شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ممنوعیت ورود به برخی بوستانها در مشهد

  • کد خبر: ۳۶۸۱۲
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۲
ممنوعیت ورود به برخی بوستانها در مشهد
فرماندار مشهد گفت: بر اساس اعلام ستاد استانی مقابله با کرونا در خراسان رضوی، از فردا جمعه ۱۰ مرداد ماه ورود به برخی بوستانهای سلام در سطح کلانشهر مشهد ممنوع شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا هاشمی شامگاه پنجشنبه افزود: بر این اساس ورود به دیگر از بوستان‌های مشهد نیز با محدودیت‌هایی همراه خواهد بود. متعاقبا زمان اتمام این ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: این تصمیم با توجه به اینکه مشهد در وضعیت قرمز از نظر شیوع ویروس همه گیر کرونا قرار دارد، تنها برای همین کلانشهر اتخاذ شده است.

مدیر گروه اطلاع رسانی بیماری کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در خصوص وضعیت شیوع همه گیر کرونا در نواحی زیرپوشش این دانشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: تعداد بیماران بستری بر اثر کرونا در بیمارستان‌ها ظرف روز‌های اخیر به نسبت ثابت بوده و روزانه حدود ۲۰۰ بیمار را شامل می‌شود.

دکتر حمیدرضا رحیمی افزود: هم اکنون هزار بیمار مبتلا به کووید- ۱۹ در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که ۷۰ درصد آن‌ها مربوط به شهر مشهد است.

وضعیت ابتلا به کرونا درخراسان رضوی ظرف هفته‌های اخیر تا حدی پیش رفته که هم اکنون فقط شهرستان خوشاب وضعیت سفید دارد و ۳۱ شهرستان دیگر خراسان رضوی در شرایط قرمز، نارنجی و زرد به سر می‌برند.

بنا بر اعلام مسوولان بهداشت و درمان خراسان رضوی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا بستری در بیمارستان‌های زیر پوشش شش دانشگاه پزشکی استان به ویژه علوم پزشکی مشهد که ۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی را در خود جای داده ظرف روز‌های اخیر تغییر محسوسی نداشته است.
هم اینک به جز خوشاب که در وضعیت سفید قرار دارد، هشت شهرستان وضعیت نارنجی یا زرد داشته و ۲۳ شهرستان دیگر استان خراسان رضوی از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمز به سر می‌برند.

بر این اساس شهرستان‌های "مه ولات، تربت‌جام، کاشمر و بینالود" در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های "جوین، جغتای، داورزن و خلیل آباد" در وضعیت زرد هستند.

پنج میلیون نفر از جمعیت ۶.۵ میلیون نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاه های علوم پزشکی گناباد، سبزوار، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام خدمات‌رسانی می‌شوند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد ۱۳ شهرستان دیگر استان خراسان رضوی را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی خود دارد.

بر طبق تازه‌ترین گزارش سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۲۹۸ هزار و ۹۰۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و شمار جان‌باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۳۴۳ تن رسید.
 
منبع :ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->