پاپ به آمریکا سفر نخواهد کرد

  • کد خبر: ۳۹۱۵۶۰
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۳
پاپ به آمریکا سفر نخواهد کرد
دفتر مطبوعاتی واتیکان در بیانیه‌ای اعلام کرد که پاپ لئو چهاردهم هیچ برنامه‌ای برای سفر به ایالات متحده در سال جاری میلادی (۲۰۲۶) ندارد و چنین سفری در برنامه‌های رسمی رهبر کاتولیک‌های جهان قرار نگرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، متئو برونی سخنگوی واتیکان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اعلام کرد: پاپ در سال جاری میلادی (۲۰۲۶) به ایالات متحده نخواهد رفت.

جی دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر در دیدار با پاپ لئو دعوتنامه‌ای رسمی از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده به وی ارائه کرده بود.

با این حال، با توجه به تنش‌های فزاینده میان دولت ترامپ و پاپ بر سر انتقاد‌های او از سیاست‌های مهاجرتی ایالات متحده، تحلیلگران معتقدند که چنین سفری در آینده نزدیک بعید به نظر می‌رسد.

اظهارات «پاپ لئو» رهبر کاتولیک‌های جهان درباره تلاش‌های دولت ترامپ در زمینه «فروپاشی» ائتلاف بلندمدت ایالات متحده و اروپا و «رفتار‌های به شدت غیرمحترمانه» در برخورد با مهاجران، ترامپ را زیر تیغ انتقاد‌های شدید حاکم دولت‌شهر واتیکان قرار داده است.

پاپ لئو پیشتر (۱۸ نوامبر / ۲۷ آبان) بار دیگر انتقاد از سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را تکرار و رفتار «بسیار غیرمحترمانه» با مهاجران را محکوم کرده بود.

او در مقابل اقامتگاه دوم خود در نزدیکی رم به زبان انگلیسی خطاب به خبرنگاران گفت: ما باید به دنبال راه‌هایی برای رفتار انسانی با مردم باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.