اردوی مس در کیش

  • کد خبر: ۳۸۲۶۳۵
  • ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
اردوی مس در کیش
اعضای تیم فوتبال مس رفسنجان برای برپایی اردوی یک هفته‌ای راهی جزیره کیش شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاگردان مجتبی جباری پس از پایان نیم‌فصل نخست و ۴ روز استراحتی که کادر فنی در نظر گرفته بود امروز (سه‌شنبه) راهی جزیره کیش شدند.

قرار است مسی‌ها یک هفته در کیش تمرین کنند و پس از آن ادامه تمرینات خود را در تهران انجام دهند. همچنین با نظر مجتبی جباری رفسنجانی‌ها در این اردو مسابقه دوستانه‌ای نخواهند داشت و پس از بازگشت از کیش در تهران یک یا دو بازی تدارکاتی برگزار می‌کنند.

مس رفسنجان در حالی به عنوان اولین تیم لیگ برتری امروز راهی جزیره کیش شد که چندین تیم دیگر از لیگ برتر و لیگ یک قرار است اردوی خود را در کیش برگزار کنند تا این جزیره از نظر فوتبالی روز‌های شلوغی را در پیش داشته باشد.

نارنجی پوشان فوتبال ایران که نیم‌فصل اول لیگ برتر را با ۸ امتیاز و قعرنشینی به پایان رساندند، حالا با تغییر کادرفنی و برنامه‌هایی که برای تقویت تیم در نقل و انتقالات دارند، امیدوار به بالا آمدن در جدول و بقا در رقابت‌ها هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.