یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد بیانیه ارتش به مناسبت ۱۳ آبان: برعهد خود برای صیانت از تمامیت ارضی ایران تا پای جان ایستاده‌ایم فرمانده مرزبانی فراجا از افزایش تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماه اخیر خبرداد پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم ۲ کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان قسام جسد ۳ اسیر صهیونیست را تحویل می دهد هراس در اسرائیل از خودکشی نظامیان ذخیره روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رسانه عبری: ۵ ماه بعد از جنگ ۱۲ روزه دادستان حیفا دفتر ثابتی ندارد واکنش حماس به شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی دادستان اسرائیلی پس از افشای فیلم شکنجه اسیر فلسطینی ناپدید شد شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان اسرائیل (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نواف سلام: تجاوزات اسرائیل در خاک لبنان ادامه دارد رژیم صهیونیستی دوباره آتش بس در غزه را نقض کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود | دولت در «وعدۀ صادق ۱ و ۲» هیچ مخالفتی با ما نداشت + فیلم جانشین ستاد کل نیروهای مسلح: پدافند هوایی شمال غرب در جنگ ۱۲ روز مقتدرانه ایستادگی کرد ترامپ: چین از پیامدهای حمله به تایوان آگاه است تحویل جسد عالی رتبه‌ترین نظامی اسیر صهیونیست به تل آویو (۱۱ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهوری: مسئولان مراقب گفتار و رفتار خود باشند

  • کد خبر: ۳۸۳۲۲
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۱
رئیس جمهوری: مسئولان مراقب گفتار و رفتار خود باشند
رئیس جمهور در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه گفت: دشمنان علاوه بر تحریم و اعمال فشار، به دنبال سیاه نمایی و ایجاد یأس، ناامیدی و دلسردی نسبت به آینده در میان مردم بوده و می خواهند با شایعه پراکنی، اختلاف و چنددستگی میان مسوولان را به جامعه القا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین دکترحسن روحانی عصر دوشنبه در پنجاه و سومین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه که با حضور رؤسای قوای مقننه و قضائیه، اعضای ستاد اقتصادی دولت و نمایندگان قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی برگزار شد، تاکید کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی و اقدام کنیم تا مردم شریف ایران حس کنند مجموعه نظام برای حل مشکلات اقتصادی و معیشت آنان در تلاش هستند و این موضوع در شرایط خاص و پیچیده اقتصادی امروز کشور، بسیار حائز اهمیت است.
رئیس جمهور ادامه داد: عبور از شرایط پیچیده ای که شیوع بیماری کرونا و تحریم دشمنان بر کشور تحمیل کرده، نیازمند اتخاذ تدابیر و سیاست هایی است که بتواند گشایش‌هایی را در وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ایجاد کند و در این راستا هر سه قوه در کنار هم با وفاق و همگرایی تلاش می‌کنند.
دکتر روحانی با بیان اینکه امروز دشمنان علاوه بر تحریم و اعمال فشار، به دنبال سیاه نمایی و ایجاد یأس، ناامیدی و دلسردی نسبت به آینده در میان مردم بوده و می خواهند با شایعه پراکنی، اختلاف و چنددستگی میان مسوولان را به جامعه القا کنند، اظهار داشت: همه مسوولان باید در گفتار و رفتار خود مراقب و هوشیار باشند تا بتوانیم توطئه دشمنان را خنثی کرده و امید و نشاط را در جامعه گسترش دهیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه سران سه قوه ودیگر مسوولان از پیشنهادها، انتقادات و راهکارهای همه متخصصین، کارشناسان و فعالان اقتصادی در مسیر بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم استقبال می‌کنند، خاطرنشان کرد: بر اساس تجربه سال‌های گذشته بویژه دو سال و نیم اخیر مقابله با تحریم و جنگ اقتصادی دشمن، مطمئنا با اتکا به توانایی‌ها وظرفیت‌های موجود در کشور و حفظ انسجام و وحدت می توانیم از این مشکلات عبور کنیم.
در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، پیشنهاد مطرح شده از سوی ستاد اقتصادی دولت برای مقابله با تحریم نفتی و هدایت نقدینگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ضمن استقبال از این طرح، تصمیمات لازم جهت نهایی شدن آن اتخاذ شد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->