قطعی برق و کاهش ۴۰ درصدی تولید کاشی و سرامیک مدیرعامل توانیر: همکاری ایران و چین در طرح‌های انرژی گسترش خواهد یافت تعاونی ها؛ ظرفیت مغفول اقتصاد ایران | عدالت اقتصادی، اشتغال زایی و مردمی شدن اقتصاد با تعاونی‌ها نوری قزلجه: بخش کشاورزی رشد ۵.۶ واحدی داشته است افزایش قیمت دلار موقتی است جزئیات پیش‌فروش سکه مرکز مبادله اعلام شد بنزین سوپر با قیمت تمام شده به‌زودی عرضه می‌گردد چرا برق بعضی خانه‌ها هیچوقت قطع نشد؟ | پیگیری شهرآرانیوز برای چالش «فیدرها» در شبکه برق استان هشدار معاون وزارت کار: ۶۰ درصد کارگران ایران «حداقل مزد» می‌گیرند! قیمت‌های قطعی پیش‌فروش سکه مرکز مبادله اعلام شد| سکه تمام ۸۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ایران چک ۵۰ هزار تومانی با طرح جدید حرم حضرت امام رضا (ع) + عکس پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در کشاکش بازارساز و افزایشی‌ها، ۱۰۲ هزار تومانی شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴| افزایش اونس جهانی و دوراهی قیمت سکه تداوم ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) | قیمت خودرو‌ها افت کرد ویدئو | منابع کالابرگ تامین شد | احتمال برداشت از فردا (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) طرح حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید در مشهد مقدس تکمیل شد هیاهو برای هیچ | چرا وام ۲ میلیارد تومانی بانک مسکن به کار مردم نمی‌آید؟ رشد قیمت ران مرغ در مشهد | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پرداخت وام مسکن ۲ میلیارد تومانی با سود ۹ درصد + جزئیات فراخوان وزارت کار برای ارائه تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی به واحد‌های تولیدی پوشاک (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پیش فروش محصولات سایپا ویژه شهریور ماه ۱۴۰۴ + جزئیات رشد شارپی بورس برای سومین روز متوالی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۹۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) ثبت بیش از ۵۰۰ میلیون رکورد اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان کشور توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره ۱۳ کیلوگرم طلای توقیفی بابک زنجانی +فیلم قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) | رنج منفی دلار در کانال ۱۰۲ هزار تومان ۶۰ هزار متقاضی خراسان رضوی در صف شبکه بانکی رکوردشکنی تاریخی انس جهانی | خرید کم‌سابقه بانک‌های مرکزی (۱۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس انجمن فولادسازان: خروج فولاد از بورس کالا بعید است

  • کد خبر: ۳۶۴۹۲
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۴
رئیس انجمن فولادسازان: خروج فولاد از بورس کالا بعید است
رئیس انجمن فولادسازان با بحث خروج محصولات فولادی از بورس کالا مخالفت کرد.
به گزارش شهرآرانیوز،بهرام سبحانی رئیس انجمن فولادسازان افزود: شایعه‌ای مبنی بر خروج فولاد از بورس کالا مطرح شد، خبر خام به نظر می‌رسد و معتقدم یک جای کار ایراد دارد. ضمن اینکه روز گذشته رییس جمهور بر تقویت بورس کالا و افزایش عرضه محصولات فولادی و پتروشیمی در بورس کالا تاکید کردند و طرح خروج فولاد از بورس معنای خاصی دارد که بعید است، چنین اتفاقی رخ دهد.

وی تاکید کرد: ایراد کار در این است که چنین طرحی از پایه مشکل دارد؛ زیرا اگر قرار باشد خروج فولاد از بورس برای آزاد شدن قیمت‌ها اتفاق بیفتد، پس لازم نیست آن را از بورس خارج کنند، زیرا معاملات در بورس کاملا شفاف در حال انجام است و همه خریداران و فروشندگان در این بازار کاملا مشخص هستند. اگر هم قرار باشد این محصولات از بورس خارج شده و به صورت تعزیراتی به فروش برسند که این امر نیز خلاف سیاست‌های کلی اقتصاد و اصول اصلی آن بوده و به کلیات اقتصاد و صنعت فولاد ضربه می‌زند.

رئیس انجمن فولادسازان با بیان اینکه طی روز جاری جلسه‌ای با حضور نماینده وزارت صمت و اعضای انجمن فولادسازان برگزار می‌شود، گفت: در حال بررسی موضوع هستیم. اما این خبر، خبری خام بوده و احتمالا برداشت خاصی از موضوع بوده است، زیرا این اتفاق تبعات و مشکلات متعددی برای بازار فولاد و بازار سرمایه به همراه داشته و می‌تواند عاملی در بروز رانت شود.

سبحانی با ابراز مخالفت با خروج محصولات فولادی از بورس کالا گفت: در بورس همه اطلاعات معاملاتی اعم از اسامی خریداران و فروشندگان و قیمت‌ها شفاف است و امکان رصد بیشتری در آن وجود دارد. این درحالی است که در بازار خارج از بورس شفافیتی حاکم نیست. گرچه در حال حاضر ایراداتی در مورد قیمت‌گذاری دستوری و فرمول قیمت‌های پایه وجود دارد، اما خروج از بورس اصلا به صلاح صنعت و اقتصاد کشور نیست.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->