قیمت امروز موبایل‌های پرفروش در بازار مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ممنوعیت‌های واردات تلفن همراه برداشته شده است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | رشد دلار به کانال ۸۳ هزار تومان کمیسیون اصل نود پیگیر تسریع در واگذاری زمین به مردم | اجرای برنامه هفتم و قانون جوانی جمعیت در واگذاری زمین باید جدی‌تر پیگیری شود هشدار به مشترکان پرمصرف برق: صدور قبض ۲ بار در ماه قیمت مرغ در خرده‌فروشی‌ها به کیلویی ۱۰۵ هزارتومان رسید تداوم اجرای طرح کالابرگ ضرورتی انکارناپذیر برای حمایت از دهک‌های پایین صعود طلا در مشهد به کانال جدید (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) حداقل درآمد برای حذف یارانه نقدی چقدر است؟ هزار و ۲۵۰ تن مرغ گوشتی از تولیدکنندگان خراسان رضوی به صورت حمایتی خریداری شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) چرا مشهد با افت فشار آب مواجه شده است؟ کدام کارگران قرارداد دائم می‌شوند؟ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد کامیون‌داران خراسان رضوی: اجازه نخواهیم داد از ناحیه حمل و نقل جاده‌ای به ایران آسیبی برسد میوه امروز در تره‌بار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) توقف ۵ساعته پرواز‌های فرودگاه مهرآباد در چهاردهم خرداد ۱۴۰۴ + علت اطلاعیه بانک مرکزی درباره وضعیت بانک آینده قیمت‌ها در بازار طلا و سکه همچنان نزولی است (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) واگذاری ۵۹ هزار زمین به خانوار‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر نان آزادپز مشهد در تنور گرانی، مسئولان در صف تأیید و تکذیب جدایی اشتغال از تولید در خراسان رضوی| بررسی روند تغییر سهم اشتغال در گروه‌های خدمات، کشاورزی و صنعت استان از سال ۹۶ تغییر نرخ بیکاری و مشارکت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ رشد روزانه ۵ درصدی سفر باری از مبادی شهر‌های استان خراسان رضوی (۹ خرداد ۱۴۰۴) معاون وزیر راه از اصلاح جدول سوخت کامیون‌داران خبر داد + جزئیات پیگیری برای افزایش نرخ حمل کالا بر اساس تن بر کیلومتر چه مقدار بیت‌کوین برای استخراج باقی مانده است؟ حجم مبادلات تجاری ایران و عمان چقدر است؟ نرخ بهره بین‌بانکی افزایش یافت (۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تمهیدات اداره مالیات استان در شرایط کرونایی

  • کد خبر: ۳۹۴۱۵
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
تمهیدات اداره مالیات استان در شرایط کرونایی
الکترونیکی‌سازی فرایند ثبت‌نام مؤدیان در کنار طرح ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی و برون‌سپاری نقل‌وانتقال املاک، نقش مهمی در کاهش مراجعات حضوری به ادارات امور مالیاتی داشته است.
طنین همتی| شهرآرانیوز، هر سال اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) و حقوقی (شرکت‌ها) باید اظهارنامه مالیاتی خود را طبق نمونه‌ای که سازمان امور مالیاتی کشور تهیه کرده است، تسلیم کنند که به این شیوه از تعیین مالیات، خوداظهاری گفته می‌شود. نکته بسیار حائز اهمیت، آن است که اظهارنامه‌های مالیاتی حتما باید در زمان و مهلت قانونی تعیین‌شده تسلیم شوند، در غیر این صورت مشمول جریمه نابخشودنی خواهند شد.

سرپرست اداره روابط عمومی امور مالیاتی خراسان رضوی اظهار کرد: باتوجه‌به شیوع بیماری کرونا در ماه‌های آخر سال گذشته و ادامه آن در امسال، اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی اقداماتی را برای کاهش مراجعات مؤدیان به ادارات امور مالیاتی در نظر گرفته است. در گام نخست، تشکیل هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی تا پایان فروردین‌ماه به تعویق افتاد و سپس اقدامات دیگری در دستورکار سازمان امور مالیاتی قرار گرفت.
 

الکترونیکی‌سازی فرایند ثبت‌نام مؤدیان

علی نخچیان در ادامه گفت: از مهم‌ترین این اقدامات، الکترونیکی‌سازی فرایند ثبت‌نام مؤدیان است که در کنار طرح ابلاغ الکترونیکی اوراق مالیاتی، تمدید ۲ ماهه مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی و برون‌سپاری نقل‌وانتقال املاک، نقش مهمی در کاهش مراجعات حضوری به ادارات امور مالیاتی داشته است. از دیگر اقدامات می‌توان به حذف صدور گواهی‌نامه کاغذی ثبت‌نام مؤدیان ارزش‌افزوده، الکترونیکی‌سازی ثبت شکایات به شورای‌عالی مالیاتی و سامانه ارتباط مردمی ۱۵۲۶ سازمان امور مالیاتی اشاره کرد.
 

