۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار زلزله رامیان | خسارت جانی ثبت نشده است

  • کد خبر: ۴۱۹۵۳
  • ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۷
آخرین اخبار زلزله رامیان | خسارت جانی ثبت نشده است
حوالی ساعت ۲بامداد امروز زلزله‌ای با قدرت ۵.۱ در مقیاس ریشتر شهرستان رامیان را لرزاند که متأسفانه منجر به مصدومیت تعدادی از مردم و خسارت واحد‌های مسکونی و مسدود شدن برخی محور‌ها شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۲ و ۴ دقیقه بامداد امروز زلزله‌ای به بزرگی ۵.۱ در مقیاس ریشتر و در عمق ۹ کیلومتری زمین رخ داد که تکان‌های آن در شهر‌های اطراف حتی تا گرگان هم احساس شد.

آخرین اخبار از مناطق زلزله‌زده حاکی از این است که خوشبختانه این زلزله تا کنون خسارت جانی در پی نداشته، اما تعدادی از مردم حین خروج از منزل در زمان وقوع زمین‌لرزه دچار مصدومیت شدند.

سیدرضا قادری، مدیرکل مدیریت بحران استان اظهارداشت: تا کنون خسارت به برخی واحد‌های مسکونی اغلب در روستا‌ها گزارش شده با این حال گروه‌های ارزیاب در منطقه حضور دارند و در حال برآورد خسارت‌ها هستند.

وی گفت: عمده خسارت‌ها به منازل مسکونی در روستا‌های قورچای، الهادی، ویرو و پاقلعه گزارش شده است. در این روستا‌ها برخی منازل مسکونی تا حدود زیادی دچار خسارت شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استان افزود: خوشبختانه گزارش‌های اولیه تیم‌های امدادی حاکی از این است که در این حادثه تلفات جانی نداشتیم، اما تعدادی از مردم به ویژه در روستا‌ها در حین خروج از منزل در زمان وقوع زلزله دچار مصدومیت شدند.

وی گفت: در حال حاضر ۹ تیم امدادی در منطقه حضور دارند و به مصدومان حادثه خدمات‌رسانی می‌کنند.

قادری بیان داشت: محور آزادشهر به شاهرود حوالی معدن زمستان یورت به علت ریزش کوه مسدود شده بود که با حضور عوامل راهداری این مسیر بازگشایی شده است.

این مقام مسئول گفت: خسارت‌ها در حال برآورد است و از هموطنان عزیز در منطقه حادثه تقاضا داریم خونسردی خود را حفظ کنند.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->