یک پرسپولیسی پنجره نقل و انتقالات استقلال را بست

  • کد خبر: ۴۰۶۳۸۸
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۰
یک پرسپولیسی پنجره نقل و انتقالات استقلال را بست
وینگر کنگویی پرسپولیس، پنجره نقل و اتقالاتی استقلال خوزستان را بست.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه استقلال خوزستان که تا پیش از این با ۵ پنجره بسته نقل و انتقالات از سوی فیفا مواجه و دلیل آن بدهی به میودراگ بوژوویچ و دستیاران وی، کلینا نونز و ساویو بود، در روز‌های اخیر با ششمین پنجره بسته مواجه شد.

طبق تازه‌ترین اطلاعات منتشر شده در رسانه ها، دلیل بسته شدن پنجره ششم نقل و انتقالات استقلال خوزستان بدهی به تیوی بیفوما بوده است. بدهی که گفته می‌شود قرار بوده پولش را از پرسپولیس بگیرند و به او بپردازند ولی هنوز این اتفاق رخ نداده و از این بابت پس از این انتقال در اردیبهشت سال قبل آبی‌های خوزستانی امروز و یک سال بعد از آن متضرر شدند.

حالا مهلت ۴۵ روزه پرداخت مطالبات وینگر سابق آبی‌های خوزستان به پایان رسیده و بعد از عدم پرداخت، فیفا اقدام به بستن ششمین پنجره نقل و انتقالات این باشگاه کرده است.

مبلغ بدهی باشگاه استقلال خوزستان به تیوی بیفوما کمی بیشتر از ۹۰ هزار دلار است. چیزی در حدود ۱۴ میلیارد تومان با حساب دلار ۱۵۷ هزار تومانی این روز‌ها در بازار ارز.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.