تمدید مهلت ارسال صورت معاملات فصلی و پذیرش کمک‌های نقدی و غیرنقدی

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی کشور تمهیداتی را برای رفاه حال مؤدیان مالیاتی در شرایط جدید فراهم کرده است. در ابتدای امر، مهلت اعتراض به اوراق مالیاتی تا پایان خردادماه افزایش یافت. زمان اجراشدن دفترچه ارزش معاملاتی به ابتدای تیرماه موکول شد و استفاده از ضریب کاهشی ارزش‌افزوده با وجود پیش‌بینی‌نشدن در قانون بودجه، در سال ۱۳۹۹ تمدید شد.
 
به گفته وی افزایش سقف تبصره‌یک ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم، بخشودگی جرائم قانون تجمیع عوارض تا پایان آذرماه، تمدید مهلت ارسال صورت معاملات فصلی و پذیرش کمک‌های نقدی و غیرنقدی به‌عنوان هزینه قابل قبول در صورت تأیید مراجع ذی‌صلاح، از دیگر اقدامات سازمان امور کشور بوده است.

بخشودگی جرائم بدهی مالیات تا پایان آذرماه

وی گفت: باتوجه‌به مشکلات فعالان اقتصادی از زمان شیوع بیماری کرونا، بخشودگی جرائم بدهی مالیات و عوارض موسوم به تجمیع عوارض را تا پایان آذرماه امسال به شرط پرداخت اصل مالیات و عوارض و تمدید استفاده از ضریب کاهشی مالیات بر ارزش‌افزوده برای برخی رسته‌های صنفی در سال ۱۳۹۹ باتوجه‌به پیش‌بینی‌نشدن در قانون بودجه امسال در دستورکار داشتیم.

سرپرست اداره روابط عمومی امور مالیاتی خراسان رضوی بیان کرد: زمان اجراشدن دفترچه جدید ارزش معاملاتی برای محاسبه مالیات نقل‌وانتقال املاک، از ابتدای سال ۱۳۹۹ به ابتدای تیرماه امسال موکول شد.
 

کمک‌های نقدی و غیرنقدی به‌عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی

علی نخچیان گفت: مقرر شده است که پذیرش کمک‌های نقدی و غیرنقدی اشخاص حقیقی و حقوقی در اسفندماه ۱۳۹۸ و ۳ ماه اول سال ۱۳۹۹ برای تأمین لوازم و تجهیرات مصرفی مورد نیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی و زیر پوشش سازمان تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح و سایر مراکز درمانی تأییدشده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مبارزه با ویروس کرونا که تأییدشده وزارت یادشده است، به‌عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی در سال پرداخت در نظر گرفته شود.
 
به گفته وی پرداخت تسهیلات بانکی تا سقف ۵ میلیارد ریال برای اشخاص حقوقی و ۲ میلیارد ریال برای اشخاص حقیقی به صدور گواهی موضوع تبصره‌یک ماده ۱۸۶ ق. م. م نیاز ندارد. همچنین تمدید مهلت ارسال صورت معاملات فصلی زمستان ۱۳۹۸ را تا ۱۵ تیرماه و فصل بهار را تا ۱۵ مهرماه امسال در نظر گرفتیم. مهلت پرداخت مانده بدهی (اصل مالیات، جرائم غیرقابل بخشش، آن بخش از جرائم که بخشیده نشده است) نیز برای استفاده از تسهیلات بخشودگی جرائم، برای مؤدیان با موضوع فعالیت ذیل، ۲ ماه پس از ابلاغ برگ قطعی است، در حالی که این مدت برای سایر مؤدیان یک ماه است.
 

تسهیلات سازمان امور مالیاتی کشور

وی در ادامه درباره تسهیلات سازمان امور مالیاتی کشور یادآور شد: افزایش مهلت اعتراض به اوراق مالیاتی تا پایان خردادماه، بخشودگی جرائم تجمیع عوارض تا پایان آذرماه، تمدید استفاده از ضریب کاهشی ارزش‌افزوده در سال ۱۳۹۹، افزایش سقف تبصره‌یک ماده ۱۸۶، تمدید مهلت ارسال صورت معاملات فصلی و مهلت پرداخت مانده بدهی مشاغل کرونایی (جدول ذیل) ۲ ماه از تاریخ ابلاغ است و برای باقی مشاغل یک ماه از جمبه تسهیلات در نظر گرفته شده بود.
 

رسته‌های شغلی مشمول تسهیلات مالیاتی

وی در ادامه درباره رسته‌های شغلی مرتبط با این تبصره‌ها اظهار کرد: مراکز تولید و توزیع غذا‌های آماده، مراکز مربوط به گردشگری و حمل‌ونقل، باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی، مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای، مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی و آموزشگاه‌های رانندگی، آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی از جمله این رسته‌های مشمول تسهیلات هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->