قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

آخرین خبرها از شکایت وینفرد شفر و استراماچونی از استقلال تهران

  • کد خبر: ۳۵۹۲۰
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
آخرین خبرها از شکایت وینفرد شفر و استراماچونی از استقلال تهران
مدیرعامل استقلال در خصوص شکایت سرمربیان خارجی سابق این تیم توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد سعادتمند، مدیرعامل استقلال درباره اتفاقات اقتصادی استقلال در چند روز اخیر گفت: یکی از اصولی‌ترین مواردی که هر باشگاه باید داشته باشد، بخش اقتصادی آن است. ما برای پرداخت هزینه‌های باشگاه، باید از لحاظ اقتصادی برنامه داشته باشیم. ما با یکی از صنایع غذایی داخل کشور که قدمت زیادی دارد مذاکره کردیم و، چون تنوع غذایی این شرکت زیاد است، باشگاه استقلال یک قرارداد بسیار خوب تنظیم کرد تا به درآمد پایدار برسیم و بتوانیم نتایج خوبی کسب کنیم. من باید از مدیرعامل شرکت مینو تشکر کنم. من از هواداران می‌خواهم در این بخش به باشگاه کمک کنند. درصد سود استقلال در این قرارداد مشخص است و جای دیگری هزینه نخواهد شد.

او درباره بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال هم گفت: متاسفانه قرارداد‌هایی از گذشته بوده که به ضرب الاجل نهایی رسیدند. ما بخشی از پول بویان را از محل مطالباتمان در فیفا پرداخت کردیم و راستی آزمایی نهایی در حال انجام است و یک سوم آن از طریق باشگاه قرار است پرداخت شود. بحث بعدی پرونده آقای شفر است که طلب او به ۶۰۰ هزار دلار رسیده است که داریم تلاش می‌کنیم بخش اعظم آن را پرداخت و بخشی دیگر آن را در یک فرصت ۳ ماهه پرداخت کنیم. این هزینه‌های تحمیلی است و باید پرداخت شود و ما باید این ارقام را در موعد مقرر پرداخت کنیم.

او درباره وضعیت مطالبات آندره آ استراماچونی هم گفت: ایشان هم شکایتی را به فیفا مطرح کردند که زمان بررسی‌اش هنوز تعیین نشده است. قرار است بدون واسطه با ایشان مذاکره داشته باشیم که در یک جای مشخص بتوانیم درباره مطالبات او به توافق برسیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->