اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟ سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟ زمان اعلام نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد مشخص شد زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم اعلام شد + جزئیات حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شد خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آبی پایتخت زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری بگیران مشخص شد چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟ کشف مقادیری شربت موادمخدر از ۲ مسافر قطار تهران - نیشابور (۲۱ تیر ۱۴۰۴) علت اصلی شکاف و تَرک روی زبان چیست؟ حجت‌الاسلام علی طائب درگذشت + زندگینامه و سوابق حق اولاد فرزند سوم به بعد به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود راهکار‌های مؤثر برای پیشگیری از گزش پشه‌ها در تابستان معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خبر داد: تعلیق از خدمت ۲۲ کارمند دولت در استان به جرم ارتشا و اختلاس کمبود چه ویتامینی باعث خارش سر می‌شود؟ نام روز‌های هفته تأمین اجتماعی اعلام شد شرور فضای مجازی در تهران دستگیر شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) بازگشت محصولات آرایشی قاچاق به بازار با بسته بندی جدید ثبت ۴۰۹هزار مورد حیوان‌گزیدگی در کشور سارقان ۷۰ میلیارد ریال طلا در سبزوار دستگیر شدند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) فرار مالیاتی ۶۶ شخص حقوقی با گردش مالی ۹۶ همت، شناسایی شد سادگی یک سفر است، نه یک مقصد | به بهانه ۱۲ جولای، روز جهانی سادگی برنامه راهبردی و جامع «مقابله با گرد و غبار» تصویب خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۱۸۵ همت از بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

قتل به خاطر ۲۰ هزار تومان کرایه تاکسی + عکس قاتل فراری

  • کد خبر: ۳۶۲۰۰
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
  • ۳
قتل به خاطر ۲۰ هزار تومان کرایه تاکسی + عکس قاتل فراری
کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی در جست وجوی راننده قاتلی هستند که زمستان سال گذشته به خاطر ۲۰ هزار تومان کرایه، مسافرش را کشت و متواری شد.
به گزارش شهرآرانیوز، این جنایت وحشتناک اوایل صبح هشتم دی سال ۹۸ در خیابان خیام ۶۳ مشهد در حالی اتفاق افتاد که راننده تاکسی تلفنی با عصبانیت در منزل مسافرش را به صدا درآورد تا طلب ۲۰ هزار تومانی کرایه اش را وصول کند، اما سعید مسافر ۳۲ ساله که از این اقدام راننده در آن ساعت صبح به شدت دلگیر شده بود با او به مشاجره پرداخت چرا که سعید همواره از تاکسی مهدی (قاتل) برای سفر‌های درون شهری استفاده می‌کرد و انتظار نداشت راننده مذکور برای ۲۰ هزار تومان باقی مانده کرایه در آن ساعت صبح به منزلش برود. با این همه مشاجره گلایه آمیز سعید به عصبانیت بیشتر راننده انجامید و او ناگهان در میان فریاد‌های دلخراش، چاقوی دسته زردش را بیرون کشید و در میان جملات تهدیدآمیز، سینه مسافرش را هدف گرفت و او را نقش بر زمین کرد. این ضربه غضب آلود به گونه‌ای بود که تیغه چاقوی بزرگ در قفسه سینه جوان ۳۲ ساله شکست!
 
«مهدی خوشخو» (راننده ۳۹ ساله) پس از ارتکاب این جنایت هولناک در حالی به طرف پرایدش دوید که چند تن از اهالی خیابان زمرد در خیام ۶۳ با دیدن این صحنه دلخراش به تعقیب وی پرداختند، اما او با سرعت سرسام آوری از محل گریخت. دقایقی بعد هنگامی نیرو‌های اورژانس پیکر غرق در خون سعید را به بیمارستان رضوی مشهد رساندند که او بر اثر عوارض ناشی از اصابت ضربه چاقو جان سپرده بود و کودک یک ساله اش از آغوش گرم پدر محروم شد.
 
با حضور قاضی ویژه قتل عمد و کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی در محل وقوع جنایت، تحقیقات گسترده‌ای در این باره آغاز و مشخص شد قاتل فراری در منطقه پنجتن مشهد سکونت دارد، اما بعد از ارتکاب قتل به مکان نامعلومی گریخته است؛
 
بنابراین گزارش در حالی که ردیابی‌های اطلاعاتی با دستور قاضی میرزایی برای دستگیری قاتل فراری ادامه دارد، پلیس از شهروندان خواست چنان چه از مخفیگاه قاتل که تصویر وی در روزنامه خراسان چاپ شده است اطلاعی دارند، با تلفن‌های ۱۱۰ یا ۲۱۸۲۵۲۶۷ پلیس آگاهی تماس بگیرند.
 
