جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها

«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست

  • کد خبر: ۴۰۵۸۷
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست
تام کروز با انتشار ویدئویی اعلام کرد به تماشای فیلم جدید کریستوفر نولان نشسته است. هیچ چیز مثل تایید فیلم توسط یکی از معروف‌ترین بازیگران جهان، برای صنعت سینما موثر نیست. تام کروز در حالی که ماسک زده بود، در یک ویدئوی ۳۴ ثانیه ای اعلام کرد دوباره به تماشای فیلم‌ در سینما نشسته است. او بازگشت مخاطبان به سینما را هم تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز،تام کروز به تازگی فیلمی را در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده که نشان می‌دهد، به همراه کارگردان مجموعه فیلم‌های «ماموریت غیرممکن» در یکی از نمایش‌های فیلم سینمایی «تنت» در لندن شرکت کرده است.

 

 

«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست

این فیلم که اثر جدید کریستوفر نولان است، این هفته در بازارهای بین المللی اکران شد و هفته آینده در سینماهای آمریکا نمایش داده می‌شود. تا روز جمعه فیلم سینمایی «تنت» در ۴۰ بازار بین المللی اکران می‌شود. انتظار می‌رود این فیلم پیش از آغاز اکرانش در آمریکا ۲۵ میلیون دلار بفروشد.

تاریخ اکران این فیلم سینمایی چندین بار به دلیل پاندمی ویروس کرونا عقب افتاد. این فیلم به عنوان بازگرداننده تجربه سینمایی شناخته می‌شود؛ چرا که بیشتر فیلم‌ها تاریخ اکران خود را عقب انداخته اند و سینماها محصول مهمی برای نمایش ندارند.

هیچ چیز مثل تایید فیلم توسط یکی از معروف‌ترین بازیگران جهان، برای صنعت سینما موثر نیست. تام کروز در حالی که ماسک زده بود، در یک ویدئوی ۳۴ ثانیه ای اعلام کرد دوباره به تماشای فیلم‌ در سینما نشسته است. او بازگشت مخاطبان به سینما را هم تبریک گفت.

به نظر می‌رسد، کروز این روزها برای تولید فیلم سینمایی «ماموریت غیرممکن ۷» در اروپا حضور دارد. فیلمبرداری این پروژه در ایتالیا در ماه مارس به دلیل همه گیری کرونا متوقف شد. در ماه ژوئیه دولت انگلیس و تام کروز در مورد برنامه‌های احتمالی برای ادامه تولید فیلم‌ها صحبت کردند. او در تلاش است یک فیلم سینمایی را خارج از جوّ زمین بسازد.

خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->