهایی خود برسد و برای مذاکرات اجرایی آماده شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه ادامه داد: یکی از موضوعاتی که الان با چین داریم بحث رفت و آمده است الان سفر از ایران به چین و یا از چین به ایران، به ویژه سفرهای رسمی، متوقف است؛ بنابراین در اولین زمانی که موفق شویم به چین سفر داشته باشیم یا سفرهایی از چین به ایران انجام شود می‌توانیم مذاکراتمان را با چینی‌ها آغاز کنیم.

انصاری اضافه کرد: اینکه «روی چه موضوعاتی توافق شود» و تصمیم بگیرند توافقات «به چه صورتی منتشر شود»، اینکه «در کجاها تصویب شود» و «آیا به صورت یک سند همکاری باقی بماند» یا «به صورت موافقت نامه»، همه به محتوای مذاکرات برمی گردد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه تنها کاری که درباره توافق بین ایران و چین می‌توانیم بکنیم «صبر کردن» است، گفت: باید صبر کنیم مذاکرات آغاز شود، محتوای مذاکرات مشخص و توافقات روشن شود، آن وقت می‌توانیم بگوییم که این سندها به چه صورت باید منتشر شود.

وی در پاسخ به این سوال که «آیا نظیر امضای سند همکاری بلند مدت با چین، با سایر کشورها از جمله روسیه و هند هم خواهیم داشت؟» تصریح کرد: با هر کشوری که روابط مان به یک بلوغ روشن برسد، طبیعی است که پیشنهاد ما ایجاد بستر مطمئن‌تر برای روابط در آینده است؛ با کشورهایی همچون روسیه و هند نیز به محض اینکه روابط به پختگی خود برسد وارد مرحله برنامه ریزی برای همکاری‌های درازمدت خواهیم شد که امروز این مرحله با چین آغاز شده است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه آغاز بحث توافق بلندمدت با چین به سفر رئیس جمهور این کشور به تهران در سال ۹۴ برمی گردد، گفت: امروز بعد از پنج سال به اینجا رسیده‌ایم که در مرحله آماده سازی اسناد و انجام مذاکرات هستیم.

مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->