 
قتل به خاطر ۲۰ هزار تومان + تصویر قاتل
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
2
وقتی قطعات یدکی وبنزین ٣برابری لاستیک دوبرابری بیمه ٨برابری ماشین مخرج زن و بچه لباس خوراکی تصادف آیا چیزی باقی می ماند که اونم مسافر نده مسافر ان فکر می کنند روی آب سوارن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
0
1
خدا لعنت اش کنه که ارزش و آبروی هر چی راننده تاکسی هست لکه دار کرده حالا نه۲۰ بلکه ۲۰۰ هزار اینجوری که من متوجه شدم گویا مسافر همیسگی اش بوده چون خونه اش را هم بلد بوده اینکه دیگه نگرانی نداشت امروز نه ۴ روز دیگه حالا بهترش کرده من باز نشسته تاکسی رانیم روی شیشه تاکسی ام نوشته بودم این تاکسی برای عزیزان معلول جسمی و ذهنی صلواتی است البته فقط تو خط نه خارج از خط تا جای ممکن کمک شون میکردم اگه مسافران پیاده می شدند تا در خونه تو محل خودمون که ایستگاه تاکسی بود می بردمشون و کهن سالان را با صبر و حوصله از خیابان رد می کردم حتی اگر تاکسی خالی بود مزدم کنار عابر پیاده های کهن سال را که مسافرم هم نبودن از خیابان رد می کردم این کار یه جورایی مرا مست و در حال و هوای خوبی سوق میداد احساس خوشحالی و سر مستی بهم دست می داد یه بار نشد که به خاطر کرایه با مسافران چونه بزنم خطی بودم و قیمت مشخص باز بعضی کمتر می دادند می گفتم خدا برکت خطی و محلی بودم به خدا مسافرانی بودند که چون پول نداشتند صبر میکردند تا من برسم ک با خیال راحت سوار می شدند البته نه اینکه کرایه ندهند پولشون یا تمام شده بود یا گم کرده بودند یا فراموش کرده بودند ولی بعد می آوردند با کلی تشکر اضافه تر هم می دادند به ندرت بودند مسافرانی که می رفتند دیگه خبری ازشون نمی شد اگر بخواهم می توانم یک کتاب قطور در رابطه با زمانی که راننده تاکسی بودم بنویسم نا گفته نماند که راننده تاکسی همیشه به قول معروف هستش گرو نهش است از بس که لوازم گران و اجرت بالا است راننده تاکسی بودن فقط یک شغلی هست که بیکار نیستی آخر برج که حساب کنی هیچ اندوخته ای نداری و به تعمیر کار و لوازم یدکی بده کار فقط از گشنگی نمردی من از جوانان خواهش میکنم با تجربه ای چند ساله. دنبال این شغل نروند ده سال بگذره هم تاکسی شون از کار افتاده هم خودشون ده سال از عمرشون گذشته و هیچ پیش رفتی که نکردند هیچ جوانی شون هم بدونه پس انداز گذشته است تاکسی صفر هم که بگیری یک سال بعد به خرج می افتد و ماه به ماه بیشتر به جایی می رسد که ۴ چرخش برای خودش کار میکند و زاپاس اش برای مالک.اجازه ندادم پسر کنم دنبال این کار بروند و خودشون هم می دیدند وقتی تاکسی خراب بود پول تعمیرش را هم نداشتم و باید یه مدت نون خالی بخورند. هیچ حمایتی هم از تاکسیرانی نمی شوند و مدتی یه بار به عناوین گونا گون تاکسیرانی ازت پول می گیرد باج دزدی همه جا آزاد از راننده بدبخت که خودش گرسنه است میگیرند.شخصی کار هیچ مسعولیتی ندارد باج هم نمی ده از تاکسیران بیشتر کار می کند ولی برای جوان شخصی کار را هم پیشنهاد نمی کنم عملگی کنی ده سال دیگه پیمانکار شدی راننده باشی ده سال دیگه باز راننده ای و ده سال درجا بدی و از ماشینت یه لگن قراضه مونده.
رضوانه
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۱
0
0
این اقایی که فوت شده (سعید باحور) عموی دوست من هست سارا باحور
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->