وزیر کار: اعضای هیئت‌مدیرۀ شرکت‌ها از میان کارکنان آنها انتخاب خواهد شد گزارش سه ماهه بازار سرمایه در جلسه شورای‌عالی بورس بررسی شد(۷مرداد۱۴۰۴) برخورد قاطع تعزیرات حکومتی با گرانفروشان در بازار مشهد مواد اولیه فرش دستباف از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد جابه‌جایی بیش از ۸ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های شهرداری مشهد در ۴ ماه نخست ۱۴۰۴ گزارش گاردین از تسلیم شدن ترامپ و رشد اقتصاد جهانی واریز مرحله دوم وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان (۷ مرداد ۱۴۰۴) سفیر اسلام‌آباد در تهران از افزایش صادرات برنج پاکستان به ایران خبرداد قیمت انواع تلفن‌های سامسونگ در بازار موبایل مشهد (۷ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ مرداد ۱۴۰۴) | افت ادامه‌دار قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی در بازار آزاد (۷ مرداد ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چقدر معامله می‌شود؟ پیشنهاد اختصاص ۲۰۰۰ لیتر سوخت تشویقی به ناوگان فعال در مسیر‌های اربعین ۱۴۰۴ ظرفیت صندلی قطار‌های اربعین ۱۹ درصد افزایش یافته است پرواز‌های مستقیم اربعین از فرودگاه بیرجند به نجف برقرار شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) تشکیل کارگروهی برای تعیین تکلیف قرارداد‌های غیر فعال شهرک‌های صنعتی در خراسان رضوی بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۷ مرداد ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی گوسفندی چند؟ شرکت متقلب عرضه کننده برنج پاکستانی در مشهد ۸ میلیارد تومان جریمه شد سقوط ارزش معاملات خُرد بازار سهام | کار بورس سخت شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد کارت بانکی‌تان را نفروشید | هشدار جدی به دارندگان حساب‌های بانکی پیش‌نویس جدید مالیاتی | صورت‌حساب الکترونیک برای تمام حساب‌های بانکی صادر می‌شود (۷ مرداد ۱۴۰۴) مقرریِ بیکارشدگان ناشی از جنگ ۱۲ روزه در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت می‌شود نرخ دینار بازار آزاد مشهد و بانک مرکزی افزایش یافت (۷ مرداد ۱۴۰۴) فروش بلیت پرواز‌های ویژه اربعین از فردا (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود جنگ ۱۲ روزه اثری بر بازار مسکن نداشت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ مرداد ۱۴۰۴) | صعود دلار به نیمه کانال ۸۹ هزار تومان
سرخط خبرها

رونمایی از سیستم پارک خودکار، فورد و بوش

  • کد خبر: ۴۱۰۳۸
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۲
رونمایی از سیستم پارک خودکار، فورد و بوش
فورد با همکاری شرکت‌های بوش و بدراک از سیستم دستیار پارک خودکار روی خودروی آزمایشی اسکیپ رونمایی کرد که امکان پارک خودکار را در ساختمان فراهم می‌کند و ظرفیت پارکینگ را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز،فورد، بوش و بدراک (Bedrock) از نمایش سیستم دستیار پارک خودکار در مرکز شهر دیترویت خبر دادند. این سیستم به گونه‌ای طراحی شده است که رانندگان بتوانند از خودرو خارج شوند و وسیله نقلیه خود را در داخل ساختمان پارکینگ پارک کند.

سیستم دستیار پارک خودکار در خودرو آزمایشی فورد اسکیپ با حسگر‌های بوش ارتباط برقرار می‌کند تا مکان‌های خالی پارکینگ را پیدا کرده و وسیله نقلیه را به داخل آن مکان منتقل کند. این سیستم شامل محافظ‌هایی است که به وسیله نقلیه اجازه می‌دهد تا به اشیاء و عابران پیاده در مسیر رانندگی واکنش نشان داده و پاسخ دهد. پلتفرم ارتباطی وسیله نقلیه به زیرساخت می‌تواند به‌صورت بخش‌های اصلی ساختمان یا بخش‌های اصلاحی در آن مستقر شود.
 
