قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ چهارشنبه، ۱۷ بهمن‌ ۱۴۰۳، عرضه اولیه داریم | میزان نقدینگی مورد نیاز برای خرید «خیمن» چقدر است؟ پیش بینی سقوط بیت کوین تا ۷۶ هزار دلار | بازار رمزارز‌ها قرمزپوش شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + نمای بازار معاون وزیر نیرو: برای تأمین آب شرب مشهد دچار زحمت شده‌ایم | وضعیت نابسامان سد دوستی قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | سبزی کیلویی ۲۰ هزار تومان پژو ۴۰۸x در ایران‌خودرو تولید خواهد شد + مشخصات فنی برگزاری چهارمین جلسه کمیته مزد امروز (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آغاز محاسبات سبد معیشت کارگران؟ متقاضیان دو خودرو سورن پلاس و پژو ۲۰۷ بخوانند رئیس شورای عالی استان‌ها: قانون مالیات بر ارزش افزوده در گمرک اجرایی شد خانی: توصیه‌های FATF از سال‌ها پیش در ایران به اجرا درآمده است میزان عیدی کارمندان دولت تعیین شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اعلام کرد: بخشودگی جرائم مالیاتی به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۳ افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در ایران قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ، گوشت و دام سبک و سنگین (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ۱۳ تفاوت کفش ونس اصل و فیک که باید بشناسید! امکان تمدید و اصلاح پروانه‌های کسب از درگاه ملی مجوز‌ها انعقاد ۴ تفاهم‌نامه در سفر استاندار خراسان رضوی به پاکستان سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) افت اندک قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) علت افزایش قیمت سیب زمینی چه بود؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | رشد ۲۰ میلیونی هایما S۵ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | ورود دوباره دلار به کانال ۸۴ هزار تومان قطع انشعاب غیرمجاز هزار باغ‌ویلای مشهد فقط در سال ۱۴۰۳ | آخرین سد تأمین آب شهرستان مشهد در آستانه خروج از مدار است افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | آریسان ۱۱ میلیون تومان ارزان‌تر شد راهکارهای کاهش وابستگی به دلار در گفت‌وگو با کارشناسان | توسعه تجارت با رهایی از یکه‌تازی دلار
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: بورس را سیاسی نکنید!

  • کد خبر: ۴۱۷۴۰
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۲
وزیر اقتصاد: بورس را سیاسی نکنید!
وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: امیدوارم اجازه بدهند بازار سرمایه همچنان به صورت حرفه‌ای اداره شود، از مداخلات سیاسی در امان بماند و عده‌ای کم‌لطفی نکنند و برای بهره‌برداری‌های سیاسی، به اظهارنظرهایی اقدام نکنند که این بازار را دچار خدشه و آسیب کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر اقتصاد و اموردارایی در یک نشست بانکی با تاکید بر اینکه امروز بازار سرمایه یک نقش کلیدی برای تامین مالی دارد،  اظهار کرد: امیدوارم اجازه بدهند بازار سرمایه همچنان به صورت حرفه‌ای اداره شود، از مداخلات سیاسی در امان بماند و عده‌ای کم‌لطفی نکنند و برای بهره‌برداری‌های سیاسی، به اظهارنظرهایی اقدام نکنند که این بازار را دچار خدشه و آسیب کند.

فرهاد دژپسند نقش دولت و سازمان بورس در بازار سرمایه را نظارتی دانست و ادامه داد: جنس بازار سرمایه به گونه‌ای است که باید مداخله دولت به حداقل برسد. این بازار MARKET BASE است، بنابراین باید حرفه‌ای اداره شود.

وی افزود: بازار سرمایه دارد عمق، ریشه و پایداری پیدا می‌کند، البته طبیعت بازار هم این است که گاهی با خوداصلاحی مواجه شود. بنابراین خویشتن‌داری هم برای فعالان و سهامداران بازار سرمایه و هم برای کسانی که می‌خواهند اقتصاد کشور از این منافع استفاده کند، بسیار ضروری است.  این بازار باید میان‌مدت و بلندمدت دیده شود.

رئیس شورای عالی بورس بازار سرمایه را فرصتی برای نظام بانکداری دانست و گفت: بنگاه‌های مالی بزرگ ما برای سرمایه در گردش می‌توانند به خوبی از این بازار استفاده کنند تا صنعت بانکداری به سمت اعطای تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط متمرکز شود.  با این کار، پلکان ترقی اقتصاد ایران را در درون برای افزایش رفاه و در اقتصاد بین‌الملل برای افزایش سهم در بازار بین‌المللی فراهم کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، حاکمیت شرکتی را نیز مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: پیام اصلی حاکمیت شرکتی مبتنی کردن تصمیمات بر نظام‌های حرفه‌ای، علمی و تجربی است در واقع تصمیمات باید به صورت حرفه‌ای در قالب حاکمیت شرکتی اتخاذ شود.

دژپسند گفت: اگر بتوانیم حاکمیت شرکتی را رعایت کنیم، اموال مازاد را بفروشیم، با بازار سرمایه برای تکمیل حلقه‌های تامین مالی پیوند برقرار کنیم و با شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی ارتباط تنگاتنگی داشته باشیم، بانک صادرات ایران همواره در نظام بانکی یک رقیب جدی باقی خواهد ماند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->