اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و خیزش گردوخاک در استان ادامه دارد افزایش طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی | جدایی خاکستری در عصر سالمندی وزیر آموزش و پرورش: همزمان با شروع سال تحصیلی ۲۴۰۰ پروژه افتتاح می‌شود مردان نابارور، قربانیان خاموش یک درد پنهان طرح بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل در خانواده‌های زن سرپرست + جزئیات
سرخط خبرها

به نام نذورات، به کام کلاهبرداران

  • کد خبر: ۳۶۲۰۵
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰
  • ۱
به نام نذورات، به کام کلاهبرداران
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درمورد کلاهبرداری‌های اینترنتی به بهانه دریافت نذورات و کمک به نیازمندان به هموطنان هشدار داد و گفت: در صورت مشاهده و گزارش موارد مشکوک یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی با مراجعه به سایت رسمی پلیس فتا یا از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ می‌توانند با پلیس فتا در ارتباط باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ رامین پاشایی با اعلام این خبر اظهار کرد: همزمان با نزدیک شدن به عید سعید قربان و نظر به اجرای توصیه های بهداشتی و آموزشی مسئولان بهداشتی کشور در خصوص نحوه عرضه دام در کشور و محدودیت های تعیین شده در این موضوع، افراد سودجو و کلاهبردار از فرصت پیش آمده در جهت اهداف سودجویانه خود استفاده می کنند.

 

وی افزود: کلاهبرداران سایبری با سوء استفاده از شرایط موجود در کشور نسبت به انجام تبلیغات مختلف در بستر شبکه های اجتماعی مبنی بر دریافت نذورات به جهت یاری رساندن به نیازمندان در حال فعالیت مجرمانه هستند.

 

این مقام انتظامی درباره شیوه کار این مجرمان سایبری، گفت: کلاهبرداران با طراحی سایت های جعلی و دروغین به عنوان مؤسسات و سازمان های شناخته شده و معتبر؛ با اعلام شماره حساب های شخصی، متقاضی واریز وجوهات به این گونه حساب ها هستند.

 

سرهنگ پاشایی به شگرد دیگر این افراد سودجو اشاره و خاطرنشان کرد: کلاهبرداران با ترفند خیرین و راه اندازی صفحات شخصی در بستر شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها و سوء استفاده از نام و اعتبار افراد مشهور و شناخته شده  شامل هنرمندان، ورزشکاران و سرشناسان کشور با انجام مهندسی اجتماعی نظیر تحریک احساسات هموطنان و تهیه کلیپ های تصویری شامل فیلم و عکس از نیازمندان، محرومان و خانواده های کم بضاعت مدعی دریافت وجوه نذورات به منظور کمک رسانی به افراد آسیب پذیر و نیازمند می شوند.

 

وی یادآور شد: با تجزیه و تحلیل این گونه فرآیندهای کلاهبرداری و پرونده های قضائی به پلیس فتا مشخص شد که این نوع فعالیت ها در فضای مجازی، عمدتا با هدف سودجویی صورت می پذیرد.به عنوان نمونه در یکی از استان های جنوب شرقی کشور، فردی که مدعی خدمت رسانی به خانواده ای نیازمند و دارای بیمار صعب العلاج بود، با دریافت وجوهات مختلف از خیرین مبلغ ۱۵ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود که با هوشیاری همکاران پلیس فتا شناسایی و پس از دستگیری  تحویل مراجع قضائی شد.

 

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا به هموطنان توصیه کرد: در صورت تمایل به پرداخت نذورات نقدی یا غیر نقدی خود، حتما از طریق مؤسسات مجاز و شناخته شده که از طریق رسانه ها و خبرگزاری های رسمی و معتبر اطلاع رسانی می شود، اقدام کنند و در صورت مشاهده و گزارش موارد مشکوک یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی با مراجعه به سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cybrpolice.ir بخش مرکز امداد و فوریت های سایبری یا از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ می توانند با پلیس فتا در ارتباط باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
0
0
یعنی خود پلیس اینگونه افراد را در شبکه های مجازی نمی بیند فقط مردم می بینند سیاسی باشه چی بازم نمی بیند از همون فضای مجازی راحت و سریع پلیس می تواند اقدام کند اگر چنین سایت هایی را اندازی می شود به دلیل همون بی توجهی پلیس مربوطه است که کلاه برداران با خیال راحت سایت تشکیل می دهند یه چیز پنهانی
و مخفیانه که نیست
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->