بازسازی صحنه قتل توسط قاتل ۱۹ ساله در مشهد: وسوسه شیطانی مرا به محل جنایت کشاند + تصاویر پس از ۱۲ سال: اعتراف تکان‌دهنده قاتل همسر در جوین خراسان رضوی + تصویر شوهر سنگدل دستگیری دخترخاله‌ها به اتهام سرقت طلای فامیل دور با شگرد آبمیوه مسموم! مستمری مردادماه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد اهدای اعضای نوجوان مشهدی در راه بازگشت از کربلا فرصت رو‌به‌پایان؛ ضرورت تغییر مسیر جمعیتی ایران علت آلودگی هوای مشهد چیست؟ (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده هستند | گسترش تخت‌های بیمارستانی به حاشیه شهر مشهد + فیلم استاندار خراسان رضوی: نیمی از مدارس جدید استان تا پایان ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد بود رئیس انجمن هواشناسی ایران: نجات کشور از خشکسالی فقط با علم و راهکار‌های واقعی ممکن است ادای احترام به یادمان شهدای دانشمند دانشگاه شهید بهشتی از سوی پزشکیان (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آنچه درباره ماچا نوشیدنی محبوب نسل زد باید بدانیم حضور ۴۰ ناظر و بازرس سلامت محیط در اجتماع جاماندگان اربعین در مشهد واکسیناسیون مؤثرترین راه پیشگیری از سیاه‌سرفه | هشدار برای کودکان زیر یک سال ویدئو | هجوم ریزگرد‌ها به آسمان مشهد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) توضیحاتی در خصوص صدور احکام بازنشستگان | آیا فوق‌العاده خاص به بازنشستگان صندوق کشوری تعلق می‌گیرد؟ ۱۸ هزار پرونده طلاق در کشور با مداخله مشاوران به صلح انجامید پرداخت معوقات بازنشستگان کشوری و افزایش سقف وام فرزندان آنان به ۶۰ میلیون تومان (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) گلایه شهروندان مشهدی از وضعیت ثبت‌نام مدارس در مقطع متوسطه اول پرداخت مرحله دوم متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ معلمان بازنشسته همزمان با حقوق مردادماه مستمری مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صنعت نفت با افزایش ۱۰ درصدی متناسب سازی پرداخت شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) فناوری نانو در خدمت سلامت زائران اربعین غربالگری بیش از ۵۷ هزار زائر در مرز چذابه پرخطرترین بازه‌های سنی شروع دیابت چه سنی است؟ درگذشت تلخ دادستان گناباد به همراه خانواده‌اش در تصادف جاده‌ای (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) + عکس پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش دما در برخی نقاط کشور از پنجشنبه ساعت برگزاری آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم در تابستان تغییر کرد
سرخط خبرها

مدرک مدارس مجازی تأیید نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۶۱۵۰
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
مدرک مدارس مجازی تأیید نمی‌شود
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: «به مدارس مجازی‌ای که در واقعیت، فضایی فیزیکی و پرسنلی نداشته باشند و صرفا در فضای مجازی فعالیت کنند، مجوز داده نشده است
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز- مدیر روابط‌ عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در واکنش به اظهارات دیروز وزیر به شهرآرا گفت: «ثبت‌نام مدارس در میانه راه قرار دارد و نحوه مراجعه والدین به مدرسه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان به همه مدارس ابلاغ شده است.»
 
مهدی مجیدی‌فر افزود: «براساس این ابلاغیه تغییر مقطع تحصیلی در مواردی که دانش‌آموزان تغییری در مدرسه خود ایجاد نمی‌کنند به صورت خودکار است و نیازی به حضور اولیا به علت جلوگیری از تجمع احتمالی در مدارس نیست.»
 
وی با اشاره به اینکه اولیا برای ثبت‌نام در مدارس نوبت‌بندی می‌شوند بیان کرد: «اولیای دانش‌آموزان پایه‌های هفتم، دهم و افرادی که به هر علتی مایل به تغییر در مدرسه فرزند خود هستند باید با توجه به پروتکل‌های معین در روز‌های خاصی با هماهنگی مسئولان مدرسه به این مکان مراجعه کنند تا از تجمع افراد جلوگیری شود.»
 
