انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

خودسوزی مردی پس از شکایت همسرش | سوختگی شدید مأمور پلیس

  • کد خبر: ۴۰۳۵۴
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۸
خودسوزی مردی پس از شکایت همسرش | سوختگی شدید مأمور پلیس
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از اقدام انسان‌دوستانه مأمور کلانتری قلهک خبر داد که برای جلوگیری از خودسوزی متشاکی، اقدام به نجات وی کرده، اما دچار سوختگی شدید شد.
به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته یکی از مأموران کلانتری قلهک برای اجرای ابلاغ قضائی و حکم خلع ید به همراه نماینده دادستان و دادورز به آدرس مشخص در خیابان شریعتی، خیابان یخچال مراجعه کرد.
 
خودسوزی مردی پس از شکایت همسرش/ سوختگی شدید مأمور پلیس

آدرس فوق خانه‌ای متعلق به یک خانم بود، اما همسرش در آنجا ساکن بود و شاکی طبق قانون حکم خلع ید را از مراجع قضائی گرفته بودند.

هنگامی که مأمور پلیس به همراه نماینده دادستان به آدرس مذکور مراجعه کردند همسر شاکی موضوع را پذیرفت و سپس نماینده قانونی دادگستری، مشغول تنظیم صورت‌جلسه شد.

در این حین همسرشاکی پس از ورود به آشپزخانه، با برداشتن یک قوطی وایتکس حاوی تینر، محتویات را روی خود ریخت و با روشن کردن کبریت قصد آتش زدن خودش را داشت، اما مأمور کلانتری با حواس‌جمعی، کبریت روشن را از دست وی گرفت و این شخص را به راهرو برد تا از خطرات احتمالی جلوگیری کند.

در ادامه فردی که روی خودش تینر ریخته بود، عنوان کرد که در حال سوختن است که بلافاصله مأمور کلانتری وارد آشپزخانه شده و با پرکردن یک پارچ آب، قصد داشت آب را روی صورت مرد ریخته و از شدت سوزش صورتش کم کند غافل از اینکه این مرد در جیبش فندک داشت و با روشن کردن فندک خود را آتش زد.

مأمور جان برکف پلیس، حین مواجه شدن با این صحنه، پارچ آب را روی مرد ریخت، مجدداً او را بغل کرده و از پله‌ها پایین آورد تا وارد حیاط کرده و از سوختن بیشتر آن جلوگیری کند غافل از اینکه لباس خودش هم آغشته به تینر شده و وی نیز سوخت.

در ادامه همسایگان، نماینده دادستانی و پسر ۲۲ ساله این مرد که در محل حضور داشتند، با مشاهده این صحنه بلافاصله شیلنگ آب را باز کرده و روی این دو نفر ریختند.

با حضور عوامل اورژانس و آتش‌نشانی در نهایت این دو نفر به بیمارستان منتقل شدند که همسر شاکی به علت شدت جراحات وارده جان باخت.

سردار کیوان ظهیری؛ رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: ستوان‌دوم پرویز کرمپور؛ مأمور جان برکف  کلانتری قلهک نیز بر اثر این حادثه دچار سوختگی شدید ۶۰ درصد از نوع درجه سه از ناحیه صورت، سینه، دست  و سایر قسمت‌های بدن شده و در حال حاضر در I.C.U بیمارستان بستری است.

وی تصریح کرد: مأمور کلانتری قلهک  برای نجات جان متشاکی  این اقدام انسان‌دوستانه را انجام داد و خود  نیز  دچار سوختگی شد.

منبع:باشگاه خبرنگاران پویا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->