قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیرکردن پیک‌موتوری تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس ۵ شهرستان در سیستان و بلوچستان، فردا (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جان‌باختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری، مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عمر مفید هر ماسک چند ساعت است؟

  • کد خبر: ۳۸۰۶۶
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
عمر مفید هر ماسک  چند ساعت است؟
مدیرعامل شرکت شهر سالم با بیان اینکه همه باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا بتوانیم بر کرونا غلبه کنیم، گفت: عمر مفید هر ماسک۲ تا ۳ ساعت است.
به گزارش شهرآرانیوز، حمید چوبینه درباره وضعیت سلامتی پرسنل شهرداری تهران اظهارداشت: میزان مواجهه پرسنل شهرداری تهران با مردم کم نیست و با توجه به اینکه نیرو‌ها وظیفه خدمت‌گذاری به مردم را انجام می‌دهند، مانند مردم، درگیر موضوعات مطرح جامعه هستند.

وی در تشریح اهمیت دورکاری پرسنل شهرداری تهران در ایام شیوع کرونا خاطرنشان کرد: دستور این مساله از سوی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری تهران داده شده است و حتی ظرفیت ۵۰ درصدی را هم در این رابطه اعلام کرده‌اند که این فرصت خوبی است که میزان مواجهه افراد را کاهش دهیم.

مدیرعامل شرکت شهر سالم خاطرنشان کرد: حتی در این زمینه به افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند چه آن‌هایی که خودشان اعلام کرده‌اند و چه افرادی که توسط شرکت شهر سالم شناسایی شده‌اند، اجازه دورکاری داده شده است تا این افراد که بیشتر در معرض خطر هستند، کمتر آسیب ببینند.

وی با بیان اینکه شدت غربالگری‌ها نسبت به اوایل کرونا کاهش پیدا کرده است، تصریح کرد: اگر موارد مشکوکی و علامت‌دار در این زمینه وجود داشته باشند، سریع برای این افراد اقدام می‌شود.

چوبینه در ادامه به بیان توصیه‌هایی در رابطه با نحوه ماسک زدن در اجتماعات بیرونی پرداخت و تاکید کرد: خود افراد باید ضامن سلامتی خودشان باشند.

وی ادامه داد: مردم باید بدانند که اکنون هیچ واکسن یا داروی موثری برای این بیماری ساخته نشده است که بتوانیم از این حیث خیالمان مطمئن باشد در نتیجه با توجه به اینکه این بیماری سال‌های سال با مردم همراه خواهد بود و عملا نمی‌توان زندگی را به طور کامل تعطیل کرد، در نتیجه بهترین راه رعایت بهداشت توسط خود افراد است.

چوبینه خاطرنشان کرد: مردم باید از مراجعات غیرضروری به مراکز پرازدحام خودداری کنند و توجه داشته باشند که اگر ضروری هم در این زمینه لحاظ می‌شود، در زمان کوتاهی این مسائل را مرتفع کنند و پس از آن اقدامات بهداشتی همچون رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن را به درستی انجام دهند.

وی ادامه داد: متاسفانه شاهد هستیم که مردم از ماسک استفاده می‌کنند، اما ماسک به طور کامل روی بینی و صورت افراد نیست و گا‌ها در روی چانه افراد قرار دارد و یا شاهد هستیم که فرد به طور مرتب به صورتش دست می‌زند، که متاسفانه این مسائل ضریب ابتلا را بیشتر می‌کند.

مدیرعامل شرکت شهر سالم تصریح کرد: هر ماسک متوسط می‌تواند ۲ تا ۳ ساعت برای هر فرد جوابگو باشد به شرطی که رعایت نکات بهداشتی در آن لحاظ شده باشد، البته اگر این مساله در اماکن پرازدحام باشد، زمان استفاده از ماسک کمتر می‌شود.

وی ادامه داد: مهمترین مساله این است که ماسک را به طور مرتب ضدعفونی کرده و یا اینکه آن را به طور مرتب تعویض کنیم.

مدیرعامل شرکت شهر سالم خاطرنشان کرد: چرخه کرونا در حال تکرار است و اگر فردی به دلیل سلامتی از زدن ماسک خودداری کند، باید به این موضوع توجه کند که ممکن است فرد ناقلی هم با چنین استدلالی اینگونه رفتار کرده و جان سایر شهروندان را به خطر بیندازد.

وی ادامه داد: کرونا در هر فرد متفاوت است و اگرچه ممکن است در یک فرد به صورت خفیف این مساله طی شود، اما در عین حال ممکن است حال فرد مبتلا را به شدت خراب کرده و حتی برایش کشنده باشد.

چوبینه تصریح کرد: هر فردی باید برای سلامتی خود، خانواده‌اش و احترام به حقوق شهروندی تمام مردم اقدامات بهداشتی را رعایت کند.
 
فارس

مدیرعامل شرکت شهر سالم در پایان خاطرنشان کرد: باید به این مساله توجه کنیم که تعداد پرستاران، پزشکان و تعداد بیمارستان‌ها محدود بوده و اگر خدای ناخواسته حجم بیشتری از افراد مریض شوند و مدت زمان بیشتری این مساله صورت بگیرد، این روند فرسایشی می‌شود و درصد مرگ و میر بالا می‌رود در نتیجه همه باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا بتوانیم بر کرونا غلبه کنیم.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->