آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌ها بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد
سرخط خبرها

اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم

  • کد خبر: ۳۵۹۴۵۷
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم
خبرگزاری تاس گزارش داد: روسیه اجساد ۲۴ نفر از نیرو‌های مسلح خود را تحویل گرفت و اوکراین نیز اجساد یک هزار نظامی کشته شده خود در جنگ را دریافت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دور تازه تبادل اجساد نظامیان کشته شده در نبردی که از اسفند ۱۴۰۰ میان روسیه و اوکراین آغاز شده است، یک روز پس از آن صورت گرفت که سخنگوی کرملین از احتمال ازسرگیری تبادل اسرا و اجساد میان دو کشور خبر داده بود.

دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه در این باره گفته بود: تبادل اسرا بین مسکو و کی‌یف در حال حاضر متوقف شده، اما ممکن است از سر گرفته شود.

وی افزود: درباره این موضوع در حال گفت‌و‌گو هستیم؛ با این وجود، اکنون توقفی در این کار انجام شده است، اما این وضعیت به آن معنا نیست که این تبادلات نمی‌توانند ادامه یابند.

در همین حال، الکساندر کوتس خبرنگار جنگی روزنامه کومسومولسکایا پراودا روز پنجشنبه در تلگرام نوشت: «یک تبادل دیگر - یک هزار جسد در برابر ۲۴ جسد. در ۱۸ سپتامبر (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)، ما یک هزار جسد دیگر (از نظامیان) اوکراینی را تحویل دادیم. آنها ۲۴ قهرمان کشته شده را به ما بازگرداندند.»

به گزارش ایرنا، مسکو و کی‌یف پیش از این سه دور مذاکرات مستقیم در روز‌های ۲۶ اردیبهشت، ۱۲ خرداد و یکم مرداد ۱۴۰۴ در استانبول برگزار کردند که به توافق برای تبادل اسرا و اجساد نظامیان کشته شده در جنگ منجر شد. پس از دور اول مذاکرات، تبادل هزار در برابر هزار در دستور کار دو کشور بود و پس از دور دوم نیز در دومین تبادل بزرگ، حدود یک هزار و ۲۰۰ اسیر جنگی مبادله شد. بنا بر اعلام کرملین، مسکو و کی‌یف در دور سوم برای ادامه تبادل اسرا و اجساد توافق کردند.

به گفته ولادیمیر مدینسکی دستیار رئیس جمهور روسیه و رئیس هیأت مذاکره کننده روس، مسکو تا ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ اجساد بیش از هفت‌هزار سرباز کشته شده نیرو‌های مسلح اوکراین را به اوکراین تحویل داده و پیشنهادی را برای تحویل سه هزار جسد دیگر به طرف اوکراینی ارائه کرده است.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو از جمله پنج مرحله گسترش ناتو به سمت شرق، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

خبرگزاری رویترز ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ در گزارشی نوشت: روسیه حدود ۱۹ درصد از قلمروی را که در سطح بین‌المللی به عنوان سرزمین اوکراین به رسمیت شناخته شده، تصرف کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->