اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است
سرخط خبرها

تسهیلات کرونایی به کدام تاکسی‌رانان تعلق گرفت؟

  • کد خبر: ۳۷۴۴۲
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
تسهیلات کرونایی به کدام تاکسی‌رانان تعلق گرفت؟
مدیرعامل اتحادیه تاکسی‌رانی‌های کشور گفت: در گام نخست ارائه تسهیلات به رانندگان تاکسی آسیب‌‌دیده از کرونا، ۲۵ هزار راننده ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۵ هزار نفر تسهیلات دو میلیون تومانی قرض‌الحسنه کرونایی دریافت کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی ضامنی افزود: بقیه ثبت نام کنندگان این تسهیلات در فرآیند دریافت هستند و سازمان‌های تاکسیرانی، مرجع تشخیص رانندگان تاکسی آسیب دیده از کرونا، ابتلای راننده یا خانواده یا به بیماری زمینه‌ای آن‌ها هستند.

وی در تشریح تسهیلات اعطایی به رانندگان تاکسی در پی شیوع کرونا گفت: دو نوع تسهیلات در حوزه رانندگان تاکسی به آن‌ها اعطا شده که نخستین آن با همکاری بنیاد علوی از سوی بنیاد مستضعفان برای رانندگان آسیب دیده به صورت قرض الحسنه و به مبلغ دو میلیون تومان پرداخت می‌شود که تا کنون ۱۵ هزار نفر از رانندگان تاکسی این تسهیلات را دریافت کرده اند.

ضامنی ادامه داد: نوع دیگر تسهیلات، تسهیلات مشاغل آسیب دیده است که توسط وزارت رفاه به مبلغ ۶ میلیون تومان به همه رانندگان تاکسی و سرویس مدارس که در سامانه کارا ثبت نام کرده اند و بیمه ویژه رانندگی تامین اجتماعی دارند و یا فاقد بیمه هستند پرداخت می‌شود. رانندگان پس از ثبت نام در سامانه کارا با احراز فعالیت آن‌ها به شعبه بانک برای اخذ وام ۶ میلیون تومانی با سفته و یا چک به عنوان ضامن معرفی خواهند شد.

وی افزود: در پرداخت تسهیلات دو میلیون تومانی که با همکاری اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری و بنیاد مستضعفان انجام گرفته، تعداد پرداخت این تسهیلات محدود است و فقط برای رانندگان آسیب دیده‌ای که خود و یا خانواده آن‌ها بیمار شده اند و توسط سازمان‌های تاکسیرانی شناسایی می‌شوند پرداخت خواهد شد. این تسهیلات با نرخ کارمزد چهار درصد و در ۲۴ ماه بازپرداخت خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های کشور درباره تسهیلات اعطایی ۶ میلیون تومانی به رانندگان تاکسی و سرویس‌های مدارس گفت: پیرو مصوبه هیات وزیران برای حمایت از مشاغل آسیب دیده، تاکسیرانان نیز در جمله این مشاغل قرار گرفتند تا پس از ثبت نام در سامانه کارا این تسهیلات را دریافت کنند. این تسهیلات سه ماه تنفس دارد و با احتساب این سه ماه ظرف ۲۴ ماه قابل بازپرداخت هستند. تا کنون ۱۵۰ هزار راننده ثبت نام خود را تکمیل و در فرآیند دریافت این تسهیلات قرار گرفته اند.

ضامنی در مورد درگیرشدن رانندگان تاکسی به ویروس کرونا هم گفت: تا کنون ۵۰۵ راننده تاکسی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۴۳ نفر از آن‌ها نیز فوت کرده اند.

وی تاکید کرد: اکنون رانندگان تاکسی در سراسر کشور در راستای اجرای پروتکل‌های بهداشتی از ماسک استفاده می‌کنند، اما آنچه ضروریست این است که مسافران نیز پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا میزان شیوع این ویروس کاهش یابد.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->