جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

قتل به خاطر ۲۰ هزار تومان کرایه تاکسی + عکس قاتل فراری

  • کد خبر: ۳۶۲۰۰
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
  • ۳
قتل به خاطر ۲۰ هزار تومان کرایه تاکسی + عکس قاتل فراری
کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی در جست وجوی راننده قاتلی هستند که زمستان سال گذشته به خاطر ۲۰ هزار تومان کرایه، مسافرش را کشت و متواری شد.
به گزارش شهرآرانیوز، این جنایت وحشتناک اوایل صبح هشتم دی سال ۹۸ در خیابان خیام ۶۳ مشهد در حالی اتفاق افتاد که راننده تاکسی تلفنی با عصبانیت در منزل مسافرش را به صدا درآورد تا طلب ۲۰ هزار تومانی کرایه اش را وصول کند، اما سعید مسافر ۳۲ ساله که از این اقدام راننده در آن ساعت صبح به شدت دلگیر شده بود با او به مشاجره پرداخت چرا که سعید همواره از تاکسی مهدی (قاتل) برای سفر‌های درون شهری استفاده می‌کرد و انتظار نداشت راننده مذکور برای ۲۰ هزار تومان باقی مانده کرایه در آن ساعت صبح به منزلش برود. با این همه مشاجره گلایه آمیز سعید به عصبانیت بیشتر راننده انجامید و او ناگهان در میان فریاد‌های دلخراش، چاقوی دسته زردش را بیرون کشید و در میان جملات تهدیدآمیز، سینه مسافرش را هدف گرفت و او را نقش بر زمین کرد. این ضربه غضب آلود به گونه‌ای بود که تیغه چاقوی بزرگ در قفسه سینه جوان ۳۲ ساله شکست!
 
«مهدی خوشخو» (راننده ۳۹ ساله) پس از ارتکاب این جنایت هولناک در حالی به طرف پرایدش دوید که چند تن از اهالی خیابان زمرد در خیام ۶۳ با دیدن این صحنه دلخراش به تعقیب وی پرداختند، اما او با سرعت سرسام آوری از محل گریخت. دقایقی بعد هنگامی نیرو‌های اورژانس پیکر غرق در خون سعید را به بیمارستان رضوی مشهد رساندند که او بر اثر عوارض ناشی از اصابت ضربه چاقو جان سپرده بود و کودک یک ساله اش از آغوش گرم پدر محروم شد.
 
با حضور قاضی ویژه قتل عمد و کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی در محل وقوع جنایت، تحقیقات گسترده‌ای در این باره آغاز و مشخص شد قاتل فراری در منطقه پنجتن مشهد سکونت دارد، اما بعد از ارتکاب قتل به مکان نامعلومی گریخته است؛
 
بنابراین گزارش در حالی که ردیابی‌های اطلاعاتی با دستور قاضی میرزایی برای دستگیری قاتل فراری ادامه دارد، پلیس از شهروندان خواست چنان چه از مخفیگاه قاتل که تصویر وی در روزنامه خراسان چاپ شده است اطلاعی دارند، با تلفن‌های ۱۱۰ یا ۲۱۸۲۵۲۶۷ پلیس آگاهی تماس بگیرند.
 
 
قتل به خاطر ۲۰ هزار تومان + تصویر قاتل
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
2
وقتی قطعات یدکی وبنزین ٣برابری لاستیک دوبرابری بیمه ٨برابری ماشین مخرج زن و بچه لباس خوراکی تصادف آیا چیزی باقی می ماند که اونم مسافر نده مسافر ان فکر می کنند روی آب سوارن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
0
1
خدا لعنت اش کنه که ارزش و آبروی هر چی راننده تاکسی هست لکه دار کرده حالا نه۲۰ بلکه ۲۰۰ هزار اینجوری که من متوجه شدم گویا مسافر همیسگی اش بوده چون خونه اش را هم بلد بوده اینکه دیگه نگرانی نداشت امروز نه ۴ روز دیگه حالا بهترش کرده من باز نشسته تاکسی رانیم روی شیشه تاکسی ام نوشته بودم این تاکسی برای عزیزان معلول جسمی و ذهنی صلواتی است البته فقط تو خط نه خارج از خط تا جای ممکن کمک شون میکردم اگه مسافران پیاده می شدند تا در خونه تو محل خودمون که ایستگاه تاکسی بود می بردمشون و کهن سالان را با صبر و حوصله از خیابان رد می کردم حتی اگر تاکسی خالی بود مزدم کنار عابر پیاده های کهن سال را که مسافرم هم نبودن از خیابان رد می کردم این کار یه جورایی مرا مست و در حال و هوای خوبی سوق میداد احساس خوشحالی و سر مستی بهم دست می داد یه بار نشد که به خاطر کرایه با مسافران چونه بزنم خطی بودم و قیمت مشخص باز بعضی کمتر می دادند می گفتم خدا برکت خطی و محلی بودم به خدا مسافرانی بودند که چون پول نداشتند صبر میکردند تا من برسم ک با خیال راحت سوار می شدند البته نه اینکه کرایه ندهند پولشون یا تمام شده بود یا گم کرده بودند یا فراموش کرده بودند ولی بعد می آوردند با کلی تشکر اضافه تر هم می دادند به ندرت بودند مسافرانی که می رفتند دیگه خبری ازشون نمی شد اگر بخواهم می توانم یک کتاب قطور در رابطه با زمانی که راننده تاکسی بودم بنویسم نا گفته نماند که راننده تاکسی همیشه به قول معروف هستش گرو نهش است از بس که لوازم گران و اجرت بالا است راننده تاکسی بودن فقط یک شغلی هست که بیکار نیستی آخر برج که حساب کنی هیچ اندوخته ای نداری و به تعمیر کار و لوازم یدکی بده کار فقط از گشنگی نمردی من از جوانان خواهش میکنم با تجربه ای چند ساله. دنبال این شغل نروند ده سال بگذره هم تاکسی شون از کار افتاده هم خودشون ده سال از عمرشون گذشته و هیچ پیش رفتی که نکردند هیچ جوانی شون هم بدونه پس انداز گذشته است تاکسی صفر هم که بگیری یک سال بعد به خرج می افتد و ماه به ماه بیشتر به جایی می رسد که ۴ چرخش برای خودش کار میکند و زاپاس اش برای مالک.اجازه ندادم پسر کنم دنبال این کار بروند و خودشون هم می دیدند وقتی تاکسی خراب بود پول تعمیرش را هم نداشتم و باید یه مدت نون خالی بخورند. هیچ حمایتی هم از تاکسیرانی نمی شوند و مدتی یه بار به عناوین گونا گون تاکسیرانی ازت پول می گیرد باج دزدی همه جا آزاد از راننده بدبخت که خودش گرسنه است میگیرند.شخصی کار هیچ مسعولیتی ندارد باج هم نمی ده از تاکسیران بیشتر کار می کند ولی برای جوان شخصی کار را هم پیشنهاد نمی کنم عملگی کنی ده سال دیگه پیمانکار شدی راننده باشی ده سال دیگه باز راننده ای و ده سال درجا بدی و از ماشینت یه لگن قراضه مونده.
رضوانه
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۱
0
0
این اقایی که فوت شده (سعید باحور) عموی دوست من هست سارا باحور
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->