تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها
سرخط خبرها

نیروهای آزاد مدارس غیرانتفاعی همچنان در اسارت حقوق و قرارداد

  • کد خبر: ۴۱۲۸۸
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
نیروهای آزاد مدارس غیرانتفاعی همچنان در اسارت حقوق و قرارداد
گزارش «تبعیض در پرداخت حقوق معلمان به سبک مدارس غیرانتفاعی» که چندی پیش در شهرآرانیوز منتشر شد ،بازخوردهای زیادی از سوی مخاطبان به همراه داشت از جمله پیامک‌های تشکرآمیز برخی معلمان این مدارس که از شهرآرا خواسته اند همچنان پیگیر این موضوع باشد
شهرآرانیوز؛ گزارش «تبعیض در پرداخت حقوق معلمان به سبک مدارس غیرانتفاعی» که چندی پیش در شهرآرانیوز منتشر شد ،بازخوردهای زیادی از سوی مخاطبان به همراه داشت از جمله پیامک‌های تشکرآمیز برخی معلمان این مدارس که از شهرآرا خواسته اند همچنان پیگیر این موضوع باشد، بلکه رویه غلط چندساله قرارداد‌های مجهول و غیرواقعی معلمان و مدارس غیرانتفاعی تغییر پیدا کند و معلمان به حداقل حقوق شغلی خود برسند. شهرآرا در همین راستا ضمن انعکاس مجدد این درخواست، پیگیر موضوع می‌ماند.

شهروند| خیلی ممنون از لطفتان. لطفا باز هم پیگیر باشید و درباره وضعیت ما مطلب بنویسید.

آفتاب| از شما برای تهیه گزارش درباره مشکلات معلمان غیرانتفاعی تشکر می‌کنم.  امیدوارم این پیگیری به نتایج مطلوب ختم شود.

شهروند دورود استان لرستان| متشکرم که درباره ما معلمان غیرانتفاعی، مطلب می‌نویسید و صدای ما را به گوش مسئولان می‌رسانید. من در دبیرستان تدریس می‌کنم. از شنبه تا چهارشنبه به سه مدرسه می‌رفتم که درنهایت حقوقم، ماهی ۴۳۰ هزارتومان می‌شد و فقط صرف هزینه رفت وآمد بین مدارس می‌شد.

فاطمه ادهمی نیروی آزاد مدارس غیرانتفاعی شهرستان شاهین شهر، استان اصفهان | این جانب بدین وسیله به عنوان یکی از نیرو‌های آزاد مدارس غیرانتفاعی،  در ابتدا عرض سپاس و قدردانی دارم از اینکه مشکلات و خواسته قشر کمتردیده شده یا نادیده گرفته شده در مدارس غیرانتفاعی را در روزنامه خود منعکس کردید و سپس با عنایت به وضعیت نامطلوب معیشتی و دستمزدی فعلی این نیرو‌ها شامل دستمزد بسیار ناچیز در اغلب موارد بین ۵۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار تومان آن هم تنها به مدت هشت ماه از سال (نظیر دستمزد ماهانه این جانب در سال تحصیلی گذشته که با سمت معاونت دبیرستان از بیمه و مزایای برحق و درخورشأن یک نیروی زحمتکش و کارآمد و ... برخوردار نبودم) و آینده شغلی تضمین نشده ایشان (قرارداد‌های هشت ماهه بدون هیچ اعتباری برای سال بعد،  پذیرش اجباری مفاد اجحافی قرارداد نظیر فسخ قرارداد یک طرفه به بهانه‌های واهی و...) با وجود زحمات و تلاش‌های ارزنده و فعالیت‌های ثمربخش ایشان در امور تحصیلی و تربیتی دانش آموزان و همچنین شایستگی‌های اِثبات شده،  آشکارا و به تجربه رسیده این افراد (در حد توان نیرو‌های رسمی این حوزه و گاه فراتر از این نیروها) از یک سو و از سویی دیگر با توجه به کمبود محرز نیرو‌های آموزش و پرورش،  از این رسانه فعال تقاضا می‌کنم که مکررا صدای ما باشید و با طرح این پدیده استثمار نوین آن هم در عرصه آموزش وپرورش که مسئولیت امر حساس تربیت و تزکیه نسل آتی کشور را عهده دار است و به چالش کشیدن پدیده خصوصی سازی در آموزش‌وپرورش (که انصافا به نام ما نیرو‌های کوشا و به کام ذی نفعان و مؤسسان و مدیران این مراکز خواهد بود)،  راهی باشید برای گشایش در راه استخدام قطعی نیرو‌های آزاد مدارس غیرانتفاعی؛ هم به جهت به کارگیری نیرو‌های آزاد و جوان و فعال،  بانشاط و باانگیزه با اثربخشی بیشتر در امر مهم تعلیم و تربیت و هم به جهت تأمین آتیه شغلی این نیرو‌ها و رهایی از این وضع اسف بار حقوقی و شغلی که هرگز در شأن یک معلم نیست؛ و بدین ترتیب این خواسته مُحِقانه را به گوش مجلس و مسئولان برسانید.
امید است با تلاش دلسوزانی نظیر کارشناسان و مسئولان و خبرنگاران روزنامه شما و انتقاد سازنده شما بزرگواران،  به زودی نهال امید این نیرو‌های ستمدیده،  به ثمر نشسته، در فردایی نزدیک با به کارگیری ایشان (با عنایت به توانمندی‌ها و امتیازات برشمرده فوق این عزیزان)،  شاهد تربیت نسلی اندیشمند،  دانش دوست، متعهد و متبحر باشیم.