وی گفت: «با توجه به وضعیت قرمز خراسان‌رضوی همه مدارس شهر، حتی مدارس غیر انتفاعی که سال‌های گذشته از مردادماه کلاس‌های حضوری خود را آغاز می‌کردند، مجوز برگذاری کلاس حضوری را ندارند.»
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در گفتگو با ایسنا با اعلام اینکه نحوه فعالیت و آموزش مدارس آینده به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا بستگی دارد گفت: «برنامه‌ریزی آموزش و پرورش به این صورت است که آموزش مدارس از نیمه شهریورماه آغاز شود.»
 
قاسمعلی خدابنده با بیان اینکه در مناطق سفید همانند سال‌های گذشته و با حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس، تدریس انجام می‌شود، افزود: «در مناطق نارنجی، یا مناطق کم‌جمعیت و خلوت با وضعیت قرمز نیز دانش‌آموزان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی، در کلاس‌های درس حاضر می‌شوند و دروس را آموزش می‌بینند.»
 
وی بیان کرد: «اگر دانش‌آموزی در مدرسه ثبت‌نام نکند و از روش‌های دیگری مانند معلم خصوصی و آموزش مجازی استفاده یا خودش در خانه دروس را مطالعه کند، قطعا باید برای امتحانات در یک مرکز بزرگ‌سالان به عنوان داوطلب آزاد ثبت‌نام و به شیوه متفرقه، بزرگ‌سال و داوطلب آزاد آزمون دهد و تحصیل کند.»
 
خدابنده با اشاره به محدودیت سنی برای بهره‌مندی شیوه‌های آموزش مجازی گفت: «برای دانش‌آموزانی که ۱۱ سالشان تمام نشده باشد، امکان اینکه در خانه دروس را مطالعه کنند و فراگیرند، وجود ندارد؛ بنابراین شیوه آموزش برای دانش‌آموزان ابتدایی پیشنهاد نمی‌شود.»
 
خدابنده ادامه داد: «این دانش‌آموزان حتما در مدارس ثبت‌نام کنند و با توجه به شیوه تعیین‌شده آموزش توسط مدارس و با در نظر گرفتن وضعیت شیوع ویروس کرونا، آموزش ببینند و در امتحانات نیز به صورت مجازی یا حضوری شرکت کنند.»


مدرک مدارس مجازی تأیید نمی‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: «به مدارس مجازی‌ای که در واقعیت، فضایی فیزیکی و پرسنلی نداشته باشند و صرفا در فضای مجازی فعالیت کنند، مجوز داده نشده است و مدرک چنین مدارسی تأیید نمی‌شود. خدابنده افزود: تاکنون آموزش‌وپرورش مجوزی برای مدرسه‌ای با عنوان مدرسه مجازی صادر نکرده است و مدرک چنین مدارسی تأیید نخواهد شد.»

وی مدارس مجازی را متفاوت از مدارس از راه دور برشمرد و اظهار کرد: «همان‌طور که از نام مراکز آموزش از راه دور مشخص است بیشتر فعالیت برخی از این مراکز که مجوز نیز دارند، در فضای مجازی و از راه دور انجام می‌شود، یا متقاضی این مراکز پس از یادگیری دروس، تنها چند جلسه برای رفع اشکال و امتحانات در مرکز حضور پیدا می‌کند. این سیستم آموزشی سیستمی پذیرفته شده است و هریک از این مراکز کد دارند، شناسایی شده‌اند و مدیر و مؤسس آن‌ها مشخص است.»
 
خدابنده با بیان اینکه شیوه آموزش توسط مدرسه مشخص می‌شود و مجازی بودن آموزش در مدارس به معنی داوطلب آزاد بودن دانش‌آموزان نیست، بیان کرد: «به عنوان مثال، مدارس مسجدمحور نوعی از این مدارس‌اند که در کلاس‌های درسی خود به شیوه‌ها و محتوای آموزشی ما پایبند نیستند. در این کلاس‌ها دانش‌آموزان با سنین متفاوت در فضایی که شرایط کلاس درس و مدرسه را ندارند، کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و آموزش می‌بینند و پس از پایان دوره، به صورت متفرقه و داوطلب آزاد امتحان می‌دهند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->