وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشورهای خارج از اوپک‌پلاس، تولید نفت را کاهش می‌‌دهند گشت‌های شبانه برخورد با نورپردازی‌های غیرضروری در مشهد فعال شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کابوس تکراری قطعی برق قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان ۸۰۰ هزار تومان خرج تراشی ماهانه اینترنت خانوار با افزایش ۷۵ درصدی قیمت قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چند قیمت خورد؟ چطور فروش اقساطی را بدون خطا و با سرعت مدیریت کنیم؟ فروش ویژه سایپا به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، دوشنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک سایت طرح پیش فروش سایپا ویژه خودرو‌های فرسوده اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات مدیرعامل بانک مسکن: مردم توان بازپرداخت وام ۵۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن را ندارند تصویب قیمت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومانی برای خرید تضمینی گندم
سرخط خبرها

راه برون رفت از مشکلات اقتصادی در خراسان رضوی چیست؟

  • کد خبر: ۳۶۹۲۲
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
راه برون رفت از مشکلات اقتصادی در خراسان رضوی چیست؟
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: صنایع معدنی، مسکن، قطعه‌سازی خودرو و حوزه کشاورزی و روستاها چند محری است که امسال در استان باید تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: ما امسال در زمینه درآمدهای استان مشکل داریم، بنابراین باید چند محور را برای اقتصاد استان تقویت کنیم که شامل صنایع معدنی، مسکن، قطعه‌سازی خودرو و حوزه کشاورزی و روستاها است.

علی رسولیان در خصوص تاثیر کرونا بر درآمدهای استان، اظهار کرد: ما امسال در زمینه درآمدها مشکل داریم، از این جهت که سال گذشته تعداد زیادی زائر و گردشگر به استان سفر می‌کرد، بنابراین باید چند کار برای استان انجام دهیم و چند محور را برای اقتصاد استان تقویت کنیم که این کارها را شروع کردیم.

وی افزود: یک محور، صنایع معدنی است که جدی‌تر به آن ورود پیدا کردیم و در حال شناسایی هستیم تا بتوانیم آن را واگذار کنیم، در حال حاضر به طور جدی برای این بخش تقاضا وجود دارد، محور دوم مسکن است که می‌تواند واحدها را فعال و اشتغال ایجاد کند، بنابراین می‌توانیم بخشی از آن اشتغال ناشی از خدمات را جبران کنیم، محور سوم کالاهایی است که وارد کشور می‌شود. امسال واردات کاهش پیدا می‌کند، بنابراین ما می‌توانیم روی کالاهایی که قبلا وارد می‌شده، تمرکز کنیم تا تولید داخل اتفاق بیفتد.

رسولیان ادامه داد: محور بعدی قطعه‌سازی خودرو است، البته سیاست‌های ملی نیاز دارد که هنوز در این حوزه در زمینه سیاست‌های ملی ضعف داریم و نمی‌توانیم به خوبی استفاده کنیم. امسال این محور می‌تواند برای خراسان بسیار تاثیرگذار باشد، در حوزه کشاورزی، روستاها، خوداشتغالی و بخش‌هایی که نیاز ضروری مردم برای جایگزینی است نیز در حال تلاش هستیم تا از طریق نهادهای اقتصاد مقاومتی و معین‌ها، تولید گوشت و فرآوری برخی میوه‌ها را که امکان صادر دارد، انجام دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه دولت تسهیلاتی برای کرونا در نظر گرفته است، عنوان کرد: یکی از این تسهیلات 705 هزار میلیارد تومان است که با نرخ 12 درصد می‌دهد. سهمیه‌ای نیز به خراسان رضوی داده شده که سهمیه خوبی بوده و بیش از 2000 میلیارد تومان است که 7.2 درصد از کل تسهیلات می‌شود، بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی باید تلاش کنند تا بتوانیم این میزان را جذب کنیم و به استان بیاوریم، در این صورت بخشی از خلا درآمدی جبران شده و بخشی نیز از طریق محورهایی که بیان کردم جبران خواهد شد، این کار بسیار سخت، اما شدنی است.

وی بیان کرد: باید تولید کالاهایی که امکان صادرات داشته و هنوز تقاضا برای آن وجود دارد را بیشتر کنیم که تمرکز خود را روی این موضوع گذاشتیم، همچنین 1230 واحد نیمه‌راکد و راکد را شناسایی کردیم و کلینیک صنعت نیز به سراغ آن‌ها می‌رود تا به تدریج تعیین تکلیف کند، تصمیم گرفتیم این کلینیک هرجا به مشکل خورد، ستاد تسهیل را همان‌جا تشکیل دهد، نه اینکه آن‌ها برای تشکیل جلسه بیایند.

رسولیان در خصوص میزان بیکاری ناشی از کرونا، گفت: به صورت رسمی 43 هزار نفر در اثر کرونا بیکار شدند که در سامانه ثبت نام کردند، اما خوشبختانه بسیاری به کار برگشتند، به جز بخش‌هایی که مربوط به خدمات مستقیم بوده، مانند بخش‌های ورزشی و هتل‌ها، البته بسیاری از هتل‎‌ها و رستوران‌ها حقوق کارکنان خود را پرداخت کردند.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->