تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴) ۲۴ درصد مرگ‌ومیر‌ها در ایران ناشی از سکته قلبی است پرواز هما در ارتفاعات استان سمنان (۴ آبان ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (۴ آبان ۱۴۰۴) مدیرکل دادگستری خراسان رضوی: رصدخانه شهری مشهد ابزار مؤثری برای تحقق عدالت توزیعی است + فیلم
سرخط خبرها

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی کاهش محسوس دما در برخی استان‌ها (۱۲ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۳۱۵۳
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹
صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی کاهش محسوس دما در برخی استان‌ها (۱۲ مهر ۱۴۰۴)
سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از «کاهش محسوس دما و بی‌هنجاری نسبی سرمای هوا» و با صدور هشدار سطح زرد از «افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریای عمان» خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نقشه‌های هواشناسی نشان داده است که از فردا (۱۳ مهر) تا دوشنبه (۱۴ مهر) شش استان در معرض کاهش محسوس دما بین ۵ تا ۱۰ درجه سانتیگراد نسبت به میانگین بلندمت خواهند بود.

سازمان هواشناسی کشور اعلام کرده است که فردا خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شرق و ارتفاعات سمنان و دوشنبه شرق سمنان، نیمه شرقی خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان و شمال کرمان با شرایط کاهش دما رو‌به‌رو خواهند بود و این شرایط موجب سرمازدگی باغات و مزارع می‌شود؛ وضعیتی که به‌ویژه در نواحی کوهستانی مورد انتظار است.

هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌کند که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

سازمان هواشناسی کشور توصیه کرده است که با توجه به کاهش محسوس دما باید از باغات زرشک در شمال شرق کشور حفاظت شود و استفاده از کود‌های پتاسه و کود‌های کامل میکرو در مزارع صیفی‌جات در دستور کار قرار گیرد.

کنترل پوشش گلخانه‌ها و بستن دریچه‌ها جهت جلوگیری از نفوذ سرما، عدم هرس درختان باغی و تأمین سوخت و سرویس و راه‌اندازی وسایل حرارتی، کنترل دما و رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها با توجه به کاهش دما از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی برای وضعیت پیش روست.

محافظت از تأسیسات و سیستم‌های آبیاری تحت فشار با توجه به پایین بودن دمای سطح زمین نیز لازم است و جهت مقاوم‌سازی درختان نسبت به سرما باید کود‌های اسید آمینه و پتاسه و ترکیبات بر و روی را به صورت غیرمستقیم برای بالای تاج درختان استفاده کرد.

تداوم افزایش رطوبت مزارع و باغات با هدف تعدیل دمای محیط از طریق انجام آبیاری خارج از نوبت و استفاده از جیره غذایی پرانرژی برای دام و طیور از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

سازمان هواشناسی کشور با صدور یک هشدار سطح زرد نیز اعلام کرد که از فردا مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان در دریای عمان تحت تاثیر افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا قرار خواهند گرفت.

این شرایط موجب افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۰ تا ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۲ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۲ متر در مناطق دور از ساحل می‌شود و تا دوشنبه ادامه خواهد داشت.

سازمان هواشناسی کشورغرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی و خسارت به قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین از از مخاطرات احتمالی این شرایط پیش‌بینی کرده و آورده است که احتمال دارد تردد شناور‌های مسافربری و کشتی‌های تجاری و فعالیت‌های فراساحلی با اختلال مواجه شود.

بر همین اساس منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی و اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین توصیه و اعلام شده که اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی در دستور کار قرارگیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->