مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟ 
سرخط خبرها

آرامش نسبی بازار‌های کالا‌های اساسی

  • کد خبر: ۳۹۹۲۳
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
آرامش نسبی بازار‌های کالا‌های اساسی
رئیس اداره بازرسی و نظارت اتاق اصناف مشهد از جو آرام حاکم بر بازارمواد غذایی همزمان با شروع محرم خبر داد
فروزانفر | شهرآرانیوز؛ همه‌ساله از چند روز مانده به آغاز ماه محرم، قیمت اقلام اساسی به‌دلیل افزایش تقاضا برای نذورات، دستخوش تغییر و تحولاتی در بازار قرار می‌گیرد، اما امسال با شیوع ویروس کرونا، محرم، رنگ و بویی دیگر به خود گرفته است. بررسی‌ها در بازار اقلام اساسی نشان می‌دهد که قیمت برخی محصولات همچون برنج، حبوبات، روغن و گوشت با نوساناتی در بازار روبه‌رو شده است و مسئولان اذعان می‌کنند این موضوع هیچ ارتباطی به ایام محرم ندارد و تنها افزایش هزینه‌های تمام‌شده تولید منجر به افزایش قیمت محصولات سبد خانوار شده است.
 
رصد بازار نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو برنج ایرانی از ۲۲هزار تا ۳۰هزار تومان، برنج هندی ۱۷هزار تا ۱۸هزار تومان، برنج پاکستانی ۱۹هزار تا ۲۰هزار تومان، قند ۸هزار و ۵۰۰ تا ۱۰هزار تومان، شکر ۸هزار تا ۹هزار تومان، روغن ۵۸هزار تا ۶۳هزار تومان و چای ۱۰۰هزار تا ۱۸۰هزار تومان است. همچنین قیمت هر کیلو مرغ ۱۶ هزار تا ۱۸ هزار تومان، ران گوسفندی ۱۱۸ هزار تومان، گردن گوسفندی ۱۱۲ هزار تومان، ران گوساله ۹۰ هزار تومان است. هم‌اکنون متوسط نرخ هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری ۸هزار تومان معادل شانه‌ای ۱۶هزار تومان است.


تشدید بازرسی‌ها در بازار

رئیس اداره بازرسی و نظارت اتاق اصناف مشهد درگفت‌و گو با شهرآرا درباره شرایط حاکم بر بازار در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان گفت: خوشبختانه هیچ‌گونه گزارشی مبنی‌بر کمبود در بازار گزارش نشده است. بااین‌حال نظارتی مستمر و کامل بر بازار اقلام اساسی و کالا‌های سلامت‌محور مرتبط با پیشگیری از شیوع ویروس کرونا صورت می‌گیرد.

امیر دلداری افزود: با توجه به محدودیت‌های وضع‌شده ازسوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، پیش‌بینی می‌شود امسال پخت و توزیع غذای نذری همانند سال‌های قبل صورت نخواهد گرفت. همچنین براساس این مصوبات، ایستگاه‌های صلواتی توزیع نذری نیز برپا نخواهد شد؛ لذا می‌توان گفت برخلاف سالیان پیشین، امسال تقاضا برای اقلام اساسی در بازار هم‌زمان با ماه محرم افزایش پیدا نکرده است. وی با اشاره به اینکه هیچ‌گونه کمبودی در تامین کالا‌های اساسی در بازار وجود ندارد، گفت: توزیع هزار تن شکر با قیمت حداکثر هرکیلوگرم ۷۳۰۰ تومان در واحد‌های صنفی امین و منتخب آغاز شده است و از این حیث بخشی از نیاز بازار به شکر تامین خواهد شد.

رئیس اداره بازرسی و نظارت اتاق اصناف مشهد ادامه داد: با توجه به اینکه مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا در سطح کشوری و نیز ستاد استانی ناظر به وضعیت موجود است، نمی‌توان از حالا برای ماه صفر و عزاداری امام‌رضا (ع) پیش‌بینی خاصی ارائه کرد.

دلداری افزود: اگر به خواست خدا تا آن زمان ویروس منحوس کرونا در جامعه مهار شود، مراسم سالانه عزاداری در ایام شهادت امام رضا (ع) برگزار خواهد شد و خیل زائران به مشهد خواهند آمد و ما نیز برحسب وظیفه طرح‌های نظارتی خود را اجرا خواهیم کرد، اما ممکن است چنین نشود و ازاین‌رو باید منتظر تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا باشیم. ما در اتاق اصناف مشهد، خود را با مصوبات این ستاد هماهنگ می‌کنیم.

وی درباره قیمت مرغ نیز گفت: قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ تازه ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است و ما در نظارت بر این بازار جدی هستیم. در روز‌های گذشته با واحد‌هایی صنفی مواجه شدیم که قیمت خریدشان بیش از نرخ مصوب بود و لاجرم با نرخ بیشتری مرغ را به مشتری عرضه می‌کردند؛ با این حال طبق دستورالعمل‌ها با آن‌ها برخورد شد؛ چراکه نرخ مصوب در هر صورت باید رعایت شود.


وضعیت بازار گوشت

رئیس اداره بازرسی و نظارت اتاق اصناف مشهد درباره نگرانی‌های تولیدکنندگان گوشت قرمز و هشدار درباره گرانی این محصول نیز گفت: مشکل اصلی تولیدکنندگان، کمبود و افزایش نرخ نهاده‌های دامی است که در‌این‌زمینه سازمان جهاد کشاورزی و اداره پشتیبانی امور دام مسئول هستند. باوجوداین بعد از شیوع ویروس کرونا به‌دلیل کاهش تقاضای مصرف گوشت و تعطیلی رستوران‌ها و تالار‌ها علی‌رغم افزایش قیمت نهاده‌های دامی، قیمت گوشت در بازار ثابت باقی ماند. با‌این‌حال برای آینده قیمتی این محصول از حالا باید فکری شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->