راهکار‌های از بین بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی استان برچیده خواهد شد رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم‌شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردوخاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟
سرخط خبرها

دانش‌آموزان با علائم عفونت ویروسی به مدرسه نروند

  • کد خبر: ۴۲۱۲۸
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
دانش‌آموزان با علائم عفونت ویروسی به مدرسه نروند
وضعیت امسال با سال‌های گذشته کاملا متفاوت است و والدین به هیچ عنوان نباید دانش آموزی را که کوچکترین نشانه عفونت ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی دارند، به مدرسه بفرستند.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا بر رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی در مدارس تاکید کرد و گفت: والدین به طور جدی باید از فرستادن این دانش آموزان به مدرسه خودداری کنند. در صورتی که این کار را انجام دهند، دانش آموزان دیگری در معرض ابتلا به بیماری قرار می‌گیرند.

مسعود مردانی اظهار داشت: والدین در سال‌های قبل ممکن بود دانش آموزانی را که علائمی مانند سرفه، آبریزش بینی و عطسه داشتند به دلیل دغدغه تحصیلی، پس از مصرف دارو‌ها به مدرسه می‌فرستادند؛ اما امسال این کار را اصلا نباید انجام دهند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به والدین توصیه کرد که با مشاهده نشانه‌هایی مانند تب، سرفه، آبریزش بینی، عطسه، بدن درد و بی حوصلگی از فرستادن دانش آموزان به مدرسه به شدت خودداری کنند.
 
دانش آموزان با ماسک وارد مدرسه شوند
مردانی ادامه داد: دانش آموزان و کادر آموزشی مدارس باید از ماسک استفاده کنند و حتما با آن وارد مدرسه شوند. بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی کودکان بالای پنج سال با آموزش صحیح، می‌توانند از ماسک استفاده کنند.
متخصص بیماری‌های عفونی افزود: کودکان در این سنین یک دنیا شور و هیجان هستند و هر لحظه ممکن است، کاری انجام دهند که سلامت آنان را با مخاطرات جدی مواجه کند؛ بنابراین مربیان بهداشت و معلمان در ارایه آموزش‌های لازم مانند استفاده صحیح از ماسک نقش بسیار پررنگی دارند.
 
مواد ضدعفونی کننده به میزان کافی در اختیار مدارس قرار گیرد
وی با اشاره به اینکه مواد ضدعفونی کننده باید به میزان کافی در اختیار مدارس قرار گیرد، گفت: کلاس‌های درس هم باید به صورت مرتب و مستمر ضدعفونی شوند و همچنین وسایلی مانند صابون برای شستن مرتب دست‌ها به مقدار کافی در مدارس وجود داشته باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: دانش آموزان هم بهتر است به دفعات دست‌های خود را با آب و صابون بشویند. دست‌های دانش آموزان ممکن است با مکان‌های آلوده تماس پیدا کند، در این صورت بهتر است به دفعات دست‌های خود را با آب و صابون بشویند.

مردانی بیان داشت: این موارد کوچک می‌تواند در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا نقش بسیار مهمی داشته باشد و در نتیجه از نگرانی‌های خانواده‌ها در این شرایط بسیار حساس بکاهد.
 
والدین غذا‌های بسته بندی در اختیار دانش آموزان قرار دهند
وی به والدین توصیه کرد مواد غذایی مانند کشمش و نخودچی یا بسته غذایی حاوی نان و پنیر در اختیار دانش آموزان قرار دهند. همچنین بوفه‌های مدارس در صورت باز بودن در این ایام، فقط غذا‌های بسته بندی شده عرضه کنند.

مردانی افزود: کسانی که محصولات غذایی را در بوفه‌های مدارس عرضه می‌کند، باید اصول بهداشتی مانند شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون را به دقت رعایت و حتما از دستکش استفاده کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: دانش آموزان باید بدانند که در دوران شیوع کرونا مانند سال‌های گذشته نمی‌توانند از غذا‌هایی مانند پیراشکی یا ساندویچ استفاده کنند، زیرا امکان آلودگی از طریق این مواد غذایی وجود دارد.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا تاکید کرد: به دانش آموزان باید آموزش داده شود که قبل از مصرف غذا حتما دست‌های خود را با آب و صابون بشویند و سپس غذای خود را مصرف کنند.

وی، یکی از راه‌های انتقال آنفلوآنزا و حتی کرونا را دست‌های آلوده اعلام کرد و گفت: دانش آموزان باید مراقب باشند که به هیچ وجه به وسایل سایر همکلاسی‌های خود دست نزنند و فقط از وسایل شخصی خود استفاده کنند.

رانندگان سرویس مدارس به محض بروز علایم در سرکار حاضر نشوند
عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا ادامه داد: رانندگان سرویس مدارس به محض بروز علائم نباید در سرکار خود حاضر شوند و همچنین اگر این افراد در خانواده‌های خود بیمار کرونایی دارند؛ حداقل یک هفته سرکار خود حاضر نشوند.

مردانی اظهار داشت: به والدین توصیه کرد به هیچ وجه فرزند خود را با سرویس‌هایی که رانندگان آن‌ها دچار عفونت دستگاه تنفسی فوقانی هستند، به مدرسه نفرستند.
 
درجه حرارات دانش آموزان حتما کنترل شود
وی ادامه داد: مربی بهداشت یا سایر کادر مدرسه باید به صورت مرتب و مستمر درجه حرارت کودکان را کنترل کنند و اگر آنان کوچک‌ترین نشانه بیماری حاد تب دار مانند آبریزش بینی و عطسه داشتند، از سایر دانش آموزان جدا کرده و به خانه برگردانند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این دانش آموزان به هیچ عنوان حق وارد شدن به مدرسه را ندارند؛ چون می‌تواند سبب ابتلای بیماری سایر دانش آموزان شوند.

مردانی بیان داشت: مسئولان مدرسه از بکارگیری معلمی که علائم مشکوک به عفونت‌های ویروسی دارد، باید خودداری کند؛ حتی اگر فرد دیگری را برای جایگزینی معلم مبتلا به کرونا نداشته باشد.

وی تاکید کرد: ثابت شده معلمانی که ویروس دارند، با حضور کوتاه مدت حتی نیم ساعت، می‌توانند آن را به یک یا دو ردیف اول کلاس منتقل کنند و سبب ابتلای دانش آموزان شوند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->