محدودیت‌های جدید آبی اطلاع‌رسانی می‌شود | کاهش فشار آب فعلاً از ۱۲ شب تا نزدیک صبح

  • کد خبر: ۳۷۱۶۸۰
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
محدودیت‌های جدید آبی اطلاع‌رسانی می‌شود | کاهش فشار آب فعلاً از ۱۲ شب تا نزدیک صبح
با اعلام رسمی اعمال کاهش افت فشار آب در تهران طی روز‌های اخیر، برخی شهروندان از قطعی بدون برنامه در منطقه خود خبر داده‌اند، اما آن‌طورکه مسئولان صنعت آب توضیح دادند، فشار آب از حدود ۱۲ شب تا نزدیک صبح که مردم در خواب هستند، کم می‌شود تا نشت شهری کمتر و فرصتی برای آبگیری مخازن شهری ایجاد شود. به گفته سخنگوی صنعت آب، اعمال ملاحظات به قید مصرف به صورت برنامه‌ریزی‌‎شده برای شهروندان تهرانی حتماً با اطلاع‌رسانی قبلی خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، کاهش محسوس بارش‌ها در سراسر ایران، نشان از تغییر الگوی اقلیمی و ورود به دوره‌ای پایدار از کم‌آبی و لزوم صرفه‌جویی و اعمال محدودیت در منابع آبی دارد، در این راستا، کاهش افت فشار آب طی روز‌های گذشته به عنوان نشانه‌های کمبود آب در کشور و پایتخت مشاهده شد.

پیشتر مسئولان بر تدوین سناریوی بدبینانه برای گذر از شرایط موجود تأکید کرده بودند که طی روز‌های گذشته در پی هشدار کاهش آب سد‌ها و لزوم صرفه‌جویی شهروندان، وزیر نیرو اعلام کرد با توجه به شرایط بحرانی فعلی، ممکن است برخی از شب‌ها مجبور شوند که فشار آب را تا حد صفر کاهش دهند، بنابراین از مردم درخواست می‌شود از مخازن و ذخیره‌ساز‌های آب برای مواقع اضطراری استفاده کند.

اما بررسی‌ها و اعلام برخی شهروندان حکایت از آن دارد که در برخی مناطق بدون اطلاع‌رسانی رسمی، آب مصرفی ساختمان‌ها برای ساعات طولانی قطع شده و مشخص نشده این محدودیت قرار است برای روز‌های آینده به چه صورت اجرایی شود.

در این زمینه سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه مدیریت فشار آب در سطح تهران با دقت بیشتر نسبت به گذشته انجام می‌شود، اظهار کرد: اعمال ملاحظات به قید مصرف به صورت برنامه‌ریزی شده برای شهروندان تهرانی حتما با اطلاع‌رسانی قبلی خواهد بود.

عیسی بزرگ‌زاده با اشاره به قطعی آب در برخی مناطق تهران بدون اطلاع‌رسانی قبلی، اظهار کرد: این موضوع را باید از آبفای مناطق پیگیری کرد، اما آنچه به عنوان سیاست وزارت نیرو تدوین و به شرکت‌ها ابلاغ شده این است که مدیریت فشار که اطلاع‌رسانی آن نیز از ماه‌های پیش انجام شده بود، از نیمه شب تا صبح با دقت بیشتری اعمال می‌شود.

سخنگوی صنعت آب افزود: اگر با مدیریت مصرف از طریق همراهی مردم نتوانیم ۱۰ درصد کاهش مصرف را داشته باشیم، مجبور می‌شویم ملاحظاتی را در خصوص مقدار مصارف آب برای شهروندان با توزیع عادلانه داشته باشیم که با اطلاع‌رسانی همراه خواهد بود.

بزرگ‌زاده تاکید کرد: اگر قرار بر قطع آب باشد، حتما اطلاع‌رسانی در این رابطه صورت خواهد گرفت و به تمام شرکت‌ها ابلاغ شده که اطلاع‌رسانی را انجام دهند.

وی با بیان اینکه مدیریت فشار، حوادث و یا برخی اتفاق‌هایی که ممکن است برای یک منطقه رخ دهد باید از آبفای منطقه پیگیری کرد، گفت: سیاست وزارت نیرو این نیست که مردم را غافلگیر کند.

سخنگوی صنعت آب در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است محدودیت‌های آبی در طول روز نیز اعمال شود، گفت: فعلا چنین برنامه‌ریزی انجام نشده، اما آینده را باید در آینده تصمیم گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.