مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

انتخاب واحد تابستانی بیش از ۹۰۰۰ دانشجوی دانشگاه پیام نور

  • کد خبر: ۳۶۵۵۷
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۲
انتخاب واحد تابستانی بیش از ۹۰۰۰ دانشجوی دانشگاه پیام نور
معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور خراسان رضوی گفت: تاکنون بالغ بر ۹۰۰۰ دانشجو برای ترم تابستان انتخاب واحد کرده‌اند و آموزش‌های الکترونیکی از طریق سامانه المنت صورت می‌گیرد.

گروه جامعه شهرآرانیوز| دکتر الهام عزیزی در خصوص برگزاری کلاس‌های الکترونیکی دانشگاه پیام نور در ترم تابستان اظهار کرد: با توجه به اینکه رویه دانشگاه پیام نور به گونه‌ای است که محیط امنی را برای دانشجویان ایجاد کند،  ترم تابستان آموزش‌های الکترونیکی را از طریق سامانه المنت به صورت منطقه‌ای برگزار کردیم. تاکنون  بالغ بر ۹۰۰۰ دانشجو انتخاب واحد کردند و دروس برای آن‌ها ارائه شده است. برای ترم تابستان بالای ۱۳۶۶ عنوان درسی ارائه شده که به صورت مجازی برگزار خواهد شد. همچنین آزمون هم در شهریورماه به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.

وی افزود: برای ترم تابستان کلاس‌های نظری را برای دانشجویان برگزار می‌کنیم و در صورت تقاضای دانشجویان برای دروس عملی مانند کارآموزی، کارورزی و موارد دیگر، بر حسب شرایطی که وجود دارد برای آن‌ها ارائه می‌کنیم. دروس عملی به صورت حضوری و با دستورالعمل‌های مطرح شده، برگزار می‌شود. باید متذکر شد، دروسی که می‌توانند به صورت فیلم، پروژه و موارد دیگر ارائه کنند، دیگر نیازی به کلاس حضوری نیست اما در موارد دیگر دانشجویان با رعایت پروتکل‌ها در آزمایشگاه حاضر می‌شوند و دروس عملی را می‌گذرانند.

معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور خراسان رضوی تصریح کرد: از همان ابتدا و در واقع نیمسال ۹۸ که با کرونا مواجه شدیم، برنامه‌هایی برای ایجاد بستر آموزش الکترونیکی آغاز کردیم تا از حضور فیزیکی دانشجویان اجتناب شود و خطری برای آن‌ها نداشته باشد. برای این منظور سامانه المنت را برای آموزش در نظر گرفتیم و دانشجویان از طریق این سامانه می‌توانستند با اساتید خود ارتباط برقرار کنند و در کلاس‌ها حاضر شوند. در نهایت هم ارزشیابی توسط استاد درس صورت می‌گرفت.

وی عنوان کرد: بعد از اینکه مجوز از طریق وزارت علوم ابلاغ شد، روش برگزاری دروس عملی را برای دانشجویان شرح دادیم که به چه صورت برگزار خواهد شد تا با رعایت پروتکل‌ها در کلاس‌ها حاضر شوند و تکالیفی که به آن‌ها محول شده بود، انجام دهند. این ترم اساتید و دانشجویان با شرایط سختی مواجه بودند اما با توجه به اینکه شیوه‌های مختلفی را برای آزمون در نظر گرفتیم و ارزشیابی توسط اساتید صورت می‌گرفت، توانستیم سختی‌ها را پشت سر بگذرانیم.

عزیزی بیان کرد: اساتید شیوه‌های مختلفی را سر کلاس برای آموزش به کار می‌گرفتند؛ به عنوان مثال آزمون‌ها را به صورت تستی یا تشریحی در سامانه المنت برگزار می‌کردند. همچنین اگر دانشجویی پروژه تحقیقاتی داشت، تکالیف خود را به استاد مربوطه ارسال یا شیوه‌های مختلفی مانند پرسش و پاسخ شفاهی و موارد دیگر را برای آن‌ها در نظر گرفته بودیم. 

معاون آموزشی دانشگاه پیام‌نور خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگر اینترنت دانشجویی هنگام برگزاری کلاس قطع می‌شد یا اینکه نمی‌توانست در آزمون شرکت کند، استاد با دانشجو یا دانشجو با استاد ارتباط می‌گرفت و آزمون بار دیگر انجام و تکالیفی به آن دانشجو داده می‌شد و برای این منظور زمانی برای دانشجویان در نظر گرفته می‌شد که بتوانند نمره خود را در سیستم ثبت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->