دیدار عراقچی و فواد حسین وزرای امور خارجه ایران و عراق پزشکیان: بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی و وحدت داخلی هستیم آمار تلفات اسرائیل در جنگ منتشر شد | رسانه‌های صهیونیستی: آمار تلفات اسرائیل باور نکردنی است (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) وزرای امور خارجه ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) ۸۰ پهپاد اوکراینی بر فراز ۱۰ منطقه روسیه سرنگون شدند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) هشدار وزارت دفاع ترکیه درباره ماجراجویی‌های اسرائیل اسلامی: استانداردهای آژانس دوگانه است | ضرورت وضع قانون ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: بنگاه‌های تولیدی به فرآیند ساخت مسکن کارگری وارد شوند سیفی غریب نخست‌وزیر الجزایر شد دیدار وزرای خارجه ایران و پاکستان در دوحه | محکومیت تجاوزات اسرائیل در منطقه، محور گفت‌وگوی دوجانبه ۱۵ درصد رتبه‌های برتر کنکور از خراسان رضوی هستند | مشارکت خانواده‌ها، معیار ارتقای کیفیت آموزش + فیلم بانک مرکزی دستورالعمل حساب امانی خودرو را ابلاغ کرد روزنامه اسرائیلی: جولانی ۲ پایگاه راهبردی ارتش سوریه را تسلیم اسرائیل کرد دبیرکل اتحادیه عرب: تجاوز اسرائیل به قطر ترکیبی از بزدلی، خیانت و حماقت بود توطئه آمریکا و اسرائیل برای احیای تروریسم در عراق تاکید ترکیه بر مخالفت با تهدید امنیت قطر و منطقه ارتش لبنان برای ادامه خلع سلاح حزب الله شرط گذاشت یادداشت فوری حماس به وزرای خارجه کشورهای عربی، اسلامی و کشورهای تاثیرگذار در جهان لاپید: کابینه نتانیاهو بیمار است | هشدار درباره تشکیل نیروی مشترک عربی قطر: تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه، تروریسم دولتی است آغاز مذاکرات تجاری میان آمریکا و چین در اسپانیا اژه‌ای: فرصت قانونی پیش‌روی شورای رقابت برای انحصارزدایی در بازار مغتنم است کمالوندی: برای تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران تلاش می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: صادرات مطلوب نشان‌دهنده مسیر درست تولید است نشست وزیران خارجه کشور‌های عربی - اسلامی در دوحه آغاز شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطر: تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه، تروریسم دولتی است

  • کد خبر: ۳۵۸۴۰۶
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۵
قطر: تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه، تروریسم دولتی است
نخست وزیر قطر با بیان اینکه تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه را تنها می‌توان با «تروریسم دولتی» توصیف کرد، اعلام کرد که ناتوانی جامعه بین الملل در بازخواست اسرائیل، این رژیم را به ادامه رویکردش تشویق می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی در دوحه اعلام کرد: زیاده‌روی‌های اسرائیل در نقض قانون بین‌المللی، در حمله وحشیانه به دوحه نمود پیدا کرد. نمی‌توان تجاوز اسرائیل به دوحه را با چیزی جز تروریسم دولتی توصیف کرد.

به نقل از الجزیره، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی افزود: تجاوزات بی پروا و خائنانه اسرائیل در حالی انجام شد که قطر میزبان مذاکراتی در مورد غزه بود. این حمله اسرائیل فقط تجاوز به یک مکان نیست، بلکه تعدی به اصل میانجیگری است.

وزیر خارجه قطر خاطرنشان کرد: آنچه که اسرائیل را برای ادامه رویکردش تشویق می‌کند، ناتوانی جامعه بین‌الملل در بازخواست اسرائیل است.

وی تاکید کرد: تجاوز اسرائیل تنها منجر به ساقط کردن روند مذاکره می‌شود.

این مقام قطری گفت که تعدی علیه حاکمیت قطر نقض آشکار منشور‌های بین‌المللی و عرف‌های دیپلماتیک و اخلاقی است. نباید در مقابل این تجاوز وحشیانه سکوت اختیار کرد.

وی گفت: زمان آن فرا رسیده که جامعه بین الملل از معیار‌های دوگانه دست بردارد.

این مقام قطری اظهار کرد: بدون اینکه مردم فلسطین حقوق مشروع خود را به دست آورند، منطقه از امنیت و صلح برخوردار نخواهد شد.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی گفت: اقدامات اسرائیل باعث نخواهد شد که ما به تلاش‌هایمان در کنار مصر و آمریکا برای توقف جنگ ادامه ندهیم. ما اجماع نظر بین المللی در شورای امنیت برای محکوم کردن اسرائیل و حمایت از قطر را ارج می‌نهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->