رونمایی از سیستم پارک خودکار، فورد و بوش

بوش چند سال است که روی ساخت سیستم‌های مشابه کار می‌کند. این شرکت فناوری در سال ۲۰۱۷ با دایملر همکاری کرد تا بتواند سیستم دستیار پارک خودکار برای موزه مرسدس بنز در اشتوتگارت آلمان ایجاد کند. در سال ۲۰۱۹، دو شرکت مجوز استفاده از قابلیت بدون راننده دستیار پارک خودکار بدون حضور راننده ایمنی انسانی در پشت فرمان را از قانون‌گذاران آلمانی دریافت کردند. این موضوع باعث شد تا سیستم یادشده به‌طور رسمی به نخستین قابلیت دستیار پارک خودکار بدون راننده طبق استاندارد سطح ۴ خودران SAE در جهان برای استفاده روزمره تبدیل شود.

سیستم دستیار پارک خودکار در اسمبلی گاراژ (Assembly Garage)، ساختمان پارکینگی در محله کورک‌تاون دیترویت در نزدیکی ایستگاه مرکزی میشیگان متعلق به فورد نصب شده است. این پارکینگ کنترل‌شده تا پایان ماه سپتامبر به‌صورت رسمی به نمایش در خواهد آمد و برای بازدید ازطریق تور‌های برنامه‌ریزی شده دردسترس است.

طبق این برنامه همکاری، سیستم دستیار پارک خودکار می‌تواند تا ۲۰ درصد وسایل نقلیه بیشتری را در داخل پارکینگ جای دهد؛ این سیستم همچنین خدمات اضافی مانند شارژ، سوخت‌گیری یا عبور از کارواش نیز ارائه می‌دهد.

برنامه همکاری بوش و فورد و بدراک در کوریدوری ۴۰ مایلی بین مرکز شهر دیترویت و آن آربر میشیگان واقع شده که به توسعه سیستم‌ها و فناوری‌های خودرو خودران اختصاص داده شده است. کوریدور توسط Cavnue و فهرستی از شرکت‌های خودروسازی ساخته می‌شود و این شرکت کوریدور‌های متعددی را در نظر گرفته است که برای حرکت شاتل‌ها و اتوبوس‌ها و همچنین کامیون‌ها و وسایل نقلیه شخصی خودران طراحی شده‌اند.

شرکت Cavnue با برخی خودروسازان و غول‌های فناوری از جمله فورد، جنرال موتورز، Argo AI، ارایوال (Arrival)، بی ام و، هوندا، تویوتا، TuSimple و ویمو در زمینه تصویب استاندارد‌ها به منظور توسعه زیرساخت‌های فیزیکی و دیجیتال مورد نیاز برای تردد خودرو‌های متصل و خودران پروژه‌های آزمایشگاهی در جاده‌ها، بزرگراه‌ها، آزادراه‌ها، مسیر‌های بین ایالتی و خیابان‌های شهری آمریکا همکاری می‌کند.

رونمایی از سیستم دستیار پارک خودکار با حضور شهردار دیترویت و فرماندار ایالت میشیگان و نمایندگان فورد، بوش و بدراک برگزار شد و مورد تحسین مسئولان شهری و ایالتی قرار گرفت.

بوش بعد از ساختن سیستم مشابه با همکاری دایملر، برای مشارکت با فورد روی کاهش هزینه این فناوری تمرکز می‌کند. در مراسم اخیر، فورد از شاسی‌بلند جمع‌وجور اسکیپ با قیمت متوسط ​​حدود ۲۵،۰۰۰ دلار استفاده کرد. سیستم‌های اولیه دایملر متکی به خودرو‌های مرسدس بنز بودند که بیش از ۱۰۰،۰۰۰ دلار قیمت داشتند.

کن واشنگتن، مدیر ارشد فناوری فورد می‌گوید این شرکت هنوز برای اعلام استفاده از فناوری دستیار پارک خودکار در مدل‌های تولیدی آمادگی ندارد. واشنگتن گفت:

امروز فناوری دستیار پارک خودکار در نقشه راه شرکت فورد قرار دارد و این شرکت به روشنی درک می‌کند که پارک کردن خودرو یکی از نیاز‌های اساسی و درد‌های اصلی رانندگان است.
 
منبع:زومیت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->