گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل
سرخط خبرها

مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد

  • کد خبر: ۳۵۹۳۴۴
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد
رئیس سابق بخش عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی درباره سیاست‌های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم درباره جنگ غزه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «یسرائیل زیف» در گفت‌ وگو با شبکه الجزیره گفت که نتانیاهو در جست‌ وجوی تصویری از پیروزی است که در این جنگ وجود ندارد.

وی با اشاره به جهت‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مورد جنگ غزه، افزود که این رویکرد مشکلات متعددی به وجود آورده است.

«گادی آیزنکوت» عضو سابق کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی پیش تر در مصاحبه‌ای با شبکه یازده تلوزیون این رژیم ضمن انتقاد شدید به کابینه نتانیاهو در پی گسترش حملات نظامی در غزه، گفته بود که اسیران اسرائیلی به دلیل بزدلی و ملاحظات سیاسی و ایدئولوژیکی کابینه، جان خود را از دست می‌دهند.

به گفته او، اکثریت اسرائیلی‌ها، اعضای کنست و کابینه موافق دستیابی به توافق با جنبش حماس برای آزادی اسیران هستند، اما نتانیاهو از یک طرح کلی به طرح کلی دیگر می‌رود و عملا هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد و با اقدامات نمایشی خواهان خرید زمان برای خود است. نتانیاهو به خاطر ترس از فروپاشی ائتلاف کابینه، به افکار عمومی توجهی نمی‌کند.

وی با تأکید بر اینکه تنها هدف نتانیاهو از ادامه جنگ غزه خرید زمان است، تصریح کرده بود که نخست‌وزیر با پیروی از وزرای افراطی کابینه پس از ۱۰۰ هفته جنگ در غزه، هنوز قادر به شکست حماس نیست بنابراین اسرائیلی‌ها باید نتانیاهو را در همه عرصه‌ها تحت فشار قرار دهند تا از کابینه برکنار شود.

آیزنکوت در ادامه این گفت‌ وگو بر تشکیل کابینه جایگزین که بتواند رژیم صهیونیستی را به مسیر اصلی خود بازگرداند، تأکید کرده بود.

«یائیر لاپید»، رئیس اپوزیسیون در کنست ( (پارلمان رژیم صهیونیستی) نیز موضع مخالفی با نتانیاهو دارد و با انتقاد جدی از سیاست‌های او در جنگ غزه و بی توجهی به جان اسرا، ائتلاف حاکم را مانع مذاکرات با حماس برای دستیابی به توافق و عامل تشدید بحران‌های داخلی و خارجی می‌داند.

«نفتالی بنت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نیز در بحبوحه تشدید اختلافات داخلی این رژیم و گسترش اعتراضات، با انتقادات بی‌سابقه از کابینه نتانیاهو، به تازگی نقشه راه و برنامه‌هایش را برای دوران پسا نتانیاهو و انتخابات آتی به صورت هدفمند به رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده است.

جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غزه که از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ آغاز شده تاکنون بیش از ۶۴ هزار شهید و ده‌ها هزار مجروح برجای گذاشته است. این جنگ نه تنها منجر به نابودی گسترده زیرساخت‌های حیاتی از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و شبکه‌های آب و برق شده بلکه آوارگی صدها هزار فلسطینی و کمبود شدید مواد غذایی را نیز به دنبال داشته است. تصاویر منتشرشده از غزه ویرانی کامل محله‌های مسکونی، صف‌های طولانی مردم برای دریافت کمک‌های ناچیز و ناتوانی بیمارستان‌ها در ارائه خدمات درمانی به دلیل کمبود دارو و سوخت را به نمایش می‌گذارد.

هرچند در دی‌ ماه ۱۴۰۳ توافقی برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطینی حاصل شد، اما اسرائیل با نقض این تعهد بار دیگر حملات سنگین به غزه را از سر گرفت و شمار قربانیان همچنان رو به افزایش است؛ وضعیتی که اکنون شناسایی فلسطین از سوی انگلیس را به‌عنوان یک تحول دیپلماتیک مهم در کانون توجه قرار داده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->