هیچ تعویق یا تغییری در برنامه امتحانات دانش آموزان در خراسان رضوی نیست اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی شرایط اضطراری هلال احمر: اسکان اضطراری ۱۱۷۵ نفر در پی حمله اسرائیل به ایران پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ در خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت
سرخط خبرها

اتصال برق کولر علت حادثه کلینیک سینا اطهر است

  • کد خبر: ۳۷۳۷۵
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸
اتصال برق کولر علت حادثه کلینیک سینا اطهر است
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره علت حادثه کلینیک سینااطهر گفت: طبق توضیحات ارائه شده کارشناسان، ابتدا با اتصال برق کولر در سقف کاذب در پارکینگ، کولر آتش گرفته و بعد سقف کاذب شکسته می‌شود. در آن محل مواد الکی و اشتعال زا وجود داشته که با فروریختن سقف کاذب آن‌ها هم آتش گرفته و بعد آتش به کپسول‌های اکسیژن سرایت می‌کند و در نهایت باعث انفجار می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، جلیل میرمحمدی در توضیح جلسه امروز کمیته حادثه کلینیک سینا اطهر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در آخرین جلسه بررسی حادثه کلینیک سینا اطهر در کمیسیون بهداشت مقرر شد که این موضوع در کمیته‌ای به صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفته و نتایج آن به کمیسیون برای تصمیم گیری و ارائه به صحن داده شود که امروز این جلسه با حضور نمایندگانی از وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سازمان آتش نشانی، مسئول سلامت شورای شهر تهران و نمایندگانی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان متولی ایمنی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و صدور مجوز‌های کلینیک تشکیل شد.

وی درباره علت اصلی آتش سوزی در کلینیک سینا اطهر گفت: طبق توضیحات ارائه شده توسط کارشناسان آتش نشانی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابتدا با اتصال برق کولر در سقف کاذب در پارکینگ، کولر آتش گرفته و بعد سقف کاذب شکسته می‌شود. در آن محل مواد الکی و اشتعال زا وجود داشته که با فروریختن سقف کاذب آن‌ها هم آتش گرفته و بعد آتش به کپسول‌های اکسیژن سرایت می‌کند و در نهایت باعث انفجار می‌شود.

میرمحمدی ادامه داد: با توجه به ابعاد این حادثه تیمی با مسئولیت یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه بقیه الله و متخصص در زمینه ایمنی و با حضور نمایندگانی از شورای شهر، آتش نشانی، وزارت خانه‌های تعاون و بهداشت و سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و علوم پزشکی ایران و تهران برای بازرسی از ۵ مرکز جراحی محدود و یکی از بیمارستان‌های ناایمن شهر تهران تشکیل می‌شود و گزارشی را به کمیسیون ارائه می‌کنند. همچنین کمیته‌ای خلاء‌های قانونی موجود مربوط به متولیان بازرسی‌های ایمنی، فنی، ساختمانی و تاسیساتی را شناسایی و به کمیسیون برای تهیه طرحی ارائه می‌کند.

به گفته وی طبق تصمیم این جلسه تیم‌های سه نفره‌ای از وزارت بهداشت، شهرداری و مجلس برای دیدار با خانواده‌های مصدومین و متوفیان حادثه کلینیک سینا اطهر جهت دلجویی و رسیدگی به خواسته‌های آن‌ها تشکیل می‌شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->