هوای مشهد بسیار ناسالم شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) گرد‌وخاک تا سه‌شنبه مهمان ناخوانده آسمان مشهد است | مردم از تردد‌های غیرضرور پرهیز کنند (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) در هر دقیقه، معادل وزن سه دستگاه اتوبوس در مشهد زباله دفن می‌شود | جمع‌آوری دو میلیون کیلوگرم زباله به‌صورت روزانه در مشهد کشف و جمع‌آوری۱۴۷ هزار بسته شیر تاریخ‌مصرف گذشته در جاده کلات مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) گلایه‌های شهروندان مشهدی از افزایش قیمت پارک حاشیه‌ای | شفاف و بدون حاشیه برای پارک حاشیه رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید یکی از کارهای بزرگ در این دوره است مشهد آماده استقبال از دانش‌آموزان | جزئیات برنامه‌های شهرداری مشهد برای آغاز سال تحصیلی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در هفته جاری، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از معراج شهدا خواهیم بود + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۴) | از امشب هوا سرد می‌شود  دادستان مشهد: با افزایش چاه‌های آب در دشت مشهد برخورد قاطع شود هوای مشهد دوباره برای گروه‌های حساس «ناسالم» شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد
سرخط خبرها

گرد‌وخاک تا سه‌شنبه مهمان ناخوانده آسمان مشهد است | مردم از تردد‌های غیرضرور پرهیز کنند (۲۹ شهریور ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۹۸۴۵
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
گرد‌وخاک تا سه‌شنبه مهمان ناخوانده آسمان مشهد است | مردم از تردد‌های غیرضرور پرهیز کنند (۲۹ شهریور ۱۴۰۴)
رییس اداره پیش بینی سازمان هواشناسی خراسان رضوی گفت: پیش بینی می‌شود کیفیت هوا در اکثر نقاط استان، امشب و فردا تا پایان شب در شرایط ناسالم قرار داشته باشد. 

یحیی قائنی‌پور در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز از استمرار آلودگی هوای مشهد و استان تا روز سه‌شنبه خبر داد و اظهار کرد: توده عظیم گرد و خاک که از صبح امروز در هوای مشهد و سایر شهرستان‌های استان مشهود است، از کشور ترکمستان وارد ایران شده و آسمان استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، گلستان و سمنان را تحت‌تأثیر قرار داده است. این موج ریزگرد‌ها تحت تاثیر گرادیان فشار هوا و توده متراکم و وسیعی است که از کانال‌های مختلف وارد جریان‌های هوایی استان شده است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود کیفیت هوا در اکثر نقاط استان، امشب و فردا تا پایان شب در شرایط ناسالم قرار داشته باشد. در بعضی شهرستان‌ها همچون سرخس، کلات، خواف و تایباد نیز در شرایط بسیارناسالم هستیم و اگرچه از صبح دوشنبه از این شدت کاسته خواهد شد، اما بیش از همه، امید ما به سامانه بارشی شمالی است که از صبح سه‌شنبه وارد استان شده و حداقل مناطق شمالی را تحت‌تأثیر قرار خواهد داد تا چالش این توده گرد و خاک برطرف شود.

رییس اداره پیش بینی سازمان هواشناسی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی به دلیل فراگیری گرد و خاک، دید افقی کاهش یافته و شاخص‌های آلودگی هوا در استان تشدید شده است. به همین دلیل نیز از صبح امروز، هشدار نارنجی هواشناسی صادر شد و توصیه ما به عزیزان هم‌استانی آن است که در تردد‌های درون و برون‌شهری، با احتیاط بیشتر رانندگی کنند و گروه‌های آسیب‌پذیر ازجمله مبتلایان به بیماری‌های تنفسی، سالمندان و کودکان از تردد‌های غیرضروری خودداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->