راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

تست منفی کرونا، شرط ورود هوایی به ایران

  • کد خبر: ۳۶۸۴۵
  • ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۳
تست منفی کرونا، شرط ورود هوایی به ایران
بر اساس ابلاغ آخرین دستور العمل از سوی وزارت راه و شهرسازی ارائه برگه آزمایش منفی کرونا از کشور مبداء شرط ورود مسافران هوایی به ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل ابلاغی، شرط ورود مسافران از طریق این مرز هوایی، ارائه برگه آزمایش منفی کرونا از کشور مبداء است.

محمدرضا کریمیان ضمن تشریح شرایط جدید پذیرش مسافران ورودی به ایران در شرایط پاندمی جهانی کرونا افزود: به منظور جلوگیری از گسترش ویروس کووید ۱۹، همه مسافران ورودی به فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) از تاریخ ۱۵مرداد ۱۳۹۹ (پنجم آگوست ۲۰۲۰) می بایست به هنگام ورود نتیجه منفی آزمایش تشخیص ویروس کرونا (PCR) را با اعتبار حداکثر ۹۶ ساعت از کشور مبدا ارائه کنند.

وی ادامه داد: مسافران علاوه بر تکمیل فرم خوداظهاری سلامت، باید حداکثر ۹۶ ساعت قبل از ورود به ایران اقدام به انجام تست PCR کرده و جواب منفی تست به زبان انگلیسی و با تایید مقام‌های صلاحیت دار بهداشتی کشور مبدأ را هنگام ورود به نمایندگان وزارت بهداشت تحویل دهند.

کریمیان ادامه داد: غربالگری برای همه مسافران، در بدو ورود به کشور انجام خواهد شد. در پی این غربالگری مسافران با تابعیت ایرانی که پیشتر نتیجه تست منفی را اخذ کرده و در بدو ورود به کشور مشکوک به ابتلا به این بیماری باشند، پس از تکمیل فرم تعهدنامه و انجام تست مجدد، موظف به قرنطینه خانگی خود به مدت ۱۴ روز هستند. همچنین مسافران مشکوک با تابعیت غیر ایرانی پس از انجام تست، در مراکز مشخص شده از طرف وزارت بهداشت  قرنطینه خواهند شد. 

معاون فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با اشاره به اهمیت قرنطینه و جلوگیری از حضور افراد مشکوک در جامعه گفت: حفظ سلامت و کنترل این ویروس در شرایط فعلی از مهم‌ترین رویکرد های فرودگاه بین المللی امام خمینی است. از همین رو تمهیدات لازم برای اختصاص فضایی مناسب برای اسکان و قرنطینه مسافران غیرایرانی نیز در نظر گرفته شده است.

کریمیان با تاکید بر اهمیت اجرای این پروتکل ها ادامه داد: مسافران با تابعیت غیر ایرانی در صورت به همراه نداشتن تست منفی کرونا، اجازه ورود به کشور را نداشته و بازگردانده خواهند شد.

وی گفت: همچنین از مسافران با تابعیت ایرانی نیز در صورت به همراه نداشتن تست کووید ۱۹، آزمایش گرفته شده و تا تعیین نتیجه، به مدت ۴۸ ساعت در قرنطینه نگهداری خواهند شد و هزینه انجام تست کرونا و اقامت در محل قرنطینه، به طور کامل بر عهده مسافر خواهد بود. همچنین در صورت مثبت بودن آزمایش‌های تشخیص ویروس، فرد مبتلا به مراکز درمانی منتقل خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->