پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند
سرخط خبرها

نگرانی سعادتمند از سهمیه آسیایی استقلال

  • کد خبر: ۳۵۷۹۷
  • ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۷
نگرانی سعادتمند از سهمیه آسیایی استقلال
مدیرعامل استقلال که پیش از این خیالش بابت کسب سهمیه آسیایی راحت بود، حالا با تساوی مقابل نساجی نگران ناکامی در جام حذفی و پریدن سهمیه از دست آبی‌هاست.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، مدیرعامل استقلال درصحبت‌هایی که پیش‌تر با کادرفنی و بازیکنان استقلال داشت تاکید کرده بود که این تیم در لیگ بتواند بعد از پرسپولیس جایگاه دومی را به دست آورد تا هم از نظر فنی نسبت به رقیب سنتی چندان احساس عقب ماندگی نکند و هم اینکه سهمیه آسیایی‌اش برای فصل بعد قطعی شود، اما تساوی خانگی مقابل نساجی تا حد زیادی دست یابی به این اهداف را دشوار کرده است.
 
مدیرعامل استقلال که هرگز تصور نمی‌کرد بازیکنان نتوانند از پس نساجی برآیند بر این باور بود که اتکاء به جام حذفی ریسک بالایی دارد واگر استقلال در لیگ سهمیه نگیرد ممکن است دررقابت‌های جام حذفی نیز به این هدف نرسد چرا که بازی‌های حذفی قاعده خودش را دارد و هرگز قابل اتکاء نیست.
 
حالا با نتیجه‌ای که مقابل نساجی به دست آمده احتمالا آبی‌ها باید روی جام حذفی تمرکز کنند و اگر در این جام هم موفق نشوند همان پیش بینی که سعادتمند کرده بود درست از آب در خواهد آمد. استقلال دیگر چاره‌ای جز اتکاء به جام حذفی ندارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->