مشهد، مسافرخانه تیم ملی | فوتبال مشهد مفقودالاثر در غبار بازگشت شیراز و آبادان تأیید جریمه سنگین شجاع در یزد | تراکتور باید ۵۰۰ میلیون بدهد کدام بازیکنان استقلال در خطر جدایی قرار دارند؟ پیشنهاد سپاهان به سید حسین حسینی توافق رضاییان با استقلالی‌ها اردوی خارجی پرسپولیس قطعی شد هوادار در تهران تمرین می‌کند، در گرگان بازی! پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت
سرخط خبرها

وقتی کرونا قهرمانی دختران کشتی‌گیر را کم‌رنگ کرد!

  • کد خبر: ۳۶۱۵۹
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
وقتی کرونا قهرمانی دختران کشتی‌گیر را کم‌رنگ کرد!
ستاره اسماعیلی می‌گوید قهرمانی تیم ملی کشتی آلیش بانوان تحت‌تأثیر شیوع ویروس کرونا در کشور قرار گرفت و خیلی دیده نشد.
مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ ستاره اسماعیلی می‌گوید قهرمانی تیم ملی کشتی آلیش بانوان تحت‌تأثیر شیوع ویروس کرونا در کشور قرار گرفت و خیلی دیده نشد.
سرمربی تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با ایسنا به وضعیت تمرینات دختران کشتی‌گیر اشاره و بیان کرد: دختران کشتی‌گیر هم مثل سایر رشته‌ها اجازه تمرین در سالن ورزشی را ندارند و به‌صورت انفرادی در محیط‌های باز تمرین می‌کنند. ازطرفی در شبکه مجازی مختص به تیم ملی برخی تمرینات را به کشتی‌گیران می‌دهیم تا با توجه به آن کار کنند و بدنشان دچار افت نشود.
 
او در ادامه افزود: نمی‌توانیم وارد جزئیات تمرینات شویم؛ چون کسی نمی‌داند به ویروس مبتلاست یا نه؛ بنابراین نمی‌شود کسی را مجاب کنیم که سالن بگیرد و با حریف تمرینی کار کند. بااین‌حال من و خانم میرزایی (سرپرست تیم ملی) شرایط کشتی‌گیران را می‌پرسیم و آن‌ها هم به ما توضیح می‌دهند. از طرفی بیشتر تمریناتشان میدانی و در محیط‌های باز انجام می‌شود. سرمربی تیم ملی کشتی آلیش بانوان درباره تأثیر کرونا بر روند آمادگی دختران این رشته بیان کرد: کشتی‌گیر نیاز به مبارزه دارد. وقتی سالن، مربی و حریف تمرینی نداشته باشد، از فشار تمرین قبل از بیماری کاسته می‌شود. ممکن است تا حدودی افت پیدا کند؛ اما این شرایط برای همه یکسان است و سایر کشور‌ها هم دچار این افت می‌شوند.
 
او در ادامه افزود: فقط با تمرینات فشرده این عقب‌افتادگی جبران می‌شود، حتی اگر به‌دنبال برگزاری مسابقات کشوری برای بانوان باشیم، باید سه‌چهار ماه به آن‌ها وقت تمرین بدهیم تا به آمادگی جسمانی برسند؛ چون با یک هفته تمرین به شرایط خوبی نمی‌رسند و به زمانی دوسه‌ماهه نیاز دارند.
 
اسماعیلی با بیان اینکه قهرمانی تیم ملی آلیش بانوان در مسابقات جهانی قزاقستان تحت‌تأثیر کرونا قرار گرفت، افزود: خوشبختانه نگاه به کشتی بانوان پس از قهرمانی در جهان خوب و مثبت بود؛ اما یک ماه بعد از قهرمانی ما ویروس کرونا شیوع پیدا کرد و اجازه نداد که دیده شویم. حتی فرصتی برای تقدیر از دختران نداشتیم؛ اما خوشبختانه در فضای مجازی بازتاب خوبی داشت و ازاین‌بابت برای کشتی‌گیران خیلی خوش‌حال هستم. این جایگاه در سال‌های آینده هم تکرار می‌شود؛ چون دختران به این باور رسیده‌اند که می‌توانند در جهان اول باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->