۳ کشته و ۹ مجروح در حوادث رانندگی خراسان رضوی روز گذشته (۵ فروردین ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۲۱۷۹
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۳
۳ کشته و ۹ مجروح در حوادث رانندگی خراسان رضوی روز گذشته (۵ فروردین ۱۴۰۵)
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی، اعلام کرد: در حوادث رانندگی روز گذشته، دو تصادف منجر به فوت در محور‌های مواصلاتی استان رخ داده که سه نفر جان باختند و ۹ نفر نیز مجروح شدند.

سرهنگ حسین میش مست در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درباره آمار تصادفات روز گذشته (۵ فروردین ۱۴۰۵) اظهار کرد: در مدت ذکر شده، دو فقره تصادف منجر به فوت در محور مشهد–سرخس و مسیر شهرستان سر ولایت به خوشاب رخ داد که براثر این حادثه، در مجموع سه نفر جان خود را از دست دادند. همچنین شش فقره تصادف خسارتی با ۹ نفر مجروح و ۲۵ فقره تصادف خسارتی در این مدت به ثبت رسیده است.

حوادث در محورهای دوطرفه

وی در ادامه اعلام کرد: بیشترین حوادث در محورهای دوطرفه استان، که رانندگان شناخت بیشتری از آن‌ها دارند، ناشی از سبقت‌های غیرمجاز، انحراف به چپ و عدم رعایت حق تقدم بوده است.

رئیس پلیس راه خراسان رضوی از رانندگان درخواست کرد تا با پرهیز از سبقت‌های غیرمجاز و انحراف به چپ، و با رعایت سرعت مجاز و مطمئنه در این محورها، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی به رانندگان در محورهای یک‌طرفه استان نیز هشدار داد.

 وی با اشاره به اینکه بیشترین آسیب‌دیدگان در واژگونی‌ها، افرادی بودند که کمربند ایمنی خود را نبسته بودند، بر لزوم بستن کمربند ایمنی به عنوان یک تکلیف قانونی تاکید کرد. همچنین، به زائران و مسافرانی که با خستگی و خواب‌آلودگی رانندگی می‌کنند، توصیه شد تا در طول مسیر استراحت کافی داشته باشند و سپس سفر خود را ادامه دهند.

تاثیر شرایط جوی بر حوادث

وی با اشاره به وضعیت جوی استان و بارش‌های اخیر دلیل افزایش حوادث در روز گذشته را لغزندگی سطح معابر به دلیل بارندگی عنوان کرد.

 وی همچنین از رانندگان خواست تا در شرایط خیس و لغزنده جاده، با احتیاط بیشتری رانندگی کرده و سرعت مطمئنه را رعایت کنند تا در صورت بروز هرگونه اتفاق، توانایی کنترل وسیله نقلیه خود را داشته باشند. 

رئیس پلیس راهور خراسان رضوی افزود: به دلیل بارش‌های رگباری و پراکنده، سطح لغزندگی جاده‌ها متغیر است و رعایت سرعت مطمئنه امری ضروری است.

سرهنگ میش مست در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با رعایت نکات ایمنی توسط رانندگان، شاهد هیچ‌گونه حادثه‌ای در مسیرها و جاده‌های استان خراسان رضوی نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.