لاریجانی فردا (۵ مهر ۱۴۰۴) به لبنان سفر می‌کند آیت الله علم الهدی: عقلانیت و بصیرت مردم ایران راز ماندگاری انقلاب است برگزارکنندگان مراسم سالگرد سیدحسن نصرالله در سواحل لبنان بازداشت می‌شوند اعلام جرم رژیم صهیونیستی علیه یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران جلسه مهم سران طالبان درباره پایگاه بگرام برگزار می‌شود (۴ مهر ۱۴۰۴) توافق ایران و روسیه برای ساخت ۵ نیروگاه اتمی (۴ مهر ۱۴۰۴) زلنسکی برای کناره‌گیری از قدرت اعلام آمادگی کرد حمله پهپادی به پالایشگاه نفت آفیپسکی روسیه (۴ مهر ۱۴۰۴) عراقچی: تروئیکای اروپایی پیروز بازی اسنپ‌بک نخواهند بود عراقچی: خروج آمریکا از افغانستان، عقب‌نشینی خفت‌بار بود امضای توافق‌نامه هسته‌ای بین ترکیه و آمریکا (۴ مهر ۱۴۰۴) پوتین و گروسی در کرملین دیدار کردند فرانسه شکایت از ایران در دادگاه لاهه را پس گرفت ترامپ: مذاکرات خوبی با نتانیاهو درباره غزه داشتم خدمت سربازی، پیام‌آور استقلال و امنیت واکنش یمن به حمله امروز اسرائیل: منتظر پاسخ دردناک ما باشید روسیه و چین: تعویق «مکانیسم ماشه» را رای‌گیری کنید لاریجانی: وعده‌های توخالی اروپا ایران را به کاهش تعهدات برجامی واداشت | ۹۵ درصد تحریم‌ها هم‌اکنون برقرار است وزرای امور خارجه برزیل و ایران بایکدیگر دیدار کردند (۳ مهر ۱۴۰۴) مقاومت فلسطینی حمله رژیم اسرائیل به یمن را محکوم کردند ترامپ در دیدار با اردوغان: به توافق نهایی درباره غزه نزدیک شده‌ایم پزشکیان: اسنپ‌بک فعال شود نوع تعامل ایران متناسب با وضعیت جدید تنظیم خواهد شد ۵۰ شهید و زخمی در حمله امروز اسرائیل به صنعا یمن (۳ مهر ۱۴۰۴) اسلوونی ورود نتانیاهو به این کشور را ممنوع کرد اسرائیل یک نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرد  تشریح ظرفیت‌های خراسان رضوی برای تقویت اقتصاد زیارت | رشد ۲۲ درصدی اعتبارات جاری خراسان رضوی حمله هوایی اسرائیل به صنعا پایتخت یمن + فیلم (۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله پهپادی به پالایشگاه نفت آفیپسکی روسیه (۴ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۱۲۲۴
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
حمله پهپادی به پالایشگاه نفت آفیپسکی روسیه (۴ مهر ۱۴۰۴)
یک پالایشگاه نفت در روسیه هدف حمله پهپادی قرار گرفت که منجر به سقوط قطعات پهپاد بر یکی از واحد‌های این پالایشگاه و بروز آتش‌سوزی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد عملیاتی منطقه کراسنودار اعلام کرد که در پی حمله پهپادی به پالایشگاه نفت «آفیپسکی»، بقایای پهپاد بر یکی از بخش‌های این مجتمع سقوط کرده و موجب وقوع حریق شد. تصاویر و ویدئو‌های منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نیز وقوع این حادثه را تأیید می‌کنند.

این پالایشگاه پیش‌تر نیز در ماه اوت ۲ بار هدف حملات پهپادی قرار گرفته بود. «آفیپسکی» از جمله مراکز مهم فرآوری نفت در روسیه به شمار می‌رود که به تولید بنزین و سوخت دیزل اختصاص دارد و ظرفیت سالانه آن ۶.۲۵ میلیون تُن نفت خام عنوان شده است.

بر اساس ادعا‌های رسانه‌های اوکراینی، این پالایشگاه بخشی از نیاز‌های سوختی نیرو‌های ارتش روسیه را نیز تأمین می‌کند.

هنوز طرفی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته، اما اوکراین در روز‌های اخیر حملات به پالایشگاه‌های روسیه را شدت بخشیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->