حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقود شدن زن جوان در بلوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم (عج) لحظه به لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت به کارت جزئیات از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش
سرخط خبرها

دستگیری عاملان انتشار آگهی فروش سوالات کنکور ۹۹

  • کد خبر: ۴۰۱۸۷
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۵
دستگیری عاملان انتشار آگهی فروش سوالات کنکور ۹۹
جانشین فرمانده انتظامی پایتخت از دستگیری عاملان انتشار آگهی دروغین فروش سؤالات کنکور 99 در تلگرام خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۳ نفر از عاملان انتشار آگهی کذب فروش سؤالات کنکور ۹۹ در فضای مجازی خبر داد.

سردار حمید هداوند در تشریح جزئیات این خبر، گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ روز گذشته با بهره‌گیری از قابلیت‌های نرم افزاری و سخت افزاری، پروفایلی را در شبکه اجتماعی تلگرام شناسایی کردند که آگهی فروش سوالات کنکور ۹۹ را منتشر کرده بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع پس از بررسی‌های کارشناسانه و انجام هماهنگی‌های لازم، پرونده مقدماتی تشکیل شد و رسیدگی آن در دستور کار مأموران این پلیس قرار گرفت.

سردار هداوند گفت: با بررسی صفحه تلگرامی متهمان و اقدامات تخصصی و پلیسی صورت گرفته توسط کارشناسان این پلیس مشخص شد؛ این افراد با استفاده از بستر شبکه اجتماعی تلگرام، با ایجاد کانالی جعلی اقدام به انتشار آگهی فروش سؤالات کنکور در فضای مجازی با قیمت‌های گزاف کرده‌اند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، کارشناسان پلیس امنیت عمومی با بررسی پروفایل متهمان و با اقدامات تخصصی و اطلاعاتی مخفیگاه ۳ تن از افراد مرتبط با پرونده را در یکی از استان‌های شمال غربی کشور شناسایی و در نهایت در یک اقدام پلیسی با هماهنگی مقام قضایی این مجرمان سایبری را به همراه ادله دیجیتال مجرمانه دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: متهمان پس از دستگیری در ابتدا سعی در گمراه کردن و فریب پلیس را داشتند که با هوشیاری کارشناسان پلیس امنیت عمومی تهران لب به سخن گشودند و به بزه ارتکابی اعتراف و انگیزه خود را کسب منفعت مالی بیان کردند.

سردار هداوند با اشاره به اینکه متهمان برای به بهانه در اختیار گذاشتن سؤالات، مبلغی بیش از یک میلیارد ریال در نظر گرفته بودند، تصریح کرد: بدین ترتیب با تکمیل پرونده متهمان برای ادامه سیر مراحل قضایی به دادسرا ارسال شدند.

جانشین فرمانده انتظامی تهران خاطرنشان کرد: با تلاش پلیس و دیگر دستگاه‌های اجرایی کشور، خوشبختانه هیچ خدشه‌ای به سلامت کنکور امسال وارد نشد.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->