دو تصمیم مهم برای مشاغل سخت و زیان‌آور بررسی شد قیمت نفت با خبر پایان تعطیلی دولت آمریکا رشد کرد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) طلای جهانی دوباره صعودی شد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) بودجه استان خراسان رضوی آب رفت! قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) | افزایش شدید قیمت لیمو‌شیرین چرا افزایش قیمت بنزین اجتناب‌ناپذیر است؟ پرکارترین و کم‌کارترین کشورهای جهان کدام‌اند؟ | ایران در چه جایگاهی قرار دارد؟ ویدئو | فقط ۱۵ درصد زعفران با نام و نشان ایران صادر می‌شود عیدی ۱۴۰۵ کارگران و کارمندان چقدر است؟ عاقبت مرغ‌های تریاکی چه شد؟ پرداخت ارز ترجیحی ادامه خواهد داشت قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ کارت‌های سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند (۱۸ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | تایید تعرفه پلکانی، خریداران را در انتظار نشاند ۹۰ درصد مشترکان گاز در خراسان رضوی، مصرف بهینه و متعارف دارند | اسراف‌کاران سرمایه ملی، نقره‌داغ می‌شوند ویدئو | وارد کردن ۷۴ هزار تن برنج خارجی از اواسط هفته (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت برنج‌های وارداتی چقدر است؟ قیمت گل زعفران در بازار تربت‌حیدریه اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | برداشت زعفران تا چه زمانی ادامه دارد؟ مصرف آب در تهران ۲ برابر میانگین جهانی | مشهد، رتبه ۱۲ مصرف آب در کشور یادی از عباسقلی صابر، صاحب بزرگ‌ترین برند فرش ایران | بِرند بَرنده صابر اولتیماتوم استاندار خراسان رضوی به بانک‌های خصوصی مستقر در استان چگونه برای نوزادان سهام بورسی بگیریم؟ کارآفرینی و ثروت ارزش است ریزش سنگین بورس | خروج پول از بازار شدت گرفت (۱۸ آبان ۱۴۰۴) مبلغ ارز تأمین نهاده‌های دامی مشخص شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار بازار آزاد در آرامش (۱۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد+جدول باورهای کهنه، واقعیت کیفیت تولید ملی را  از دیدگان مردم پنهان کرده است | «ساخت ایران» زخمی بی اعتمادی
سرخط خبرها

خبری از پرداخت وام کرونایی به بخش حمل و نقل نیست

  • کد خبر: ۳۷۶۶۳
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
خبری از پرداخت وام کرونایی  به بخش حمل و نقل نیست
با وجود تصویب و ابلاغ تسهیلات حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومانی ستاد مقابله با کرونا برای بخش‌های مختلف حمل و نقل ، هنوز این تسهیلات پرداخت نشده و در پیچ و خم بانک‌ها گیر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد مقابله با کرونا مصوب کرد تا تسهیلات حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومانی برای جبران خسارت در زیر بخش های هوانوردی عمومی، رانندگان برون شهری در وسائل حمل و نقل عمومی و ریلی تصویب و پرداخت کند. این اعتبارات قرار بود در صورت تکمیل مدارک و انجام مراحل اداری در تیر ماه به فعالان آسیب دیده در حوزه حمل و نقل پرداخت شود اما با گذشت بیش از یک ماه از این وعده، هنوز این تسهیلات پرداخت نشده است و به نظر می‌رسد در پیج و خم بانکی و سخت‌گیری های همیشگی برای اعطای تسهیلات قرار دارد.

 

مقصود اسعدی سامانی – دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی - پیش از این درباره تسهیلات حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومانی در نظر گرفته شده برای بخش حمل و نقل هوایی اینگونه به ایسنا، گفته بود: همچنان این تسهیلات در مرحله پرداخت از سوی بانک‌ها قرار دارد و سخت‌گیری‌های صورت گرفته از سوی آن‌ها سبب شده که این تسهیلات تا کنون پرداخت نشود که امیدواریم هر چه سریعتر پرداخت شود.

 

تنها سه درصد رانندگان وام کرونایی گرفتند!

همچنین داریوش باقر جوان –مدیر کل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای – نیز با اشاره به تسهیلات حدود ۷۰۰ میلیارد تومانی کرونایی مصوب برای رانندگان بین‌شهری در این باره به ایسنا گفت: با وجود اینکه قرار بود این تسهیلات در تیر ماه به بیش از  ۱۱۳ هزار نفر راننده بین شهری پرداخت شود اما از بین این تعداد راننده مسافری بین شهری که در ناوگان حمل و نقل عمومی مشغول به کار هستند تنها حدود ۴۰۰۰ نفر موفق شدند، تسهیلات شش میلیون تومانی کرونایی را دریافت کنند که حدود سه درصد از کل رانندگان می‌شود.

 

وی افزود: برخی از بانک‌ها با وجود مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا سخت‌گیری می‌کنند و تضامینی غیر از آنچه به تصویب رسیده را از رانندگان طلب می‌کنند، بنابراین رانندگان بین شهری در دریافت این تسهیلات با مشکلاتی مواجه شدند و بعضا با تأخیر این وام به آن‌ها پرداخت می‌شود. از همه مسئولان بانکی و متولیان اصلی آن یعنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌خواهیم که این موانع را از سر راه بردارند تا رانندگان در دریافت این تسهیلات که قرار بود در تیرماه به حساب آن‌ها واریز شود، دچار مشکل نشوند.

تسهیلات ۹۴۰ میلیارد تومانی ریلی هم در گیر و دار بانک عامل

از سوی دیگر برای جبران خسارت وارد شده به بخش ریلی ۹۴۰ میلیارد تومان تسهیلات در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب و ابلاغ شد اما با وجود گذشت بیش از یک ماه از وعده پرداخت این تسهیلات، هنوز این اعتبار به شرکت‌های ریلی و خدماتی فعال در این حوزه پرداخت نشده است.

این در حالی است که بر اساس اطلاعات و اخبار بدست آمده خبرنگار ایسنا، اعتبار مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا برای حدود ۶۲ شرکت در نظر گرفته شده و همه شرکت‌ها در این حوزه، ثبت نام خود را در سامانه کارا تکمیل کرده اند.

 

با توجه به توصیه دولت به شرکت‌ها و زیر بخش های مختلف اقتصادی درباره اینکه نیروی انسانی خود را تعدیل و بیکار نکنید تا به شما تسهیلات بدهیم، متولیان بانکی بهتر است هر چه سریعتر برای پرداخت این تسهلات به این حوزه مهم فکری کنند تا شرکت‌ها مختلف حمل و نقل بتوانند از پس هزینه‌های خود برآیند و کسی در این میان بیکار نشود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->