زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴) ۲۴ درصد مرگ‌ومیر‌ها در ایران ناشی از سکته قلبی است پرواز هما در ارتفاعات استان سمنان (۴ آبان ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (۴ آبان ۱۴۰۴) مدیرکل دادگستری خراسان رضوی: رصدخانه شهری مشهد ابزار مؤثری برای تحقق عدالت توزیعی است + فیلم کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴) دستگیری سارقان موزه لوور | ارزش اقلام سرقت شده بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بود مأمور قلابی حین اخاذی از شهروندان تهرانی دستگیر شد | کشف ۱۵۸ کیلوگرم ماده روانگردان در عملیات مشترک با پلیس مشهد قاتل مأمور پلیس قصاص شد (۴ آبان ۱۴۰۴) اعمال قانون بیش از ۲۴ هزار خودروی دودزا در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ افراد را با صدای بلند از خواب بیدار نکنید! ۱۰ خوراکی برتر منجمد و مفید برای قند خون اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ آبان ۱۴۰۴) کاهش ۹۹ درصدی بارندگی در مشهد و خراسان رضوی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ | زمستانی گرم‌تر و کم‌برف در راه است بهره‌گیری از روش‌های نوین جنگل‌داری برای احیای زاگرس کاهش زمین‌لرزه‌ها در مهر ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته | ثبت ۵۳۴ زلزله در کشور ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ آغاز شد (۴ آبان ۱۴۰۴) | چند نکته مهم درباره ثبت‌نام انفجار در میدان نفتی الزبیر در بصره عراق + فیلم طرح خرید ارز از گردشگران خارجی در فرودگاه‌ها اجرایی می‌شود + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار باران در ارتفاعات  افزایش نگران‌کننده مسمومیت‌ها در آستانه فصل سرما هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس
سرخط خبرها

یکی از نادرترین اعمال جراحی قلب، با موفقیت در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد انجام شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۷۹۰۵
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
یکی از نادرترین اعمال جراحی قلب، با موفقیت در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد انجام شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴)
عمل تعویض دریچه ریوی قلب به روش مینیمال؛ به عنوان یکی از خاص‌ترین اعمال جراحی در جهان، با دستان توانمند کادر جراحی قلب بیمارستان امام رضا (ع) بر روی کودکی ۹ ساله انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد عباسی تشنیزی، متخصص جراحی قلب و عروق در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پیرامون جزئیات این عمل جراحی گفت: عمل تعویض دریچه ریوی قلب به روش مینیمال، یکی از اعمال جراحی منحصر‌به‌فرد در ایران است، که تاکنون در سطح دنیا هم انجام نشده و کودکی که در این عمل جراحی، تحت تعویض دریچه ریوی قلب به روش مینیمال قرار گرفت، در یک سالگی با تشخیص بیماری مادرزادی تترالوزی فالوت تحت عمل جراحی قرارگرفته و به علت تنگی بسیار شدید حلقه دریچه ریوی، این حلقه باز شده و از وصله پریکارد استفاده شده بود که معمولا این بیماران بعلت نارسایی دریچه ریوی در سال‌های آتی احتیاج به تعویض دریچه ریوی خواهند داشت.

وی افزود: بر همین اساس و بنابر مشورت‌های انجام شده با دکتر علیزاده، فوق تخصص بیماری‌های قلب و عروق بیمار کاندید تعویض عمل دریچه شد و عمل او با موفقیت صورت گرفت.

دکتر عباسی درباره مزایای روش جراحی مینیمال گفت: بیمار با این روش، دوره ریکاوری و بعد از عمل بسیار خوبی را پشت سر می‌گذراند و حداکثر بعد از پنح روز ترخیص می‌شود. علاوه بر این، می‌تواند بعد از ۴۸ ساعت به هر طرف که تمایل دارد بخوابد و هر نوع فعالیتی را به هر راحتی انجام دهد. در این عمل ریسک عفونت و دیسنس وجود ندارد و نسبت به روش باز کردن استرنوم درد کمتری دارد. همچنین این عمل یک ساعت و نیم و زمان پمپ هم ۳۰ دقیقه که در مجموع از ابتدا تا پایان عمل دو ساعت به طول انجامید.

وی درباره معایب عمل جراحی به روش استرنوم هم گفت: در روش مرسوم معمولا استرنوم از خط وسط باز می‌شود، که بعلت چسبندگی از عمل اول بعد از باز کردن قفسه سینه احتمال آسیب به بطن راست وجود دارد، ضمن اینکه خود استخوان جناق حدود سه ماه طول می‌کشد تا جوش بخورد. ولی در این روش کم تهاجمی استخوانی بریده نمی‌شود و از فضای بین دنده‌ای وارد فضای مدیاستن می‌شویم. همچنین در این روش تا حدود چهار ماه امکان انجام فعالیت‌های عادی برای بیمار امکان پذیر نیست و، چون جوش خوردن استرنوم به کندی صورت می‌گیرد و کودکان نیز بسیار فعالیت دارند و خیلی تابع دستورات پزشک هم نیستند، می‌تواند برای کودک مخاطره انگیز باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->