تعقیب و گریز پلیس مشهد با سارقان؛ فرار دلهره‌آور با ۱۴ تیر و ۵ خودروی تصادفی!

  • کد خبر: ۳۹۲۴۳۸
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۰
تعقیب و گریز پلیس مشهد با سارقان؛ فرار دلهره‌آور با ۱۴ تیر و ۵ خودروی تصادفی!
سرکرده یک باند حرفه‌ای سرقت که ۴ ماه قبل از زندان آزاد شده بود در حالی به همراه یکی از همدستانش و در عملیاتی دلهره انگیز با شلیک ۱۴ تیر جنگی در خیابان‌های مشهد دستگیر شد که ۵ خودروی عبوری را در هم کوبید و راز ۱۱۰ فقره سرقت را فاش کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این عملیات حیرت انگیز چند روز قبل زمانی آغاز شد که نیرو‌های گشت نامحسوس کلانتری نجفی مشهد تعدادی از خیابان‌های قلب شهر را به قرق خود در آوردند تا یغماگران اموال مردم را شناسایی کنند؛ چراکه از مدتی قبل پرونده‌های دستبرد به خودرو‌ها افزایش چشمگیری داشت و به همین دلیل چندین گروه تخصصی از افسران زبده پلیس با دستور مستقیم سرهنگ محمد ولیان (رئیس کلانتری نجفی) رصد‌های اطلاعاتی را به صورت نامحسوس در دستور کار قرار دادند تا این که شانزدهم بهمن و در دل سیاه شب ناگهان نور چراغ‌های خودروی نیرو‌های انتظامی به سوی یک دستگاه پژو ۲۰۶ نوک مدادی چرخید که به صورت دوبله در کنار خودروی ۲۰۶ دیگری پارک شده بود.

ماموران با دیدن جوانی که سراسیمه از پژوی نوک مدادی پیاده شد و تلاش می‌کرد تا در خودروی دیگر را باز کند، بی درنگ به طرف خیابان خاقانی ۲۱ حرکت کردند، اما جوان مذکور که اوضاع را آشفته می‌دید به سرعت درون خودرو پرید و راننده پژوی نوک مدادی پدال گاز را فشرد تا در سیاهی شب از چنگ پلیس بگریزند.

در همین حال ماموران انتظامی که دیگر تردیدی نداشتند با «دزدان شب» روبه رو شده‌اند در حالی به تعقیب سارقان پرداختند که آن‌ها وارد بولوار پیروزی شدند و به سوی بولوار وکیل آباد گریختند. سرعت وحشتناک و ویراژ‌های خطرناک راننده پژو صحنه‌های دلهره آوری را رقم می‌زد به طوری که رانندگان عبوری هراسان خودرو‌ها را کنار می‌کشیدند و رهگذران در جای خود میخکوب می‌شدند. در این شرایط بود که عوامل انتظامی با هدایت رئیس کلانتری، اقدام به تیراندازی هوایی کردند و در حالی آخرین هشدار‌های قانونی را به دزدان خطرناک دادند که آن‌ها ۴ خودروی عبوری را در هم کوبیدند و خسارت سنگینی به اموال مردم وارد آوردند.

وقتی تعقیب و گریز به بولوار وکیل آباد رسید، افسران گشت نامحسوس از نیرو‌های کلانتری هفت تیر مشهد نیز درخواست کمک کردند و سپس لوله سلاح را به سوی لاستیک‌های پژو نشانه رفتند. طولی نکشید که ۱۴ گلوله آتشین از کلت کمری خارج شد و لاستیک‌های پژو ۲۰۶ بر کف آسفالت خیابان نشست، اما سارقان همچنان به فرار دلهره انگیز خود ادامه دادند تا حدی که بوی لاستیک فضای خیابان را فرا گرفت و صدای دلخراش رینگ‌های خودرو که از دل سیاه آسفالت بلند می‌شد ترس عجیبی در روح و روان رانندگان عبوری ایجاد می‌کرد.

در حالی که یکی از خودرو‌های گشتی بسیج نیز به دلیل برخورد خودروی سارقان به شدت آسیب دیده بود، نیرو‌های کلانتری هفت تیر مسیر تردد سارقان را سد کردند و بدین ترتیب ترافیک سنگینی در بولوار وکیل آباد به وجود آمد به طوری راننده پژوی نوک مدادی به سوی وکیل آباد ۸۷ گریخت و خودرو پس از تصادف با یک دستگاه پژو پارس سفید رنگ متوقف شد.

در این هنگام سارقان به سرعت از خودروی سرقتی بیرون پریدند و با پای پیاده از محل گریختند، اما نیرو‌های کارآزموده کلانتری نجفی در فاصله کوتاهی آنان را زمین گیر کردند و حلقه‌های قانون را بر دستانشان گره زدند. در بازرسی از داخل پژوی نوک مدادی تعدادی قطعات و لوازم سرقتی دیگر خودرو‌ها نیز کشف شد و بدین ترتیب دو سارق جوان مورد بازجویی‌های فنی قرار گرفتند.

"علی - م " در اعترافات خود گفت: پژو نوک مدادی را ۳ روز قبل از خیابان امام رضا (ع) به همراه یکی از دوستانم به نام حجت سرقت کردیم تا با آن به خودرو‌های دیگر دستبرد بزنیم.

این دزد سابقه دار با بیان این که ۴ ماه قبل از زندان آزاد شده است به سرقت ۵ دستگاه خودرو از خیابان‌های بولوار معلم، ۱۷شهریور، فلاحی و طرقبه اعتراف کرد و ادامه داد: یکی از همین خودرو‌های سرقتی اکنون در دست همدستم است، اما من و او ۱۱۰ فقره سرقت محتویات و قطعات خودرو در مناطق وکیل آباد، خاقانی، پیروزی، فکوری و ... انجام داده‌ایم که بیشتر آن‌ها پراید و پژو بودند.

وی همچنین گفت: در هر شب ۳ یا ۴ فقره سرقت انجام می‌دادیم و اموال سرقتی را نیز به یکی از مواد فروشان بولوار مصلی می‌فروختیم یا در قبال آن مواد مخدر صنعتی می‌گرفتیم.

این سارق سابقه دار در ادامه بازجویی‌های تخصصی افسران دایره تجسس اضافه کرد: لوازم سرقتی کشف شده از درون خودروی پژو را هم از یک خودروی دیگر در شهرک شهید باهنر سرقت کرده‌ام ولی برای دستگیری همدستم و مالخر اموال سرقتی حاضر به همکاری هستم!

«هومن» متهم دیگر پرونده نیز با بیان این که نقشی در سرقت‌ها ندارد به ماموران انتظامی گفت: من فردی سابقه دار هستم و قبلاً به جرم سرقت و مواد مخدر زندانی شده‌ام و حالا هم به شیشه اعتیاد دارم، اما در سرقت‌های دوستم نقشی نداشتم. ما در حال تردد بودیم که توسط پلیس دستگیر شدیم.

تحقیقات بیشتر در این باره با دستور‌های قاطع قضایی ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.