درخواست ایران از ترکمنستان برای مدیریت برداشت آب از سد دوستی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی کاهش محسوس دما در برخی استان‌ها (۱۲ مهر ۱۴۰۴) سهم خراسان رضوی از ۷۰۰ هزار نوآموز پیش دبستانی کشور، بیش از ۶۰ هزار نفر است | حضور بیشتر از ۱۰۰ هزار کودک واجد شرایط در استان ۳۸۵ دستگاه ماینر قاچاق از انبار یک کارخانه تولید لوازم خانگی کشف شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) معاون قضایی رئیس‌کل و رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان خراسان رضوی: در قانون تسهیل، تناسب بین کارآموز و ظرفیت دادگستری رعایت نشده است رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی در مجلس: امروز فضای سه قوه و جامعه برای پذیرش اصلاحات در حوزه نهاد وکالت آماده است رئیس شورای عالی استانها: مشکل توقف قطار‌ها در ایستگاه راه آهن نیشابور رفع شد ۱۱ درصد معلولان خراسان رضوی دچار اختلالات بینایی هستند افراد سالم هر چند سال یک‌بار چکاپ قلب انجام دهند؟ معاون وزیر آموزش و پرورش: برخورد جدی و سیستماتیک با تخلفات شهریه مدارس غیردولتی در سراسر کشور | ۲۲ مدرسه متخلف تعطیل شدند معاینه منظم و کنترل قند خون، کلید پیشگیری از آسیب‌های چشمی در بیماران دیابتی آخرین اخبار از سقوط بالگرد امدادی در اشترانکوه (۱۲ مهر ۱۴۰۴) | علت سقوط همچنان در دست بررسی تکذیب شایعه لغو پرواز ایرلاین‌های خارجی به ایران پس‌از اسنپ‌بک استاندار خراسان رضوی: رأفت اسلامی باید سرلوحه پلیس استان باشد تزریق بیش از ۴۴ میلیارد تومان به کمپ‌های مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی رئیس پلیس فتای خراسان رضوی: ۷۰ درصد جرائم سایبری این استان مرتبط با جرائم حوزه مالی و کلاهبرداری‌ است + فیلم استانداردسازی خدمات ایمنی و امدادونجات در سراسر خراسان رضوی ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع همچنان ادامه دارد | کاهش تراکم کلاس‌های درس در سال ۱۴۰۴ کمیته راهبردی آتش‌نشانی برای نخستین‌بار در کشور، در خراسان رضوی تشکیل می‌شود استاندار خراسان رضوی: پیشگیری و آموزش، کلید کاهش حوادث شهری است | ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در آتش‌نشانی + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز دوشنبه وزیر آموزش و پرورش: پوشش آموزشی نوآموزان با همکاری مجلس بیشتر می‌شود اهدای اعضای کودک ۹ ساله مرگ مغزی مشهدی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید (۱۲ مهر ۱۴۰۴) درباره عملکرد مراکز خیریه مشهد | بیراهه خیریه ها افزایش آمار اهدای عضو در بیمارستان ولایت مشهد هشدار افزایش تست‌های مثبت کرونا در خراسان رضوی | پاییز و جولان بیماری‌های تنفسی دستگیری زنی که به دستور شوهر زندانی‌اش دزدی می‌کرد طرح همیاران طبیعت خراسان رضوی در سراسر کشور اجرا می‌شود + جزئیات و اهداف طرح
سرخط خبرها

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی کاهش محسوس دما در برخی استان‌ها (۱۲ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۳۱۵۳
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹
صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی کاهش محسوس دما در برخی استان‌ها (۱۲ مهر ۱۴۰۴)
سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح نارنجی از «کاهش محسوس دما و بی‌هنجاری نسبی سرمای هوا» و با صدور هشدار سطح زرد از «افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریای عمان» خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نقشه‌های هواشناسی نشان داده است که از فردا (۱۳ مهر) تا دوشنبه (۱۴ مهر) شش استان در معرض کاهش محسوس دما بین ۵ تا ۱۰ درجه سانتیگراد نسبت به میانگین بلندمت خواهند بود.

سازمان هواشناسی کشور اعلام کرده است که فردا خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شرق و ارتفاعات سمنان و دوشنبه شرق سمنان، نیمه شرقی خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان و شمال کرمان با شرایط کاهش دما رو‌به‌رو خواهند بود و این شرایط موجب سرمازدگی باغات و مزارع می‌شود؛ وضعیتی که به‌ویژه در نواحی کوهستانی مورد انتظار است.

هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌کند که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

سازمان هواشناسی کشور توصیه کرده است که با توجه به کاهش محسوس دما باید از باغات زرشک در شمال شرق کشور حفاظت شود و استفاده از کود‌های پتاسه و کود‌های کامل میکرو در مزارع صیفی‌جات در دستور کار قرار گیرد.

کنترل پوشش گلخانه‌ها و بستن دریچه‌ها جهت جلوگیری از نفوذ سرما، عدم هرس درختان باغی و تأمین سوخت و سرویس و راه‌اندازی وسایل حرارتی، کنترل دما و رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها با توجه به کاهش دما از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی برای وضعیت پیش روست.

محافظت از تأسیسات و سیستم‌های آبیاری تحت فشار با توجه به پایین بودن دمای سطح زمین نیز لازم است و جهت مقاوم‌سازی درختان نسبت به سرما باید کود‌های اسید آمینه و پتاسه و ترکیبات بر و روی را به صورت غیرمستقیم برای بالای تاج درختان استفاده کرد.

تداوم افزایش رطوبت مزارع و باغات با هدف تعدیل دمای محیط از طریق انجام آبیاری خارج از نوبت و استفاده از جیره غذایی پرانرژی برای دام و طیور از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

سازمان هواشناسی کشور با صدور یک هشدار سطح زرد نیز اعلام کرد که از فردا مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان در دریای عمان تحت تاثیر افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا قرار خواهند گرفت.

این شرایط موجب افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۰ تا ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۲ متر در مناطق ساحلی و بیش از ۲ متر در مناطق دور از ساحل می‌شود و تا دوشنبه ادامه خواهد داشت.

سازمان هواشناسی کشورغرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی و خسارت به قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین از از مخاطرات احتمالی این شرایط پیش‌بینی کرده و آورده است که احتمال دارد تردد شناور‌های مسافربری و کشتی‌های تجاری و فعالیت‌های فراساحلی با اختلال مواجه شود.

بر همین اساس منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی و اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین توصیه و اعلام شده که اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی در دستور کار قرارگیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->