جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است مجلس واگذاری بانک رفاه کارگران را به دولت و بخش خصوصی ابطال کند | تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان به خاطر همین موضوع است انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد از امروز (۱۰ خردادماه ۱۴۰۴) | انتخاب رشته از فردا آغاز می‌شود اتفاقی که بعد از مصرف زیاد گوجه سبز در بدن می‌افتد کاهش ۹۰ درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت در تهران سازمان غذا و دارو این محصولات آرایشی را غیرمجاز اعلام کرد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | خیزش گرد و غبار در نقاط شرقی و غربی لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟ بیماران کلیوی مراقب گرمای تابستان باشند ۸ میلیارد نخ، میانگین مصرف سالیانه سیگار در خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از ناگفته‌های تجارت مرگ در بازار دخانیات کشور کلیک‌های‌بی‌اساس، روی لینک‌های ناشناس! روز جهانی افشاگری علیه دخانیات! ماجرای پدری که تمام اموالش را از دست داد و دست‌به‌دامن فراموشی شد | «حاج‌احمد» آلزایمر ندارد دستگیری دزد سابقه‌دار با ۳۰۰ فقره سرقت، توسط پلیس مشهد کشف جسد خون آلود پیرمرد در کیسه زباله توسط کارشناس شهرداری مشهد ۹ هزار کودک در مراکز بهزیستی زندگی می‌کنند جزئیات حقوق ایام بارداری مادران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد مقتول می‌خواست چک هایم را اجرا بگذارد
سرخط خبرها

کلاس‌های آموزشی قبل از ازدواج مجازی شد

  • کد خبر: ۴۰۰۰۳
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
  • ۴
کلاس‌های آموزشی قبل از ازدواج مجازی شد
مدیرمرکزآموزش‌های حین ازدواج خراسان رضوی گفت: باتوجه به شیوع ویروس کروناوضرورت فاصله گذاری اجتماعی، آموزش‌های حین ازدواج به صورت مجازی برگزارمی‌شود اماحضور همه زوجین درکلاس‌های آموزشی آنلاین ضرورت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرمرکزآموزش‌های حین ازدواج خراسان رضوی گفت: باتوجه به شیوع ویروس کروناوضرورت فاصله گذاری اجتماعی، آموزش‌های حین ازدواج به صورت مجازی برگزارمی‌شوداماحضورهمه زوجین درکلاس‌های آموزشی آنلاین ضرورت دارد.

مهدی غلامی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا امکان حضور مخاطبین را در کلاس‌های آموزشی حین ازدواج غیر ممکن کرده است، بیان کرد: برنامه ریزی‌ها برای برگزاری کلاس‌های آموزشی با حضور سه گروه روان شناسی خانواده، احکام و اخلاق و تنظیم خانواده انجام شده است.

 

وی ادامه داد: درآینده نزدیک آموزش‌های حین ازدواج به صورت آنلاین برگزار می‌شود، زیرا حضور در این کلاس‌های آموزشی، اجباری و در راستای اجرای طرح ملی ترویج ازدواج آگاهانه در نظر گرفته شده است.

 

کارشناس مسئول باروری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهدنیز ابراز کرد: قدمت برگزاری این کلاس‌های آموزشی ۲۵ سال است؛ که در گذشته این آموزش‌ها به صورت محدود ارائه می‌شد، اما از دو سال گذشته، ساعت برگزاری این دوره آموزشی از دو ساعت به ۶ ساعت ارتقا یافته است.

 

دکتر امامی خاطر نشان کرد:بتازگی به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری دوره‌های آموزشی حین ازدواج با محدودیت‌هایی مواجه شده بود از همین رو تصمیم گیری‌های لازم برای بارگذاری آنلاین این دوره آموزشی  بر روی سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفت.

 

وی ادامه داد: این برنامه آموزشی ویژه زوجین در آستانه ازدواج با هماهنگی دفتر نهاد رهبری و دفتر سلامت، جمعیت، خانواده وزارت بهداشت، درمان و آموزشی برگزار می‌شود.

 

دکتر امامی به محتوای آموزشی حین ازدواج اشاره کرد و گفت: آشنایی با ارزش و جایگاه ازدواج، مهارت‌های اخلاقی دوران عقد و نامزدی، مهارت اخلاقی در تحکیم خانواده، موازین و مهارت‌های اخلاقی در ایمن سازی خانواده، آشنایی با تفاوت‌های زن و مرد از جمله محور‌های مورد بحث در حوزه اخلاق و سبک زندگی است.

 

وی بیان کرد: آشنایی با احکام و روابط زناشویی و طهارت، آشنایی با روابط زناشویی غیر مجاز از دیدگاه شرع، آشنایی با روابط محرمیت سببی و نسبی، آشنایی با احکام روابط با نامحرم، آشنایی با احکام پیشگیری از بارداری و سقط جنین، آشنایی با روابط مالی زوجین در خانواده و خمس از موضوعات محوری در حوزه احکام خانواده است.

 

دکتر امامی خاطر نشان کرد: افزایش احتمال پایداری و رضایت زندگی مشترک در حوزه دانشی، بینشی و توانشی هدف اصلی از برگزاری دوره آموزشی حین ازدواج است.

منبع: وب دا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
علی بوعذار
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۹
0
0
خیلی خوب
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
0
ادرس سایت چیه
وحیدسلیمانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵
0
0
خوبه
محمد اکبرزاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۹
0
0
سیستمش کلا بالا نمیاد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->