آغاز دوباره پرواز‌ها از مشهد به نجف و بغداد از فردا (یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴) دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند
سرخط خبرها

ثبت‌نام ۵۶ درصد از دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۷۳۷۱
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
ثبت‌نام ۵۶ درصد از دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در خراسان رضوی
معاون آموزش ابتدایی و دبیر ستاد ثبت نام اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از انجام ثبت‌نام بیش از ۵۰ درصد دانش‌آموزان پایه‌های اول و هفتم خبر داد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | ابوالحسن حقیقی با اعلام این خبر افزود: پیش‌بینی ما برای ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی ۱۴۲ هزار نفر است که تا امروز، ۱۳ مرداد، ۸۰ هزار و ۲۵۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که ۵۶ درصد از آمار کلی ما را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در پایه هفتم، برآورد جمعیتی ما ۱۰۷ هزار و ۸۵۹ دانش‌آموز است که تاکنون ۵۳ هزار و ۱۱۳ نفر، یعنی حدود ۵۰ درصد آمار ما ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند.

حقیقی افزود: در ثبت‌نام میان پایه‌ها، الزامی به حضور اولیا و دانش‌آموزان در محل آموزشگاه نیست و صرفا کسانی که قصد تغییر مدرسه و دریافت پرونده خود را دارند، باید به آموزشگاه خود مراجعه کنند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره سنجش دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی خاطرنشان کرد: براساس دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا، سنجش دانش‌آموزان متوقف شده بود که به‌تازگی دوباره آغاز شده است و اولیا باید مجدد نوبت بگیرند، اما احتیاجی به پرداخت وجه نیست؛ بنابراین درخواست ما این است که اولیای گرامی هرچه سریع‌تر اقدامات لازم را انجام دهند تا باقی آمار امسال نیز محقق شود.

دبیر ستاد ثبت‌نام آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره آمار دانش‌آموزان روستایی و عشایر این استان نیز گفت: ۳۵ درصد از آمار اعلامی ثبت‌نام پایه اول ابتدایی را دانش‌آموزان روستایی و یک درصد را نیز دانش‌آموزان عشایری ما تشکیل می‌دهند که براساس نقشه یادگیری استانی، امیدواریم هیچ کودکی در آستانه سال تحصیلی جدید از خدمات آموزشی عقب نماند.

حقیقی درباره آسیب‌های آموزش مجازی برای کلاس‌اولی‌ها تصریح کرد: قطعا موافق آموزش مجازی برای نوآموزان نیستیم و اعتقاد بر آن است که کلاس‌های اول ابتدایی به‌صورت حضوری برگزار شود. اما در شرایط کنونی راهکار ما، آموزش مجازی، آموزش از طریق سامانه شاد و درس‌های پخش شده در رسانه ملی خواهد بود. در تلاش هستیم تا در شهر‌هایی با وضعیت سفید و تا اندازه‌ای زرد، فرایند آموزش حضوری را از سر بگیریم.

گفتنی است، براساس اعلام ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا و ابلاغ وزارت آموزش و پرورش، سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان کشور از ۱۵ شهریور آغاز و آموزش‌ها به‌صورت مجازی خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->