سرخط خبرها

بهرام افشاری با «سمسار» روی صحنه می‌رود

  • کد خبر: ۳۵۹۰۵۲
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۹
بهرام افشاری با «سمسار» روی صحنه می‌رود
نمایش «سمسار» با فضایی پر از تعلیق، ترس و رازهای پنهان، داستانی رازآلود را در یک زیرزمین روایت می‌کند که واقعیت و خیال در آن در هم می‌آمیزند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایش «سمسار» نوشته زنده‌یاد حامد صفایی به کارگردانی مشترک شهربانو قدیریان و یاسمن میرزایی و تهیه‌کنندگی بهرام افشاری از سه‌شنبه ۲۵ شهریودر سالن انتظامی به صحنه می‌رود.

سعید قطبی‌زاده به عنوان مشاور با این پروژه همکاری می‌کند. دیبا سمن و بهروز دستگردی بازیگران این نمایش هستند.

«سمسار» بر اساس متنی از زنده‌یاد حامد صفایی، راوی داستانی راز آلود در یک زیرزمین است، جایی که واقعیت و خیال در هم می‌آمیزند، فضا پر از تعلیق، ترس و راز‌های پنهان. در این اثر، تماشاگر تا پایان در مرز تردید و یقین نگه‌داشته می‌شود.

این نمایش از سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ تا چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ در سالن انتظامی خانه هنرمندان ایران هر روز ساعت ۲۱ (به‌جز شنبه‌ها) روی صحنه می‌رود.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت اجرا به سایت تیوال مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->