ساجده مسروری| ممنون از پیگیری برای معلم‌های غیرانتفاعی. حقوقی که ما می‌گیریم، بین ۷۰۰ تا ۸۰۰تومان در ماه است. موسسه‌هایی که انصاف داشته باشند، بیمه هم برای معلم رد می‌کنند. مثلا ما ۱۰روز در ماه بیمه می‌شویم، ولی چقدر این ۱۰روز‌ها باید جمع شود؟  حقوق ۷۰۰تومانی هم در این شرایط هیچ دردی را دوا نمی‌کند. هرچند ما مثل معلم‌های رسمی حتی بیشتر از آن‌ها کار می‌کنیم، حقوقمان یک دهم حقوق آن‌ها هم نیست و کسی هم ما را به رسمیت نمی‌شناسد. می‌گویی معلم غیرانتفاعی هستی، پوزخندی هم بهت می‌زنند. بدتر از همه هم آموزش وپرورش است که کلا معلمان غیرانتفاعی را جدا می‌داند.

شهروند| بنده ۱۰ سال است که به عنوان مربی پیش دبستانی و معلم پایه اول فعالیت می‌کنم و بعد از ۱۰ سال حقوق بنده شد ۵۰۰ هزار تومان بدون بیمه و به همین خاطر من امسال با مدرسه قرارداد نبستم؛ چون به خاطر کرونا کل حقوقم ۴۰۰ هزار تومان می‌شود. لطفا پیگیر مطالبات ما باشید.

شهروند| لطفا پیگیر مشکلات معلمان غیرانتفاعی باشید. با حقوق ناچیز و بدون بیمه باور کنید خسته شدیم.

شهروند| ممنون از شما بابت گزارشی که درمورد معلمان غیرانتفاعی نوشتید.  ما هرچه تلاش‌ می‌کنیم، از خیر سر مسئولانی که با واسطه یا بی وا سطه موسس این مدارس هستند، دستمان به جایی بند نمی‌شود و فقط وعده ووعید‌های توخالی بهمان می‌دهند. واقعا دیگر خسته شدیم از وعده‌های الکی مسئولان. از مسئولان و بازرسان در اداره آموزش وپرورش تا مدیرکل و نماینده و وزیر آموزش وپرورش کلا‌ نمی‌خواهند به مشکلات ما رسیدگی کنند. تا چیزی هم می‌گوییم، می‌فرمایند بروید شکایت کنید. در اداره کار هم شکایت به جایی نمی‌رسد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->