حکم قصاص متجاوز به عنف در میناب اجرا شد + جزئیات پرونده متهم (۱۲ آبان ۱۴۰۴) وزارت آموزش و پرورش به توسعه عدالت آموزشی در مناطق عشایری ادامه می‌دهد | افزایش مدارس شبانه‌روزی و هنرستان‌ها برای دانش‌آموزان عشایری جریمه ۲ برابری برای رانندگان ناوگان عمومی | ۱۰ نمره منفی برای عبور از چراغ قرمز پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در برخی نقاط استان اسامی تعدادی از محصولات تزریقی زیبایی غیرمجاز منتشر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) کدام‌یک برای کاهش فشار خون مفید است؛ آب چغندر یا آب انار؟ اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۶ بیمار شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) گلایه داوطلبان آزمون سیستمی دوره های نوین تدریس از اختلال در سامانه آزمون تربیت مربی فنی وحرفه ای چرا مدارس مشهد با وجود آلودگی زیاد هوا امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) تعطیل نشد؟ گلایه های مردم از وقفه توزیع شیر در مدارس مشهد و خبر خوب آموزش و پرورش | بازگشت شیر به مدرسه حذفیات کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره قوم» ترکمنستان (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ۲۱۶ تن برنج احتکاری در جنوب تهران کشف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) +جزئیات کاهش تخلفات با دوره‌های آموزشی برای رانندگان متخلف در مشهد | سبقت آموزش از جریمه علائم هشداردهنده دیابت در زنان و مردان چگونه است؟ چوپان دروغگو توسط تیم تجسس پاسگاه انتظامی توس مشهد دستگیر شد پلیس مشهد با ورود به باغ اوباش، از یک دعوای خونین جلوگیری کرد | قداره بندها در بند پلیس اولین ویزیت دندانپزشکی کودک باید تا یک‌سالگی انجام شود خمیردندان زغالی واقعاً برای درخشندگی دندان مؤثر است؟ بررسی وضعیت آب، فاضلاب و نور کلاس‌ها در بازرسی مدارس | ممنوعیت عرضه فست‌فود و برخورد با متخلفان خطر ابتلا به کووید در کودکان پس از عفونت دوم، ۲برابر می‌شود افزایش شیوع بیماری‌های تنفسی در بین کودکان درپی تشدید آلودگی هوا | هشدار درباره مصرف دخانیات در نوجوانان داروخانه‌ها در انتظار وفای به عهد تأمین اجتماعی هستند + متن نامه انتظارات بازنشستگان تأمین اجتماعی از قرارداد جدید بیمه تکمیلی چیست؟ نامه کانون بازنشستگان گیلان به کانون عالی: تحمیل بیمه تکمیلی به بازنشستگان تخطی از قانون است زلزله ۶.۳ ریشتری افغانستان را لرزاند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | آیا در مشهد هم زمین لرزه احساس شد؟ دستگیری سارق خودرو زائر اصفهانی توسط پلیس مشهد فعالیت ۹ هزار مشاور و روانشناس دارای پروانه تخصصی در خراسان رضوی | گسترش سلامت روان تکلیف حاکمیتی است
سرخط خبرها

اعطای وام به سربازان

  • کد خبر: ۳۷۴۵۰
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
اعطای وام به سربازان
مشاورعالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح از مشمولان سرباز ماهری که موعد اعزامشان مهرماه سال جاری تعیین شده، خواست تا برای بهره‌مندی از تسهیلات قبل وحین خدمت سربازی تا پایان مرداد در سامانه سرباز ماهر ثبت نام کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار موسی کمالی اظهارکرد: مشوق‌های سرباز ماهر از تیر ماه سال جاری شروع شده است و سامانه سرباز ماهر تا حدود یک ماه قبل از موعد اعزام مشمولان به سربازی، درخواست‌های آنان را بررسی کرده و بر این اساس در فرآیند تقسیم و به‌کارگیری سربازان نقش خواهد داشت. از این رو درخواست ما از مشمولان سرباز ماهری که موعد اعزامشان در ماه مهر اعلام شده، این است که درصورتی که تاکنون اعزام خود را در سامانه سربازماهر اعلام نکرده‌اند، با مراجعه به این سامانه ثبت نام کنند.

وی درباره چرایی فراخوان برای ثبت نام در سامانه سرباز ماهر نیز گفت: سامانه سرباز ماهر با هدف استفاده از توانایی‌ها و مهارت‌های سربازان در حین خدمت و ارایه مهارت‌های آموزشی در حین خدمت و همچنین هدایت و حمایت و تسهیلگری بعد از خدمت ایجاد شده و به عبارتی دیگر هدف از آن ایجاد نشاط در سربازان و جذابیت سربازی و خوشایند سازی دوران سربازی با مهارت آموزی و استفاده مؤثر و اثر بخش از مهارت‌ها و کمک به اشتغال جوانان پس از اتمام خدمت سربازی است. از این رو لازم است که پیش از اعزام سربازان به مراکز آموزشی، اطلاعاتی از مهارت‌ها و علایق سربازان وجود داشته باشد تا از این طریق بتوان تسهیلاتی را نیز به آنان اختصاص داد.

مشاورعالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه هر مشمول پس از ثبت نام در این سامانه و اعلام مهارت‌ها و علایق خود می‌تواند پنج مشوق را هم برای دوره خدمت سربازی اش انتخاب کند، خاطرنشان کرد: این مشوق‌ها مواردی نظیر توجیه و بخشش غیبت، انتخاب محل خدمت، تعجیل و تعویق اعزام و... است. علاوه بر آن نیرو‌های مسلح حداکثر تلاش خود را بعمل خواهند آورد تا از مهارت‌های نیروی وظیفه در حین خدمت استفاده مؤثر شود.

کمالی با تأکید بر اینکه تمامی مهارت‌های ثبت شده مورد راستی آزمایی قرار خواهد گرفت، افزود: کسانی که مهارت دارند، ولی گواهینامه ندارند نگران نباشند، چون در دوره آموزش نظامی از آن‌ها آزمون ادواری گرفته می‌شود و در صورت قبولی به آن‌ها گواهینامه داده می‌شود.

وی درباره اینکه آیا ثبت نام در سامانه سرباز ماهر الزامی است، گفت: در حال حاضر اجباری برای ثبت نام وجود ندارد، اما با توجه به هماهنگی‌های انجام شده، اولویت بهره مندی از یکسری امتیازات و مشوق‌ها یرای افرادی است که در این سامانه ثبت نام کرده اند.

به گفته مشاورعالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیرو‌های مسلح، ثبت نام در این سامانه رایگان است و نیازی به پرداخت وجه در آن وجود ندارد.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->