لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی
سرخط خبرها

اتصال برق کولر علت حادثه کلینیک سینا اطهر است

  • کد خبر: ۳۷۳۷۵
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸
اتصال برق کولر علت حادثه کلینیک سینا اطهر است
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره علت حادثه کلینیک سینااطهر گفت: طبق توضیحات ارائه شده کارشناسان، ابتدا با اتصال برق کولر در سقف کاذب در پارکینگ، کولر آتش گرفته و بعد سقف کاذب شکسته می‌شود. در آن محل مواد الکی و اشتعال زا وجود داشته که با فروریختن سقف کاذب آن‌ها هم آتش گرفته و بعد آتش به کپسول‌های اکسیژن سرایت می‌کند و در نهایت باعث انفجار می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، جلیل میرمحمدی در توضیح جلسه امروز کمیته حادثه کلینیک سینا اطهر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در آخرین جلسه بررسی حادثه کلینیک سینا اطهر در کمیسیون بهداشت مقرر شد که این موضوع در کمیته‌ای به صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفته و نتایج آن به کمیسیون برای تصمیم گیری و ارائه به صحن داده شود که امروز این جلسه با حضور نمایندگانی از وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سازمان آتش نشانی، مسئول سلامت شورای شهر تهران و نمایندگانی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان متولی ایمنی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و صدور مجوز‌های کلینیک تشکیل شد.

وی درباره علت اصلی آتش سوزی در کلینیک سینا اطهر گفت: طبق توضیحات ارائه شده توسط کارشناسان آتش نشانی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابتدا با اتصال برق کولر در سقف کاذب در پارکینگ، کولر آتش گرفته و بعد سقف کاذب شکسته می‌شود. در آن محل مواد الکی و اشتعال زا وجود داشته که با فروریختن سقف کاذب آن‌ها هم آتش گرفته و بعد آتش به کپسول‌های اکسیژن سرایت می‌کند و در نهایت باعث انفجار می‌شود.

میرمحمدی ادامه داد: با توجه به ابعاد این حادثه تیمی با مسئولیت یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه بقیه الله و متخصص در زمینه ایمنی و با حضور نمایندگانی از شورای شهر، آتش نشانی، وزارت خانه‌های تعاون و بهداشت و سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران و تهران برای بازرسی از ۵ مرکز جراحی محدود و یکی از بیمارستان‌های ناایمن شهر تهران تشکیل می‌شود و گزارشی را به کمیسیون ارائه می‌کنند. همچنین کمیته‌ای خلاء‌های قانونی موجود مربوط به متولیان بازرسی‌های ایمنی، فنی، ساختمانی و تاسیساتی را شناسایی و به کمیسیون برای تهیه طرحی ارائه می‌کند.

به گفته وی طبق تصمیم این جلسه تیم‌های سه نفره‌ای از وزارت بهداشت، شهرداری و مجلس برای دیدار با خانواده‌های مصدومین و متوفیان حادثه کلینیک سینا اطهر جهت دلجویی و رسیدگی به خواسته‌های آن‌ها تشکیل می‌شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->