به گزارش شهرآرانیوز، شیرینی میکادو یک شیرینی خوش خوراک و خوشمزه است که با دستوری آسان و موادی در دسترس به راحتی قابل تهیه کردن است.
پودر قند: ۱ پیمانه
روغن جامد: ۱ و ۴/۱ پیمانه
آرد نخود: ۳/۲ پیمانه
آرد سفید: ۳/۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
شکلات قهوهای یا سفید: ۵۰ گرم
۱. ابتدا آرد سفید و آرد نخود را با یکدیگر ترکیب کرده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند.
۲. پودر قند، روغن، کاکائو و دارچین را با همزن برقی خوب میزنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب میکنیم.
۳. نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن میکنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا ۵ نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده میپوشانیم و در یخچال میگذاریم تا سرد و سفت شود سپس برش داده و سرو میکنیم.
۴. به دلخواه میتوان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده کرد.
فوت و فنها:
برای برشزدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید.
بهجای روکش شکلاتی میتوانید روکش سفید بزنید یا از هر دو رنگ استفاده کنید که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
شکلات تلخ ۶۰% طعم خوبی به شیرینی میدهد و ظاهر آن را هم زیباتر میکند. البته استفاده از شکلاتها روی شیرینی میکادو اختیاری است.
آرد بوداده را میتوان جایگزین آرد نخودچی کرد.